![]() |
cum dam de voi la mare ?
decic ei din tzara care vin la mare cum iau legatura cu voi constantzenii ?
|
simplu .. dati si voi un PM .. la ashtia care`s in constantza .. la mine la X ray .. care cum vine ... si ne int ... dam numere de telefon alea alea ... si .... si ne int. femei discoteci baruri .. PORT :) ... da s`a cam dus portu :)
|
pai s-a dus portu ... ca toti din ct sunt la mare :) :) , cel putzin la noi asta e marea scuza :) nu prea mai vine lumea... dar o sa inceapa din nou sa vina... in schimb vedetzi ca vin bucuresteni k-lumea pe 1 august :) beware :P
|
deci eu o sa fiu sigur de 1 aug la mare..
din CT kre vrea sa ne intalnim sa-mi ziceti si mie unde/cand k voi stiti mai bine si mie mi-ar fi si greu sa va iau pe toti la rand cu pm sau alte kestii. eu am o supernova verde b 55 pyt dak ma vedeti p-akolo feel free 2 talk 2 me kiar dak nu ne cunoastem.. bafta |
pe mine tot nu m-a lamurit nimeni, nu mi-a dat nimeni un nr de telefon ori something :) EU VIENRI SAU SAMBAT CEL TARZIU SUNT LA MARE!!!!! o sa fiu per pedes sau cu masina cu o dacie rosie cu sigla de la 4 tuning pe luneta... so astpt un nr de telefon ceva! Cei care mai sunt i perioada aia 30 -2 august la mare a dea un PM ceva sa ne meet there! :)
|
Da-ti un P.m. dak vrei sa va prezint orashu` :P .
|
da ... ce se intampla pe 1 August???
|
bajetzi daca=i vremea frumoasa sapt viitoare venim si noi... sad-u , ceres , unde-s ???? vrem si noi sa va vedem :)
|
poate dupa etapa de indemanare de pe 6 veniti la mare,ash vrea shi eu sa vad masinile shi poate vin shi eu cu niste tovarashi care au mashina sa ne intalnim la un suc.
X-Ray poate vorbim despre siteul X-team.pt ca ma mai pricep shi eu asha putin... |
Re:
off topic :lol: la voi in bucuresti ilegalele cum se mai tzin?
|
Chiar k offtopic. Si in + ilegale nu mai sunt de ceva vreme :wink:
|
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Da? |
cum e vremea la mare? , ca am vrea de maine (luni) sa venim si noi.. merita? sau ploua si e innorat ???
|
a cam plouat cam 15 min pe zii ieri shi azi dar e cool.merita sa veniti.plimbari prin statiuni,prin mamaia,port.exista o gramada de lucruri de facut.parerea mea...
|
daka veniti da shi tu un nr de telefon pt contact shi poate ne intalnim.
|
Mare
Quote:
Shi la mare e km d *** k e frig... Off-Topic: Martzi vin la bukle sa-mi tunez mashina! :twisted: |
si ce iti modifici la ea?
|
da frate ia zii ce ai facut sau ce o sa faci la mashinutza???
|
hai mai rpd ca suntem curiosi ..
|
Fara Off Topic va rog frumos !
Mersi ! |
mare de tot offtopic-ul asta......poate prea mare sau mai bine zis,prea mult
|
mai vine cineva la mare...sau o lasatzi moarta...de 1 mai am auzit ca o sa se faca cate ceva...ar fii pacat sa pierdetzi...
|
Re:
Quote:
parca noi am vb la buc. odata ... cred ca mai ai nr. meu de tel ... :) daca nu .. pot sa ti`l dau .. si cu mare placere ... putem sa ne gasim prin c`ta... :) :) :) |
lumea a venit la mare da nu au anuntzat :evil:
|
Re: cum dam de voi la mare ?
A venit vara ... vine lumea din tara la mare ...
dupa ora 8 constantza se strange in orash la sala sporturilor .. majoritatea mashinilor sunt inscriptionate cu x team .. anonimous 4tuning . ... plusz k o gramada din noi patineaza prin orash .... dati si voi un semn de viatza cand venitzi la mare .. !! |
nu am mai vazut sala sporturilor asa de goala sambata seara de nu mai stiu cat timp :))) aseara era pustiu,si in mamaia am facut de la aqua pana la cazino cam juma de ora...
|
...da vine ..lumea ...si daca e cineva ...care nu isi permite cazare pe la nush ce hotel ...am eu 2 camere .....deci care vor ...sa vb cu mine
|
maine dupamiaza sau luni cel tarziu ajung si eu in Ct ... Astept sa vad cam cum sta treaba pe la voi ;) !
|
As vrea sa va intalnesc si eu pe cei din tara daca veniti la CTA, eu sunt de obicei la sala sporturilor dupa ora 9 jumate sau putin prin port. Poate ne vedem mai multi la mare vara asta daca mai vreti vorbesc eu cu baietii de aici sa facem o adunare mare. Astept raspunsuri sau pm. HAIDETI LA MARE CA E CALD :d
|
da....noaptea e de geaca asa de cald e
acu de 2 zile e mai bine |
Salut baieti eu sunt in CT :) in boema... nu prea v-am vazut pe strazi mai mult straini.
|
mai umbla shi u pe tomis mai pe la sala sporturilor pe acolo;)
|
dap acolo erau, dar nu prea bucurosi de vizite... iar eu nu aveam timp sa fraternizez :) oricum mai stau prin ct pana marti timp mai am sa va cunosc.
|
tu erai ala de aseara care ai venit cu golanu ala cu neoane sub el ... si ai dat norok cu noi si ai taiat-o ... nu zici nimik ...
dupa ce ai plecat i-am intrebat pe baietzi acolo .. bah voi il shtitzi pe ala .. si nimeni nu te shtia .. nu nimik .... am ramas muti .... nu aveai nici un sticker pe mashina nimik .. si ne-am uitat toti stramb care te shtie .. da nu te shtia nimeni :D |
banuiam eu ca mi-am facut intrarea "bine" dar eram in graba si ma uitam dupa un numar cunoscut :|
|
ti-am recunoscut masina :) dar habarnaveam care din ei esti tu... so... next time vin special sa schimbam imrpesii ... sticker nu am ca deh nu ma incadrez la nici o clasa ... poate offroad :))
|
lewl .. toti am ramas :shock: .. dupa ce ai plecat am intrebat in stanga si in dreapta daca te cunoashte cineva si toti ridicau din umeri :D
|
tare nuh ....da cum de ai avut tupeu sa vii sa dai mana cu ei ...u ii cunosteai nuh?
|
daca te luau la bataie ..doamne fereshte??...buhahahah:)))))
|
:lol: a fost o seara misterioasa din multe puncte de vedere.... :D plecasem in fuga dupa cineva nu aveam nici actele la mine, am intors si peste linia continua in fata politiei care stateau pititi la o benzinarie... mare minune daca nu imi vine o amenda acas. una peste alta e o placere sa sofezi pe tomis si prin ct... lumea e calma oamenii merg regulamentar... si nu este asa mare aglomeratie. Tre sa fi atent la trafic si pietoni nu si la gropi. 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning