Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Jante si Anvelope (https://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope.html)
-   -   Super oferta jante DEZENT (https://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope/157791-super-oferta-jante-dezent.html)

IonutzMFF 08-12-09 21:45

Super oferta jante DEZENT

1 Attachment(s)
Super reducere jante DEZENT F 4x108 , noi noute , pachetul contine prezoane , inele de centrare , garantie 1 an .

SUPER OFERTA 1200 RON , in magazine costa 1700 ron

IonutzMFF 11-12-09 09:17

Re: Super oferta jante DEZENT

upppp

IonutzMFF 16-12-09 14:29

uppppppppppppp

geoX 16-12-09 15:42

Pe cati inch? Pt ca daca sunt pe 15' in magazin costa tot cam 1200.

IonutzMFF 16-12-09 16:36

sunt pe 17''

IonutzMFF 04-01-10 16:22

1100 ron .....upppp

dumionut11 04-01-10 22:08

ceva cauciucuri de vara pt ele, ai? fa-mi un pret cu tot cu cacuciucuri.ms

IonutzMFF 06-01-10 23:50

upppp

IonutzMFF 08-01-10 12:34

upppppp .La alegete anvelope 225/45 17 sau 215 / 50 r17

IonutzMFF 10-01-10 16:09

uppppppp

IonutzMFF 12-01-10 10:41

upppppp

vladoocoo 14-01-10 20:19

nu cumparati de la acest om ,este foarte neserios , a mai avut un set la reducere care se numea aez tacana , pe care le-a trimis catre mine ....trebuia sa primesc dimensiunea la prezoane 5x112 si mi-a trimis 5x110 , nu mi-a trimis nici prezoane si inele de centrare , pe care acum trebuie sa le fac la strung. de 2 luni il sun de pe diferite numere de telefon ca sa imi raspunda si de fiecare data ma minte ca mi le pune la curier a doua zi. Daca va uitati la alte posturi ale lui o sa vedeti ca mai sunt si altii care au fost nemultumiti de seriozitatea lui .Nu recomand !!! Nu are rost sa riscati chiar daca pretul atrage!!! Om de nimic!!!

IonutzMFF 15-01-10 17:34

Eu nu cred ca am gresit deloc . Ti'am spus sa imi trimiti mail exact cu care jante le vrei si mi'ai scris 5x110 , daca tu ai gresit eu ce sa'ti faci . Nu pot sa schimb odata ce au fost puse la masina .De prezoane recunosc ca de o sapt ma tot bati la cap sa le pun dar efectiv nu am avut timp . Maine le pun si totodata pun awb'ul aici sa vada si ceilalti . Daca nu fac asta atunci sunt neserios

vladoocoo 15-01-10 20:45

in primul rand eu nu ti-am trimis niciodata un mail cu nimic, poate faci confuzii, asta denota inca o data ca nu sunt singurul nemultumit de serviciile tale...in al doilea rand chiar nu imi pare rau ca te-am "batut la cap" cateva zile pentru ca astept de 2 luni sa-mi trimiti inelele alea de centrare si normal era sa vina odata cu jantele, daca imi aduc bine aminte te-am si rugat la telefon inainte sa le trimiti sa nu uiti de ele... Si ca sa revin la ce ziceam mai sus...nu ti-am trimis niciodata mail cu dimensiunile de 5x110 , nu cunosc mailul tau si nici tu nu cred ca il stii pe al meu , am vorbit numai prin telefon si ti-am zis clar ca le vreau pentru o skoda octavia 2 , sa nu-mi spui ca nu sti ce dimensiune are octavia 2 la prezoane ca nu o sa te creada nimeni...deci nu aveai de ce sa trimiti 5x110 , cred ca ai cam incercat sa scapi de ele cu orice pret ... Asa cum ziceam sper sa nu faci o confuzie si sa trimiti, daca ai de gand in final, la o adresa incorecta.
In cazul in care nu mai ai adresa, ma poti anunta ca sa iti trimit un sms sau un mesaj privat cu ea.

Eugen_TL 16-01-10 18:35

Eu am fost multumit de ionut. I-am dat chiar si avans la jante prin banca... am primit jantele printr-o firma ... totul ok.

Mallus 16-01-10 18:37

Deasemenea am cumparat de la Ionut jante si nu au fost probleme

vladoocoo 16-01-10 19:41

ati avut noroc, ce sa zic ...uite ca la mine au fost probleme. Oricum omul a promis ceva daca va uitati in prima pagina, acum sa vedem cat este de serios... Pana la urma nici la mine nu ar fi mari probleme pt ca 5x110 merg si la 5x112 iar inelele de centrare se gasesc si in alte parti sau se pot face f simplu la strung...dar pe mine ma deranjeaza nesimtirea si minciuna. Putea pur si simplu sa spuna ca nu le mai gaseste sau ca nu le-a avut niciodata dar nu sa ma minta cu nerusinare in fiecare zi si sa ma amane de la o zi la alta cu niste jeguri de inele. Asa ar fi fost mult mai simpu pt ca daca nu ma luam dupa el pana acum probabil ca aveam unele...le facem la strung le comandam la cineva...se rezolva pana acum pe alte cai. in fine...omul are caracter 0. Salut baieti si bafta!!

IonutzMFF 16-01-10 21:25

Din anumite motive ,azi nu am reusit sa ajung la curier dupa cum am spus . Cineva din familie a avut un ghinion si a ajuns la 6 dimineata la spital la urgenta si abia acum de o ora am ajuns acasa . imi pare rau vlad , ne auzim pe luni . un weekend placut

All times are GMT +2. The time now is 23:25.

- Copyright 2026 4Tuning