![]() |
Inteligenta Artificiala- Joc
http://y.20q.net:8095/
e simplu! te gandesti la un obiect...orice....raspunzi la 20 intrebari si calcuratoru :D iti zice la ce te gandesti.... lol :D eu mam gandit la o masina si mia zis \"sports utility vehicle\"...dahstept! :D |
da mai merge :) eu m`am gandit la un telefon si a zis
You were thinking of a personal organiser. Similar Objects a day planner, a PDA (Personal Digital Assistant), lubricant, a mobile phone,... hehe misto daca ma gandesc la o bagaboante ce zice? :) ia sa vad |
loooooooooool n`a ghicit \"I am guessing that it is a koala?\" :lol: :lol: :lol:
|
ba da mai ... dupa ce am dat no a ghicit din a 2 incercare (You were thinking of a chick.) misto joc :)
|
nu trebuia sa t gandesti la mobil k joku zice ca
The things that the game is the best at . . . an elephant, something, a mobile phone, a computer, a human being. :) best pe dreaq!!! dk ma gandesc la toba de esapament sotto nu stie! :D |
Quote:
ce caterink... |
looooolz..ma gandeam la cashti...
saracu..de nu o ghicit..de s-o urat.....si pana la urma...mi-a zis ca am castigat... You win Is it one of these .... bla bla....moamaaaa..ce i-am abuurit...29 de intrebari si s-o dat batuti:))))..e faina faza:)))) |
l`am batut
You win Play Again ma gandeam la o telecomanda :twisted: :twisted: dar a scris dupe ce s`a dat bayuy |
l-am batut... hehehe
ma gandeam la iubire... si a incercat de 2 ori sa ghiceasca nu a nimerit... :lol: |
Eu ma gandesc la moarte:
\"I am guessing that it is time?\" \"I am guessing that it is a ghost?\" \"I am guessing that it is a poltergeist?\" Oricum, pe-aproape :wink: Si la emotie: \"I am guessing that it is a miracle?\" se poate spune si-asa \"I am guessing that it is heaven?\" uneori... \"I am guessing that it is a bouquet of flowers?\" reeeece La \"summer\" n-a ezitat deloc :wink: - normal: \"2. Does it bring joy to people? Yes \" |
Da , interesant , si la mine a ghicit .
|
Computer wins .. nice
super game .. 10x :wink: Interesant.. a gasit si \"Contradictions Detected\" [neintentionate] :roll: si tot s`a prins :p |
I am guessing that it is a limousine(chauffeur-driven sedan)?
pe aproape |
sincer la mine nu a ghicit si nu ca vreau sa ma dau mare...:)
|
Prea tare jocu si daca nu ghiceste insemna ca nu ii dai tu informatii corecte!!!!!!!!! 8)
|
m-a facut! ma gandeam la cainele meu ( ciobanesc german ) si el mi-a spus \"I am guessing that it is an alsacian dog?\"
|
l-am batut n-a ghicit nici dildo si nici inflatable woman :)
|
I am guessing that it is a car?
ma ghicit :lol: |
1 Attachment(s)
Io ma gandeam la niste mari/iarba/weed/some good shit :joy: :joy: :joy:
|
2 Attachment(s)
Pussy - 2 variante :lol: :lol: :lol:
|
ERROR
The requested URL could not be retrieved nu merge :(( |
Re:
Quote:
|
Ma gandeam la mobil si mi-a zis carte de bucate :) :) :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning