![]() |
Se pregateste McLaren F2 !!!
1 Attachment(s)
asa se aude pe din ce in ce mai multe locuri pe internet ....va avea peste 800 cai motorul va fi in totalitate mercedes !
|
Re: Se pregateste McLaren F2 !!!
:o :o :shock: esti sigur ? are forma asemanatoare cu cea a pagani zondei numai ca e mai rotunda ......
|
un urmas de f1??? OMFG ... desi scrie mercedes pe el, totusi va distruge concurenta...abia astept mai multe poze, si finalizarea proiectului..cine stie poate castig la loto:lol:
|
ciudata povestea asta cu McLaren la F1 era motor de bmw la F2 pun de mercedes... urmeaza sa puna un w12 de la audi la f3 cred
|
aia ramane de vazut ... :-P :-P :-P ... ce si cum a fi la f3... si f4 .. si mai incolo
da` asta desi are o linie de inspiratzie mercedes .. in principal ... dar se vede pe el ca e un suercar ... |
seamana cu un slr cu unele parti de la carerra GT...:|
Poza sigur nu e adevarata.... Oricum...avea nevoie de un inlocuitor F1 pentru ca s-a cam invechit...:) |
E photoshopata, dar un F2 ar fi interesant.
Totusi ar trebui sa fie cea mai tare masina din lume ca se ridice la nivelul lui F1. |
faza interesanta este ca vom avea ce vb mult de acum incolo despre masina ...
prin toamna poate se lanseaza la apa ...sau la anu la geneva ....deci ... |
La cum arata, 400km/h nu ar trebui sa fie o problema.
|
catre tronul lui veyron.
|
aia sigur e facuta pe calculator..e pagani cu faruri de slr :))
|
sincer nu imi pasa daca e paint sau real ... dar arata bestial steaua de la stuttgart pe capota
|
mda..veyron shi-a cam facut de cap de cand s-a lansat F1-le...oricum...F1 LM inca rupe capul tuturor...shi nu e Turbo ;)
Mashina din poza de mai sus e hidoasa...oribila...sper sa nu semene F2 cu asha ceva. |
Quote:
Doar atat eu aveam impresia ca la cat arata o sa prinda 500-600km\h :) E o parere de a mea..:) Dar arata binisor pot sa zic.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uploadez si eu o poza cu asa zisul McLaren ....
si gasesti cauciucuri .... Fulda Exelero (testate 351km/h - capabile de mai mult ..... cat, inca nu s-a testat :D) |
Quote:
|
Quote:
|
masina va depasi cu siguranta 400 ! de asta o si construiesc ...sa depaseasca veyronU ! acesta este si scopul ei ....
|
Quote:
|
cu siguranta ...viitorul este total incert !
|
Quote:
|
Quote:
Cu siguranta in viitor o sa fie numai Autostrazi cum ar fi Autoband'ul pentru astfel de masini...parerea mea este ca toate masinile o sa ajunga sa fie controlate de un computer care saanalizeze fiecare miscare pe care o face o masina(viteza, cum merge soferul, {fara alcoolici la volan} etc...) |
mai este mult pan atunci ....
|
Quote:
la ce te referi tu ... poate o sa apara cand o sa fii bunic :) si nu o sa te mai intereseze :D |
frate deja vb de OZN-uri :D...nu va mai place asa mai lejer la 150?!
|
Quote:
|
Quote:
Ai dreptate dar este o strada aproape de Turnu-Severin care pot sa zic vre-o 6-7 km care sunt aproape drept si este super drumul numai masina sa ai. Acolo chiar ca poti sa faci testul la o masina la cat prinde... Stiu un prieten de al meu cu un Opel Omega ia dat pe acolo 240Km\h si tot se mai ducea masina dar nu mai avea unde se cam terminase drumul drept.. |
Quote:
|
Cred ca e in Photoshop facuta poza de mai sus...si subscriu...oribila.
Cat despre super masini: Porche 956 engine Water Cooled Flat-6 position Mid Longitudinal aspiration Twin KKK K26-3060G Turbos w/Hybrid Water & Air Intercoolers valvetrain 4 Valves / Cyl fuel feed Bosch-Kugelfischer Mechanical Injection displacement 2649 cc / 161.7 cu in bore 92 mm / 3.62 in stroke 66 mm / 2.6 in compression 7.5:1 power 462.3 kw / 620 bhp @ 8200 rpm hp per litre 234.05 bhp per litre bhp/weight 756.1 bhp per weight torque 599.27 nm / 442 ft lbs @ 5000 rpm redline 8560 body / frame Carbon Fiber reinforced Kevlar front brakes Internally Vented Dual Circuit Discs w/Twin Calipers rear brakes Internally Vented Dual Circuit Discs w/Twin Calipers weight 820 kg / 1808 lbs wheelbase 2650 mm / 104.3 in length 4800 mm / 189.0 in width 2000 mm / 78.7 in transmission 5-Speed Manual top speed 350 kph / 217.5 mph Si asta acum multi ani..a facut istorie in LeMans...si era limitata din cutia de viteze pentru ca atunci nu existau anvelope care sa reziste la astfel de viteze... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pai si ce treaba are asta cu Threatul asta? Eu tot nu am inteles... |
Quote:
asa a fost si cu slr-ul... a iesit o bijuterie, dar prototipul arata tot ceva de genul asta, u8n ozn.... |
mda... lasand la o parte fotoshopu, cum dracu e mclaren daca are emblema de merts pe el? din cate tin eu minte pe ultimu mclaren era sigla de... mclaren.
|
mc-laren face toata mashina mai putzin motorul. asha a fost shi prima data...asha v-a fi shi de data asta...de la cine v-a lua motorul de data asta...ramane de vazut. dar daca prima mashina a avut drag coeficient-ul de 0.27(mashinile de rand au 0.34 sau mai mare) cea pe vine va fi mortala.
|
nu este copie dupa honzda pagani sub nici o forma la aia habitaclu e mult mai mic iar aripile fata sunt mai pronuntate la nivelul rotilor eu am vazut una in realitate eram langa monaco si vreau sa va spun ca este uimitor de perfecta masina aia e mult mai adevarata ca design decat un enzo si in plus ce am vazut eu avea un singur loc pe mijloc iar ce se vede in imagine are doua locuri
iar la nivelul geamurilor laterale ai cate un decupaj pe fiecare parte pentru aerisire ca geamul nu coboara |
Dak se mai chinuie mult la ea .. cei de la McLaren o sa fak masina zburatoare ... :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning