![]() |
CADOURI DE CRACIUN
cum inspiratia mea este la pamant anul asta, va cer sfatul! ce sa ii cumpar prietenei mele de craciun?
sa tinem cont ca ea nu este din romania, vine din estonia, am platit biletul de avion 400 euro, craciun la moeciu 100euro (cazarea) + benzina+mancare+distractii. de pe 19 pe 22 la hateg si alte plimbari in zona dobrogei. deci pe langa vreo 1500 euro care se vor cheltui ce sa mai cumpar? :D |
Re: CADOURI DE CRACIUN
schimbo ca e cam costisitoare :))
|
Depinde de fata(femeie).Pai daca ai cheltuit deja 1500 de euro,deci dispui de ceva bani poti sa-i cumperi o bijuterie( un inel,cercei,ceva de genul).Cred ca nu exista fata(femeie) in lumea asta care sa-i nu-i placa bijuteriile. Vad ca tu ai 24 de ani deci ea are cam tot aceasi varsta eu i-as lua un echipament complet de snowboard cu placa,butzi si tot ce trebuie.
|
Quote:
Poti sa i cumperi un ceas frumos Guess , pt fete au modele frumoase . |
Sau un Hamster:lol:
|
Pot sa fiu eu prietena ta? :lol:
|
-- viata in general e scumpa
-- hehehe numai raspunsuri amuzante. nu vreau sa ii cumpar snow board pentru ca vreau sa o trimit intreaga acasa -- fiatul e alta poveste -- are hamster -- imi ajunge o prietena FEMEIE nu ma dau la barbati :D |
am si eu o intrebare. vreau sa fac o icoana pe lemn pentru o fata care o cheama madalina. ce anume sfant sau scena sa folosesc?
|
cine doreste, ma pot imbraca in mos craciun, intru pe geam, horn, cant un colind, imbrac si javra in ren, ii fac nasu rosu si ma duc sa impart cadouri :))) contra cost. evident :))
ce nu face romanu` pt bani:))) |
II poti cumpara un set frumos de bijuterii , inel/lant/cerceri :) dar ceva elegant si pe gustul ei ;)
|
eu zic sa o duci la plimbare cu elicopterul:shock:
|
set foarte frumos a primit in vara de ziua ei, si pe langa asta si un inel cu 5 diamante iar cu elicopterul ne-am plimbat prin cipru :)
ma gandeam la ceva simplu, nu foarte scump si cu care isi poate bucura privirea zilnic...ma gandeam la un cristal cu imaginea noastra in format 3D...costa undeva in jur de 400 ron |
Quote:
Este un cadou frumos , sau o rama daca gasesti ;) am vazut eu anu trecut in monte carlo :-P tot din cristal |
da...cred ca asta o sa fac. sau pana la urma si o rama frumoasa cu poza noastra e suficient.
|
Quote:
In orice caz , orice i-ai lua , gestul conteaza :-) adica na , difera de la persoana la persoana , mie de exemplu singurul cadou dorit este sa am persoanele dragi langa mine de sarbatori si liniste ...in rest nu prea ma dau in vant dupa cadouri ...alea le iau si singura :lol: Dar pentru ea daca chiar vrei neaparat sa faci un cadou frumos , ti-am zis , cel mai bine e sa ii iei ceva ce sa-i placa ceva sa isi doreasca sau o rama cu voi doi , sau as mai avea o idee daca tot ai posibilitatea financiara ...o cutiuta muzicala eleganta :) classica ( alea chiar nu sunt ieftine ) daca nu te uiti la bani :D Am cumparat eu una din paris ( nu stau sa spun pretul acuma ca nu vreau sa aud pe aici ca ma laud ) dar iti spun ca sunt scumpe :) se merita ...:D |
pai nu prea ma uit la bani cand e vorba de ea dar totusi nici ceva exagerat nu vreau...
|
un bebe :)))
sau draga mea iubita de ziua ta ti`am luat....................... ............ ....... .... 500 mii din buzunar :)) |
hahahaha treaba cu 500 mii din buzunar poate sa fie interesanta dar in engleza nu suna la fel ca in romana. (apropo...nu stiu daca am specificat ca noi comunicam in engleza ea nefiind romanca)
|
i take for u....................
........... .... .. 50 euros from your poket :D cam asa ceva cred |
mor de ras :D=)))))))))))))))
|
sau ca... mai stii u poza aia misto cu u nud, m`am gandit sa`ti fac un desen mare cu ea si am puso pe hi5 ca sa o poti vedea cand ajungi acas daca nu sunt eu la pc.
asta i`am facuto unei tov. a venit val-vartej de la fac direct la me sa ma stranga de gat |
Cumpara-i un medalion sau o bratara ceva cu cristale Swarovsky ... Nu sunt foarte scumpe.. am fost de curand intr-un magazin Swarovsky si Medalion / Bratara / Inel sunt cam la 100 - 150 euro :) .. Fomeile din magazin erau hipnotizatee de-a dreptu' :lol:
|
cumpara-i o haina de blana ( nu scandura ATENTIE ).
|
Quote:
|
Quote:
o gramada de idei traznite si deja nu stiu la ce sa ma opresc...iar o haina de blana costa in jur de 1000 de euro...am eu un copac dar a venit toamna si au cazut euro din el :D |
un tilifon d'ala cu cristale javraroschi sau un vertu :)
vro posheta cu vrun nume mishto ..na ..gasesti tu. |
bun..hai sa ne facem intelesi...bugetul meu se limiteaza si el pe undeva...
numele meu este alex nu JIJI si nu dorm pe bani.chiar muncesc pentru ei.. ma gandesc la ceva normal fara blanuri diamante si posete de peste 500 euro...suntem si noi oameni normali doar ca mi-am propus sa o rasfat putin pentru ca merita dar nu extrem de scump ca isi ia lumea in cap |
Chiar asta vroiam sa ti spun si eu , prea te arunci de la inceput si nu e bine :D . Eu zic ca un ceas frumos ar fi un cadou bun .
|
Quote:
Pt mine si 1 euro inseamna bani ! ;) |
Nu toate surprizele trebuie sa te coste bani :)
|
pana la urma eu am incercat sa aflu de la ea ce isi doreste iar raspunsul a fost: "i onley need you under my christmas tree"
|
u bastard.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :X:X:X
|
Quote:
yesterday all my trouble seems so far away :))) frate, esti norocos. a mea la cateva zile....a si tintit niste cizme cica ea frumoase :))) unde gasesc si eu una sa zica asa |
chiar ca sunt norocos...si ca sa nu mai spun ca ultima data cand am fost in estonia am costat pentru ea si familia ei enorm de mult si nu prea am scos cine stie ce din buzunare.
fata mea merita ce e mai bun. cand ma uit in ochii ei albastrii sau ii mangai parul blond natural ma apuca sa ii dau cu portofelu` in cap :)))) |
Daca exista o reciprocitate intre voi , atunci e totu ok si merita un cadou frumos . Pana la urma ce ii iei ?
|
Quote:
mai tare a fost a mea: cica " iubi de mos gerila vreau si eu niste cizmulite din piele "..ii dau 200 ron.. si ii zic VEZI CE ITI IEI !.. Ghici cu ce vine acasa? cu niste blugi vai mama lor..urati foc.. 150 ron au costat ! eram NEGRU. Acu tre sa cotizez si pt cizmulite si pt santa klaus johannis. |
baga si u o poza cu ea. poate ne strangem cativa forumisti si bagam un cor ceva :))) o surpriza inedita
|
Quote:
P.S. Eu de Mos Niculae i am facut cadou un aspirator :lol: |
Quote:
|
sorry ca o spun dar unele posturi sunt funny rau de tot :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:34. |
- Copyright 2026 4Tuning