![]() |
Duminica 16 apr - Etapa de viteza
Quote:
|
Re: Duminica 16 apr - Etapa de viteza
Sincer chiar nu stiu ce sa fac...
|
Se stie ca merg! Dar nu pot participa.....:cry:
|
Prezent ca intotdeauna la curse, dar fara bolid (se foloseste in alte scopuri duminica) si sper sa fac rost de loc
|
...daca am cu cine, vin :D
|
eu nu stiu daca voi veni, am cateva probleme de rezolvat .... si data coincide si cu o iesire la padure cu niste colegi
sa vedem ... :rolleyes2 |
nu tng`uleeeeeeeeeeeee :(
|
Si eu imi anunt lipsa !;) Numai bine si distractie placuta:!:
|
Ce-i fratilor cu voi?
pe 1 erati o gramada si acum la curse adevarate nu vine aproape nimeni Ciudat |
mda.. nush ce se intampla, vorbim mai pe larg sambata ;)
|
xdd mergem noi 2 si nesomn ala :D o luam incep pe jos..plecam de maine sa ajungem duminik:D
|
Perfect Manson, mergem, dar hai macar cu o bicicleta ceva, un skateboard ca sa facem mai putin
|
Mai bin cu un carutz de butelii va trageti pe rand unul pe altul da sa mergeti pe banda de urgenta :lol: :lol: :lol:
|
huuuoooo!!!deci chiar nu va intzeleg....e primul mare eveniment de genul asta din an,prima cursa si totzi dau inapoi ca alea ca alea.....ce padure ma....ce treburi....fratzilor e cursa auto cu pm putetzi lipsi:(chiar ma dezamagitzi....:(halal comunitate daca nu suntem unitzi la momente de genul asta....
|
yo merg dak am cu cine!!!!(nu e voie sa lipsiti k se pun absente!! lol)
|
Quote:
vin si eu dak am q cine taaz ai 2 locuri???sau care are???? |
Quote:
pt cine stieee:) lol |
De ce minti ba ca ti-ai rupt mana la Carrefour?
Lasa ca stim noi ce-ai facut tu cu mana aia :D Ieri asta a fost cu mine la Expozitia de la Sindicate si a vazut fete frumoase... asa ca.... lasa vrajeala cu Carre4 ca nu tine bai.... Onan! Onan Barbarul! :D |
Quote:
crezi ce vrei mosule |
Pacat de acel incident care a dat o alta imagine a oamenilor din afara forumului :(
|
Ba da\' ce s-a intamplat exact? Ca eu n-am inteles prea bine...
|
Quote:
|
nu numai un pumn , i-a dat 2 picioare in usa de a strambat -o si la luat la bataie pe cry . Taranu a facut si el ce a putut , inainte a mai facut un tigan treaba asta si nu a avut tupeu sa comenteze . nu asa trebuia sa procedeze .
|
|
Daca a avut muschi in loc de creier ... asta a fost rezultatul
|
nush dak ai observat ...dar au iesit discutii ...s-a lasat cu amenintzari de la acest incident!fiekre cu parerile lui acuma..dar ...shit happens!mie chiar imi pare rau pt. ce s-a intamplat!au fost amandoi de vina!fiekre cu partea lui...dar park unu mai mult vinovat k altu!si cea mai mare vina aua avut`o si spectatorii dupa cum spunea cineva pe forum!!!dar .....asta s-a intamplat,ar trebuii sa lasam discutiile deoparte!e pb lor de rezolvat nu a noastra...
|
ce bine ca nu am putut sa ajung :D
|
Da, a fost naspa treaba cu bataia, in rest cursele au fost marfa, cu toate ca au venit multi ciobani care n-aveau nici o treaba cu masinile si nu vedeai mai nimic de ei, dar in rest a fost misto, ms T@Z pentru drum
|
Ce are dreptate fiecare in felul lui? Unii oameni pt. cerculetze si burnuri vin!
****************** post cenzurat ->tng:evil: |
dragose....da mha pentru k a fost si vina lu CRY!! nu trebuia sa se apuce atunci de cerculete!!! ...pe bune!voi ati fost pe live akolo!dar din parerile la multora dupa forum ...au gresit amandoi!!1 cu vina mai mare dekt altu, asta e partea a 2-a!dar amandoi au fost de vina ...si pana si publicu` a fost vinovat!!oricum...a trecut!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning