![]() |
E36 - O Pisica EMO style !!! :))
6 Attachment(s)
........
|
Re: O Pisica EMO style !!! :))
dragutza shi plina de defecte:D
|
Re: O Pisica EMO style !!! :))
Dotari motorizare ?
|
Re: E36 - O Pisica EMO style !!! :))
poi 320 i 150 de cai care vin toti la mancare dar la fuga se pun pe burta:D...geamuri electrice ABS nu prea sunt prea multe chesti an 95"
|
am fost la RAR shi am fost respins pentru bucsi bascula shi capete de bara ...stie cineva de unde la pot achzitiona?
|
sa o stapanesti sanatos ;) observ ca ai luat-o :D sa ai parte de ea :D si numai de bucurii,fara necazuri :D
|
WTF? Care`i faza cu EMO STYLE? Si la E36 a ajuns moda asta? Nu ma prind...
Se taie cumva? Se arunca de pe bloc? Sta in coltu ei? :lol: Oricum, bafta cu ea si multi km fara incidente ! |
cred ca se refera la paketul de m :) draguta pisica
|
naspa culoarea...
|
5 Attachment(s)
Quote:
este aceeasi culoare cum am si eu p a mea ??? ti se pare urata??? nu lua in seama "Carcotasii"e frumoasa;) vii la mine intr-o zi ii facem un polish;) si pun poze,sa vedem daca mai e "naspa" culoarea |
imi place ca cine ti-a echilibrat rotile, a pus plumbul pe buza jantei.......meserias omu...
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
poi este taiata lovita ranita plange...shi m-am gandit ca este emo:))
dar frate shi yo cand am vazut plumbi aia penteu jante de tabla pe aliaj m-am intristat:( ms marian shi ata este adorabila:X azi am schimbay bucsile de bascula shi am incercat sa schimb shi capetele de bara dar nu am avut nici -o sansa zici ca sunt sudate shi m-am gandit sa schimb cu totul ...dupa ce imi cumpar shi bielete poze de azi |
E fain interiorul. Genul asta de interioare`mi plac mie :D
|
Quote:
asa am luat masina ! nu am bagat bani "Aiurea in ea pana acum ":) nu e urs ! ms de apreciere oricum |
Quote:
|
ms ms :) dar este dragutz are shi cateva defecte:)
|
bravo frate meleu ... stai calm cu defectele .. important e sa nu fie nimic grav ... si mai important e sa te simti bine in ea ... si sa o stapanesti sanatos :D
|
poi marian...dupa ce ii schimb shi consumabilele ca imi este mila asa:D
|
shi la taxa nici nu vreau sa ma gandesc:))
|
marian...............mama ata este perfecta frate....pisoiu meu a cam cazut in genuchi este julita cam peste tot:D
|
nu vreau sa le punem una langa alta:((
|
si ursu intre voi :D ar fi cva .. sa facem un photo session asa :D 2 matze boston grun .. si un urs alpin weiss intre ele :D:D
|
ar fi foarte tare:D
|
shi aseara am achizitionat prima amenda cu pisi....5 mil...pentru dubla linie continua....shi m-a shi speriat putin domnu Gabor...face hai da placutele jos dupa mashina...am crezut ca imi sare inima din piept:))
|
Quote:
te agiti repede prietene.......;)....si nu face bine la sanatate.... |
Quote:
am ale preocupari acum,nu 2 plumbi ;)nu ma agit :D |
Quote:
facem;) dar ii trebuie un polish prietenului meu :D:D:D 50 de ron si iti fac polishuuuuuuuuuu :X iese oglinda in poze :D:D:D |
abea astept sa imi fac freza in ea:))
|
nu sunt problema plumbi ca doar sunt un pui de mecanic shi am tot ce imi trebuie la service chiar shi aparat de echilibrat roti..dar deocamdata trebuie sa ii schimb cat mai repede consumabilele sa nu mai stau cu grija
|
pisica in pom:D
|
2 Attachment(s)
........
|
opelu tot acolo e? :D iti cam place grav masinutza asta :D se vede ... :) eu n-am poze de la balcon :D dar in rest am din orice unghi :D
|
da e shi opelu pe acolo:D
|
Va rog frumos sa im i spuneti shi mie ce cantitate de ulei intra in motor...shi cam ce ulei ar fi indicat!?!?....
|
ba vezi ce faci si fa-o pana la primavara k atunci e trb akuma la mine si la dinu ursi hiberneaza :evil::D:rolleyes2
|
si app ce cantitate nu stiu dar ulei 10w 40 sintetic i pun la al meu deci cred k ala ar fi :?:
|
mi-am luat ulei shi toate filtrele ....cand am auzit cat ulei intra:|....ca la camion aproape 8 litri:))
|
9 Attachment(s)
cateva poze cu cadourile primite de pisica de la Moshu nu prea multe ca nu a fost cu minte:P...shi poze cu colega ei ...shi una cu mine obosit mort dupa f multe ore de munca:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning