![]() |
SFATURI SI INDRUMARI Dr. ZOZO
Acest Topic Este Realizat Sa Ne Cunoastem Mai Bine,si Sa Ne Indrumam Spre Mai Bine.
|
Re: SFATURI SI INDRUMARI Dr. ZOZO
Vand Amplificator Carpower Mono Bloc 1280 W Rms,si Sub Wofer 15 Toli 1000 Rms Cap De Serie
Pret 600 Euro. |
shy yo vreu sfaturi. daca tai canalele A si B la un audison LRx la 5000hz, pot sa il tai cu 24db/octava, sau doar 12?
|
nenea Zozo....ce culoare sa imi vopsesc oltcitul?da si tu o parere...(vezi ca am mai jos si un topic in care va rog sa votati)
|
Quote:
|
Clientul Cu Olsitul ,in Legatura Cu Ce Culoare Sa V Olcitul,nu Ma Pot Pronumta,deoarece Nu Esta A Mea,si In Primul Rand Tie Tre Sati Placa.
Eu Las Vopsi Un Violet Aprins,cu Un Paint Finutz Sa Domine Albul |
An Legatura Cu Statiile Audison ,nu Pot Sati Spun Nimic ,ca Nu Stiu Unde Vrei Sa Ajungi,sau Ce Vrei Sa Realizezi.
|
PENTRU CLIENTI CE VOR SA ACHIZITIONEZE,BODY-KITURI Ptr -GOLF4,GOLF5,MERCEDES VITO 2000_,ALFA GT,ALFA 156,PEUGEOT 206,307,VW PASAT COMBI,SUBARU,CITROEN C2,C4,OPEL ASTRA G,
BADY-KITURILE,CONTIN BARA FATA,BARA SPATE,ELERON,PLEOAPE,PRAGURI. ACEASTA MARFA O AM PE STOC. |
MI-AU VENIT DIFURILE DE 21 DE TOLI.8 BUC
ACUMA MA GANDESC CUM SA LE INGHIESUIESC INTRUN FIAT 128 SPECIEAL,CARE ARE 1,8 M PATRTI INTERIORUL. DAR CRED CA AM SA REUSESC,VOI CE ZICETI? AM SA PUN NISTE POZE SA VA MAI SPALATI LA OCHI DACA NU VEDETI BINE. PA ,SI BAFTA Ptr VIITOR |
Zozo cam ce ai avea pt Alfa 156?
|
ptr alfa 156 am tot body-kitul,
sau daca vrei de la alfa gt,ceva frumos se pot adapta pa |
si preturi?
|
Zozo la ce pret ii kitul pt golf 4 dar kombi? Mersi mult!
|
2 Attachment(s)
kitul combi este la 4112 ron
bara fata .bara spate.pleoape.praguri.eleron inferior. 0744157541 |
zozo nu ai gresit cumva pretu???acel 2 din urma nu din greseala l-ai pus?:) :) :) ;) :)
|
nu am gresit,dar se mai ieftinesc ele,sti cei nou e cam scump,si mai e si original.
|
rducere de 19 la suta la body-kituri
sariti oameni buni ca nu tine o vesnicie:))) |
Quote:
|
ai visat urat azi noapte ?
|
DR. ZOZO,cu toate ca nu sunt din Oradea,vreau sa te intreb shi eu ceva!Am vreo 11mil. asa si vreau sa iau shi eu un mp3 si boxe la masina!Ce crezi ca as putea sa iau in banii astia? :rolleyes2
Multumesc anticipat! |
de 11 mil pot sati dau un mP 3 nou si 2 seturi de boxe (fata si spate)
vino la firma daca vrei lucrarea zozo |
Quote:
|
cat?
1 ron? ca io nu pot sa mai dau si rest la ce ai ofer:))) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
nush daca pune la manelisiti .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
glumesc |
Quote:
|
Body kit ptr chevy kalos ai si la ce pret ? Sau eventual pleoape.
|
Quote:
poti primi un pioneer mp3 la 5.mil. 1 set de 16 de ex la 1670000 si un oval mare 6x9 2600000 difurile ground zero sau jbl sunt foarte bune la bani acestia!! mai poate fi un mp3 de 7500000 ceva super tare si cu preu de subwofer pe 4 v!!!! |
dute la sandu ca iti da el
am gresit cumva topicul? |
Zozo, dintr-un VW Polo ce ai putea prepara ? .. ar iesi ceva fain ?
|
Pentru Golf 2 ce mi-ai recomanda? Spoilere si praguri. Pe fata am bara lata model dupa 1990 cu semnalizatoare mari si halogene iar pe spate nu gasesc bara lata numa aia ingusta.
|
Quote:
|
SoundIdentity ... nu stiu care ii al tau :) .. si ai putea sa imi dai ceva nume sau porecla ca nu-mi place sa scriu numele asta de firma :))
|
zozo se mai face ceva la aeroport pe 21 ca am auzit ceva zvonuri ca facetzi ceva?!ashtept raspuns :)
|
pe 4 iunie va fi shoul cel mare.
te esteptam |
asta stiu pe 4 ii 4tuning day revenge dar am auzit k pe 21 se face ceva show...si dak ii ceva nu vreau sal ratez :)
|
BIG_mafia: o sa fie si pe 21 show ;)
|
pe 21 mai din cate stiu eu este show-ul organizat de titus si de bikeri...o sa fie si ceva liniute, si Domy o sa faca niste cerculete, burn etc...
am inteles ca intrarea o sa fie 20 RON si participarea la liniute o sa fie 60 RON. deocamdata, atata stim. asteptam sa vina cineva din partea lor cu ceva "vesti" sau informatii, daca o sa mai vina... si inca ceva...scuze de offtopic |
ms mult...intre timp am mai auzit si yo ceva detalii despre 21 cik o sa fie f fain...is curios :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning