Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - B-27-CCU (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/157456-machete-lucru-27-ccu.html)

B-27-CCU 07-12-09 11:06

Machete in lucru - B-27-CCU

Salut sunt la primul tuning asa ca mai am de invatat dar sa trec la prezentatrea proiectului macheta este un VW new beetle 1/43 de la burago pe care vreau sa-l fac decapotabil +ceva tuning la caroserie pt asta vreau cateva idei va multumesc

inchains0 07-12-09 11:51

Re: Machete in lucru - B-27-CCU

bafta multa la ceea ce vrei tu sa faci si multa rabdare, cu cat macheta e mai mica cu atat e mai mult de munca la detalii.
Convertirea din hatch back in cabrio nu e dificila, insa e de munca cu detaliile, cu realizarea softtop-ului sau a hardtop-ului, depinde ce vrei sa pui, etc.
asteptam poze, numai bine!!!

B-27-CCU 07-12-09 13:22

Am incercat sa pun niste poze dar nu prea ma pricep , poate ma ajutati puti:oops:

bmwh548 07-12-09 13:36

Post Reply, apoi pe la mijlocul paginii ai manage attachments, clic pe butonul respectiv, choose cate o imagine in fiecare "camp"; upload si apoi submit reply.

inchains0 07-12-09 13:45

Da, asa se face!!!:peace:

B-27-CCU 07-12-09 15:08

5 Attachment(s)
Aceasta este macheta (va multumesc pt ajutor )in prima poza se vede cum arata inainte sa o tai eu
Initial masina primise niste inscrisuri in japoneza sau ce o fii si+acele bandouri pe bara fata/spate si pe portiere (gen cauciu de protectie

Am adaugat urmatoarele:
-eleron
-praguri
-si o buza in partea de jos abarei fata

DTH 07-12-09 15:11

Buna in primul rand si bine ai venit printre noi ...asa...

Daca as fi fost in locul tau eu o revopseam , eleronul este prea mare ( parerea mea ) mult mai bine mergea pe asta un eleron mic si finut..

Eu i-as fi dat o culoare gen ( verde cameleon sau albastru inchis metalizat ) cu jante albe sau negre , folie si dungi albe pe mijloc ...( parerea mea ) acuma tu faci cum vrei si vedem cum iese la final :) succes !

B-27-CCU 07-12-09 15:25

Masina nu este gata este in lucru aceea este culoarea originala dar nu va ramane asa (albastru m-am gandit si eu sa o fac chiar am luat vopseaua azi )la eleron m-am gandit la ceva mai mic dar intre timp am vazut ceva gen "beetle cup" numai cu broscute si aveau eleron cam asa cum l-am facut

eu astept si alte sfaturi pana ma apuc de vopsit ;)

B-27-CCU 08-12-09 21:55

2 Attachment(s)
Am revenit cu cateva schimbari
am scos pragurile vechi din 2 bucati si am pus dintr-o bucata
pleoape pe far
si curatat vopsea si am aplicat si chitul
am acoperit si grila fata si proiectoarele(poza2)

VENOX 08-12-09 23:09

2 Attachment(s)
Ai mare ambitie sa lucrezi la scara asta, cred ca e destul de greu. Oricum iti urez sa duci cu succes proiectul pana la capat si iti atasez si eu niste poze cu un Beetle Cup din colectia mea, pentru inspiratie :D

inchains0 09-12-09 07:37

doamne dar ce pleoape i-ai pus??? moda old school nu se potriveste cu ce ai tu de gand, cu eleronul acela si cu faptul ca vrei ceva tuning la ea.

B-27-CCU 10-12-09 15:12

10 Attachment(s)
Am reusit sa o vopsecs (nu prea imi place ce a iesit dar va arat si voua ...:oops:)am pus langa ea o bricheta sa vedeti cat de "mare" este macheta am vopsit si interiorul care initial era in gri, eu l-am facut in 2 culori si am mai adaugat putin rosu la frana de mana schimbator si volan
Scuze pt claritate

L4uR 10-12-09 15:40

foarte simpatica macheta...mie imi place cum ai lucrat cu 1/43...dar cu 1/24 sau 1/18 cum te descurci?

VENOX 10-12-09 21:33

E foarte ok pana acum, un singur amendament am de facut. Nu cred ca trebuia sa vopsesti interiorul in culoarea machetei, arata de parca e vopsita intr-una toata si nu mi se pare ca da prea bine.

Darius DMS 10-12-09 21:36

ce bine ai vopsit-o....felicitari si poate te apuci de scari mai mari:D

zN3u 11-12-09 11:39

arata bine,dar interioru cum a spus si venox arata mai bine daca era alta culoare un negru,alb ceva dar nu culoarea masini iar dungile acelea sunt uratele mai bine puneai si pe o parte a liniei o banda de scoci de hartie si pe cealalta si colorai despartitura intre ele erau si drepte si frumos colorate ;)

Alex_2012 13-12-09 10:38

Tia iesit foarte bine tuningul se vede ca ai avut multa rabdare cu ea!!FELICITARI!!!

B-27-CCU 13-12-09 16:47

5 Attachment(s)
Apreciez toate comentariile voastre unele chiar m-au inspirat si se pare ca macheta v-a suferii niste modificari o sa adaug niste poze si astept unele sugestii din partea voastra .in legatura cu evolutia ei
1 model eleron
2 model spiler fata
3 spoiler spate
4 pleoape
5 vopsea in 2 culori
Cam astea ar fii modificarile la visez...

Alex_2012 14-12-09 12:41

Eu zic ca iar sta bn sa arate ca in ultima poza ar arata mijto rau:P.Dar trebuie sa ai rabdare multa cu ia.MULT SUCCES!!

B-27-CCU 14-12-09 19:26

Si mie mi-ar placea sa ararate ca in ultima poza dar nu stiu cum sa schimb rotile cu altele mai frumoase poate stiti si voi cum e la burago cu rotile la sc ara 1/43 ...ma tot gandesc cum sa fac.....

VENOX 14-12-09 21:52

Quote:

Originally Posted by Alex_2012 (Post 2890460)
Eu zic ca iar sta bn sa arate ca in ultima poza ar arata mijto rau:P.Dar trebuie sa ai rabdare multa cu ia.MULT SUCCES!!

Eu ti-am mai zis tie sa inveti limba romana ;)

Quote:

Originally Posted by B-27-CCU (Post 2891718)
Si mie mi-ar placea sa ararate ca in ultima poza dar nu stiu cum sa schimb rotile cu altele mai frumoase poate stiti si voi cum e la burago cu rotile la sc ara 1/43 ...ma tot gandesc cum sa fac.....

User-ul CALIN 79 are schimbate rotile la Bburago-uri 1/43. Are un thread deschis la "Machetele mele", il poti intreba acolo eventual.

B-27-CCU 15-12-09 16:35

Ok multumesc mult pt ajutor ... sper ca o sa pot rezolva problema asta ;)

B-27-CCU 12-01-10 14:40

2 Attachment(s)
Sal baieti am revenit cu noi poze si viitoare modificari (am gasit un donator de la care voi lua rotile si eleronul :D)

cornelmen 12-01-10 15:20

Mie imi place mult cum ai lucrat la ea , esti un adevarat tipicar , nimeni nu a-r avea rabdarea ta ! Felicitarile mele;)

B-27-CCU 12-04-10 20:24

10 Attachment(s)
Sal din nou m-am lasat putin asteptat (probabil ..) am inceput modificarile la vw beetle o sa pun niste poze cu prelungirea spate , eleronul , pragurile , pleoapele si bara fata toate elementele pe care le-am facut sun din cartela de telefon public mai putin pleoapele care sun dintr-o radiografie de-a mea :D
0. cartela din care sunt facute toate piesele
1- eleron
2- prelungire bara spate
3- pleoape
4- prelungire bara fata
5- pragurile ( deja montate )
6- si 7 niste chestii(nu stiu cum sa le spun, dar o sa vedeti voi...)
Am pus si niste poze cu unele " piese" langa un bat de chibrit de dimensiuni normale, sa vedeti marimea lor ( a "piselor" )

Zilele urmatoare o sa le montez si revin cu poze
(NU PREA STIU CE CULOARE SA O FAC , VREAU CATEVA IDEI ....DACA SE POATE )
MULTUMESC ANTICIPAT;)

DTH 12-04-10 22:54

3 Attachment(s)
Interesante idei :D Īn legătură cu , culoarea ei ...am venit eu cu nişte mostre :D Verde kawasaki ...verde cu bleo sau galbenă :D succes !

B-27-CCU 13-04-10 21:16

5 Attachment(s)
MillionDollarBaby multumesc pentru sugestie o sa ma gandesc, cred ca ar da bine verdele ala sau m-am gandit eu la un portocaliu ( vroiam in 2 culori dar cred ca e prea mica macheta pt asa ceva)
O sa mai pun niste poze cu vw in lucru
( am folosit chit auto armat cu fibra de sticla de la SINTO)

DTH 13-04-10 21:20

N-ai pentru ce ...ce scară e ...că nu am văzut..?!

B-27-CCU 14-04-10 22:19

3 Attachment(s)
MillionDollarBaby- macheta e scara 1/43 si este printre primele vw beetle scoase de BBURAGO (pe atunci nu scosese beetle convertible, de prin 2001 e macheta taiata si ...cam atat)
Am fost prin magazine la shopping si am facut cateva poze cu cateva culori care m-ar intereseaza (una dintre ele sigur o sa o folosesc)

ASTEPT PARERI :D

VENOX 14-04-10 22:29

Verde! Verde! Verde! :D

Gabi 14-04-10 23:05

+ 1 pentru verde ! :peace:

kagula_89 15-04-10 13:22

verde

bmwh548 15-04-10 19:31

Niciuna din alea pozate nefiind destinate domeniului auto.
In alta ordine de idei: ai sa smirgheluiesti la chitul ala fibra........

B-27-CCU 17-04-10 20:10

5 Attachment(s)
Sa va pun niste poze cu masina vopsita:D (cred ca-i mai dai 2 straturi de vopsea ...) , am vopsit si interiorul cu acceasi culoare
Va las pe voi sa apreciati si sa faceti comentariile de rigoare;)

bmwh548 :
Niciuna din alea pozate nefiind destinate domeniului auto.
In alta ordine de idei: ai sa smirgheluiesti la chitul ala fibra........

Nu am inteles ce ai vrut sa spui cu asta , chitul l-am slefuit f usor si despre vopsea am folosit de la o alta firma nu de la aceea care am postat-o mai sus , aceea era doar o paleta de culori ca sa-i spun asa ....

Urmeaza sa-i pun la vw 4 tevi de esapament (cate 2 in fiecare perte)si sa vad la roti ce alegere fac , nu prea stiu pe unde sa caut poate aveti voi vreo idee cei care ati mai lucrat la scara 1/43

Aaaaa inca ceva ma gandeam sa-i fac capota fata neagra , ce ziceti ?

Va multumesc pt comentarii ;)

VENOX 17-04-10 21:34

Hai ca a iesit bine! Eu unul nu cred ca e nevoie sa ii mai faci si capota neagra. Sunt curios cum o sa arate evacuarile. Cat despre jante, vezi Bburago 1/43 Street Tuners sau Bburago 1/32 sunt unele cu jante misto.

sandor406 18-05-10 19:10

ce se aude de masinuta?:D

B-27-CCU 22-05-10 21:55

8 Attachment(s)
Sal am revenit :D , i-am montat niste leduri ....in curand si niste tevi de esapament (sunt suparat ca inca nu i-am gasit niste roti ... si am taiat osiile vechi care erau , am incercat sa montez cu osii din metal ...)

myaytza 23-05-10 19:38

Felicitari si spor in continuare!:shock:
Imi poti face/arata schema electrica pt. led-uri, as avea nevoie pentru machetele mele din carton:-)

B-27-CCU 23-05-10 22:17

Quote:

Originally Posted by myaytza (Post 3383542)
Felicitari si spor in continuare!:shock:
Imi poti face/arata schema electrica pt. led-uri, as avea nevoie pentru machetele mele din carton:-)

Sal nu e mare inginerie , tot cetrebuie sa stii este cati volti are fiecare led , eu am pus o baterie de 12V si am inseriat cele 4 leduri +inca o rezistenta .

Cam asta e schema , acum depinde la cati volti alimentezi tu , daca e o sursa cu putini volti merge si in paralel , dar eu am optat pentru legatul in serie din 2 motive :
1. fire mai putine in carcasa masinii (avand in vedere marimea ....)
2. bateria de 12 volti nu se consuma asa de repede in comparatie cu alte baterii gen 3v(inseriate)...

Sper ca ai inteles , spor la tunarit:D

Imi cer scuze pt asteptare dar din lipsa de timp nu prea am timp pentru "tuning"

myaytza 23-05-10 22:21

multumes mult chiar am inteles !
Spor in continuare la macheta:-)

All times are GMT +2. The time now is 00:30.

- Copyright 2026 4Tuning