Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - edinho_realmadrid (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/158175-machetele-mele-edinho_realmadrid.html)

edinho_realmadrid 10-12-09 18:54

Machetele mele - edinho_realmadrid

5 Attachment(s)
Salut ! Sper ca de astazi sa ma alatur si eu celor care colectioneaza machete ! Tot uitandu-ma pe aceste topicuri m-a prins si pe mine microbul colectionarii machetelor auto ! In prezent nu am decat 2 machete dar vreau sa imi fac o colectie mult mai mare !

Astazi va prezint una din cele doua machete pe care le detin momentan:

:arrow:Lamborghini Gallardo Superleggera, scara 1/24 , MOTOR MAX

tzutzu.2009 10-12-09 19:09

Re: Machetele mele - edinho_realmadrid

Bine ai venit printre colectionari! Frumusel Lambo, dar vad ca ii lipsesc oglinzile.;)

edinho_realmadrid 10-12-09 19:14

Quote:

Originally Posted by tzutzu.2009 (Post 2879442)
Bine ai venit printre colectionari! Frumusel Lambo, dar vad ca ii lipsesc oglinzile.;)

Multumesc ! Ce sa spun , am oglinzile dar una din ele este rupta si pana o sa o repar o voi lasa asa !

edinho_realmadrid 11-12-09 14:27

3 Attachment(s)
Cateva poze mai "artistice" cu Lamborghini-ul Gallardo Superleggera

edinho_realmadrid 23-12-09 17:21

6 Attachment(s)
:arrow:Volvo XC90 v8, scara 1/24 , Welly

-Am adus o mica imbunatatire machetei adaugand covorase pe locul soferului,pasagerului dreapta,pasagerilor din spate cat si in portbagaj !

dolb 23-12-09 17:24

Salut ! si bine ai venit printre noi !
Sper ca Lambo sa ii fie reparat curand oglinzile !
Volvo arata bine !

Sfatul meu: daca vei cumpara din magazine sau peco.. sa cauti bine si sa nu te grabesti ! Mai ales..uita-te bine la ele ! Pt ca eu m-am trezit cu un bugatti fara un far..din cauza ca nu m-am uitat la el ( tara e plina de tarani )

In rest: BAFTA !

edinho_realmadrid 23-12-09 17:58

Multumesc mult ! Da deja m-am gandit la o idee cu oglininzile, cat despre macheta pe care urmeaza sa o cumpar, o studiez destul de bine inainte de a o achizitiona !

DTH 23-12-09 20:10

Bine ai venit , frumos lambo , si eu am vrut sa-mi iau unu dar m-am razgandit pe alta macheta ;)) asteptam cat mai multe ! succes

Racer21 23-12-09 21:19

Welcome! Misto Superleggera, l-am vazut si eu, insa nu l-am luat ca nu mi-a placut foarte tare pe moment, regret putin...dar asta e:-)

Bafta si la mai multe machete! :-) (sfat: daca colectionezi doar 1/24 iti recomand sa cauti Welly sau Cararama, astea sunt foarte misto, insa evita Maisto..majoritatea au detaliii super naspa)

dolb 23-12-09 21:49

Eu recomand Maisto si Cararama, pt ca Welly are cateva lipsuri ! Chiar acu am vazut un seria 7 welly cu faruri portocalii..etc !

alexu_bad_boy 23-12-09 22:08

eu zic sa iti cumperi ce iti place tie .....nu conteaza firma

edinho_realmadrid 24-12-09 10:35

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2917543)
Bine ai venit , frumos lambo , si eu am vrut sa-mi iau unu dar m-am razgandit pe alta macheta ;)) asteptam cat mai multe ! succes

Multumesc !Sper si eu sa imi fac o colectie cat mai mare !

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2917692)
Welcome! Misto Superleggera, l-am vazut si eu, insa nu l-am luat ca nu mi-a placut foarte tare pe moment, regret putin...dar asta e:-)

Mi-a placut acest Lamborghini ca este putin mai diferit decat cel normal.

Bafta si la mai multe machete! :-) (sfat: daca colectionezi doar 1/24 iti recomand sa cauti Welly sau Cararama, astea sunt foarte misto, insa evita Maisto..majoritatea au detaliii super naspa)

Chiar am ramas surprins de machetele facute de Welly, mie unul mi-se par destul de detaliate atat la interior cat si la exterior !

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2917791)
Eu recomand Maisto si Cararama, pt ca Welly are cateva lipsuri ! Chiar acu am vazut un seria 7 welly cu faruri portocalii..etc !

Stii proverbul ala, care nu stiu cat de mult se potriveste(Orice padure are uscaturile ei)

Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 2917839)
eu zic sa iti cumperi ce iti place tie .....nu conteaza firma

Da! Eu ma gandeam sa imi fac o colectie cu dieferite machete gen: Lamborghini,Ferrari,Porsche(masini exotice) si de ce nu, chiar si cu unele care le vedem pe soselele din Romania !

alexu_bad_boy 24-12-09 12:38

asa sa faci man......iti cumperi orice model care iti face cu ochiul......singura problema e sa ai BANII necesari pentru oricare....

edinho_realmadrid 21-03-10 10:02

3 Attachment(s)
:arrow:Subaru Impreza WRC, scara 1/24, Cararama

Mariusgl 21-03-10 10:33

Quote:

Originally Posted by edinho_realmadrid (Post 3205126)
:arrow:Subaru Impreza WRC, scara 1/24, Cararama

Cam saraca daca stii la ce ma refer...:D

edinho_realmadrid 24-03-10 06:20

Quote:

Originally Posted by Mariusgl (Post 3205195)
Cam saraca daca stii la ce ma refer...:D

Pai cred ca la detaliile din interior ?!O sa incerc sa o mai imbunatatesc putin...

edinho_realmadrid 27-08-10 11:26

9 Attachment(s)
:arrow:Mercedes Benz SL 300 (1954), scara 1/24, Burago

Macheta a primit cateva imbunatatiri:

- mochetata in fata cat si in portbagaj

- revopsit bordul, volanul, nuca schimbatorului si curelele care tin cele doua valize

Sunt cateva detalii mici, dar care,spun eu, dau un plus de realism machetei ! Astept parerile voastre !

FED express 27-08-10 11:38

Superb, si vad ca este din seria mai veche BBUARGO-cu doi B-, foarte bine arata, schimbarile l-au prins bine pe Pescarus. o macheta mereu tanara!

edinho_realmadrid 27-08-10 11:41

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3613634)
Superb, si vad ca este din seria mai veche BBUARGO-cu doi B-, foarte bine arata, schimbarile l-au prins bine pe Pescarus. o macheta mereu tanara!

Sper sa nu imbatraneasca niciodata :D

2010 27-08-10 13:54

O macheta superba din punctul meu de vedere iar schimbarile aduse de tine o face si mai si, bravo:!:

edinho_realmadrid 27-08-10 20:21

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3613994)
O macheta superba din punctul meu de vedere iar schimbarile aduse de tine o face si mai si, bravo:!:

Da! La fel am spus si eu cand am cumparat-o !

edinho_realmadrid 09-09-10 23:16

8 Attachment(s)
BMW 645ci DRIFT CAR 1/24 Welly

Modificari Exterior:

- vopsea Grey-693847c
- am eliminat: grila frontala, poriectoare, buza farii fata, numere, sigla portbagaj, evacuarile(finala)
- yellow headlights (made from scratch)
- stopuri (made from scratch)
- zgarieturi, urme de spargere a cauciucurilor pe aripile si bara spate, funingine din cauza esapamentului
- farul stanga, capacul rezervorului de benzina, bara spate "fixate cu banda adeziva"
- coborata garda la sol
- headlight air scoop
- plafonul si capota motrului au primit un "carbon look"

Modificari Motor:

- vopsit blocul motor Rosu IMOLA-pms185
- vopsit conducte, capacelele, surubele Rosu Imola-pms185 / Alb POLAR
- filtru aer sport \
- kit turbo + pipes |(made from scratch)
- garnituri, coate /
- conducte
- strut tie bar

Modificari Interior :

- eliminat bancheta spate
- podea noua
- revopsit bordul si volanul Negru
- fire fixate pe podea
- scaun scoica
- pedalier sport
- 3 ceasuri suplimentare amplasate deasupra consolei centrale (Turbo, Oil pressure, Water temp)
- 1 turometru
- frana de mana hidraulica
- mutat bateria in interior
- sistemul de alimentare cu combustibil mutat in interior ( rezervor benzina, pompa, fitinguri, tevi)

Dupa cum am mai spus macheta a fost luata de la un prieten intr-o stare foarte proasta. Majoritatea pieselor lipseau, am fost nevoit sa fac in proportie de 85% ce am enumerat mai sus de la 0 !!! Astept parerile voastre

2010 10-09-10 00:14

Parerea mea..superba realizarea man, prima data cand vad asa ceva, bravo:!::!::!:

Racer21 10-09-10 12:15

Wow, Mercedes`ul prezentat anterior e frumos ... dar BMW`ul asta drift car l-ai facut ... impresionant ! Foarte bine arata, interiorul e racing 100 %, motorul arata superb, si la exterior desi nu e in stare perfecta, asta mi se pare "cireasa de pe tort" , exact ca o masina de curse, zgariata si n-are grila (dupa un mic accident :D) . Mie imi place la nebunie ce ai facut, original :D

Piniuli 10-09-10 15:09

Foarte tare modificarea. Ce-ti sugerez eu e sa faci ceva si cu cealalta grila lipsa. Ca e aiurea gaura aia de nit acolo. Cel mai usor ar fi sa o vopsesti ca pea cealalta dar ai putea si sa o refaci sau sa ii faci gaura reala prin care sa se vada in macheta.

radu_bv 10-09-10 17:49

Super tare:lol: mi se pare cea mai tare modalitate de "restaurare"(daca se poate spune asa) a unei machete care banuiesc ca nu mai era intreaga:-P

edinho_realmadrid 10-09-10 20:01

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3647436)
Parerea mea..superba realizarea man, prima data cand vad asa ceva, bravo:!::!::!:

Merci !!! Sper sa nu fie ultima de genul asta !!!

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3648425)
Wow, Mercedes`ul prezentat anterior e frumos ... dar BMW`ul asta drift car l-ai facut ... impresionant ! Foarte bine arata, interiorul e racing 100 %, motorul arata superb, si la exterior desi nu e in stare perfecta, asta mi se pare "cireasa de pe tort" , exact ca o masina de curse, zgariata si n-are grila (dupa un mic accident :D) . Mie imi place la nebunie ce ai facut, original :D

Ma bucur ca iti place !!! Da, Mercedes-ul am vrut sa fie cat mai aproape de realitate, nu am vrut sa modific foarte multe chestii la el, cat despre BMW, fiind un fan al driftului, nu am vazut niciodata un seria 6 "pregatit" de drift. M-am gandit ca ar da bine sa am, zic eu, unicul BMW 645 scara 1/24 Drift car :D

Quote:

Originally Posted by Piniuli (Post 3648858)
Foarte tare modificarea. Ce-ti sugerez eu e sa faci ceva si cu cealalta grila lipsa. Ca e aiurea gaura aia de nit acolo. Cel mai usor ar fi sa o vopsesti ca pea cealalta dar ai putea si sa o refaci sau sa ii faci gaura reala prin care sa se vada in macheta.

Eu ma gandeam ca ar da bine un mini-radiator sau un intercooler mai micut !!! Am sa ma gandesc la sugestia ta :D

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3649190)
Super tare:lol: mi se pare cea mai tare modalitate de "restaurare"(daca se poate spune asa) a unei machete care banuiesc ca nu mai era intreaga:-P

Arata de zici ca era adusa de la remat :))) Acum e demna de 4tuning !!!

edinho_realmadrid 16-09-10 08:52

6 Attachment(s)
:arrow: Subaru Impreza WRX, scara 1/24, Burago

Barile cu care a fost echipata masina le-am dat jos pentru ca mie unul, nu mi-a placut cum aratau :D
Ultimele doua poze includ si varianta WRC de la Cararama !!!:D

nokia3250 16-09-10 11:35

Quote:

Originally Posted by edinho_realmadrid (Post 3661429)

Barile cu care a fost echipata masina le-am dat jos pentru ca mie unul, nu mi-a placut cum aratau :D

Foarte frumos !

2010 16-09-10 22:06

Foarte frumoase amandoua man, iar pozele pe masura:!:

livicu 17-09-10 07:36

in poza 5 se pregateau de o liniuta???? dragutze tare amandoua

DrifterGT 17-09-10 19:07

Quote:

Originally Posted by edinho_realmadrid (Post 3661429)

Foarte frumos!!!

aokimare 20-09-10 21:40

excelent
imi place mult BMW-ul

bravo

edinho_realmadrid 22-09-10 12:15

multumesc tuturor :P

edinho_realmadrid 22-09-10 12:21

7 Attachment(s)
multumesc tuturor :P

:arrow:Jaguar XK120 coupe (1948 ), scara 1/24, Burago MADE IN ITALY
un model care imi place foarte mult :P

FED express 22-09-10 16:33

sa faci rost de stopuri man:!: e foare dragut, roata aia ai pus-o tu acolo? ca stiu ca nu are suport modelul original.Foarte dragut pe culoarea asta:lol:

2010 22-09-10 18:54

Modelul asta de Jag il ador...sper sa pun si eu mana pe el la 1/18:!:

eddy_grasu 23-09-10 13:19

Tare acest model de Jaguar, mai imi plac Subaru de la tine din colectie, multa bafta in continuare!!!

edinho_realmadrid 24-09-10 11:10

7 Attachment(s)
Jaguarul o sa primeasca cateva modificari, de bun gust, la fel ca SL 300 !!!

in continuare: :arrow: Porsche Carrera 911 (1997), scara 1/24, Burago MADE IN ITALY

FED express 24-09-10 20:17

faci ca machete simple sa arate deosebit in poze, bravo tie:!:

All times are GMT +2. The time now is 15:31.

- Copyright 2026 4Tuning