![]() |
BMW E46 M-look
vand/schimb bmw e46
stare:inmatricular RO motor:1.9 benzina km:180000 an:99 masina a fost adusa din germania anul trecut are CARTE SERVICE pana la 165000km consumabilele recent schimbate. dotari --interior climatronic geamuri electrice fata oglinzi electrice heliomate incalzite oglinda retrovizoare heliomata in care este incorporat consola senzori de parcate modulator fm hands-free inele cromate bord,ETC --exterior jante 17 inch M5 luate de noi bara fata M-TECK II cu proiectoare noi faruri angel eyes cu lupa( luate de noi) inele faruri culoare OEM xenon 6000k stopuri spate FULL LED pachet usi crom semnalizari cu led si flash si alte chestii care nu imi vin acum in minte pret 6500 euro accept si schimburi avantajoase mie este prima mea masina ,si a fost ingrijita cum putine au fost. |
Re: vand/schimb BMW E46 M-look
poze doar maine,imi cer scuze
|
Re: BMW E46 M-look
9 Attachment(s)
uppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
au venit si pozele |
schimbi cu skoda mea?
|
imi pare rau.nu dispun de diferenta
|
6 Attachment(s)
poze de iarna!!
|
upppppppp
|
Alfa de la semnatura + bani?
Astept raspunsultau pe PM. Bafta |
multumes de oferta,dar nu ma intereseaza modelul
|
uppppppppppppppppppppp
|
motorul e de 1.9 ?adica 2000 150 de cai ?:rolleyes2
|
adik de 1.9 si 105cp ;)
|
poate sa fie si 118cai.
|
Quote:
|
uite cam asa se intampla cand nu spui de la inceput ca e 316 :)
lumea se gandeste la puteri fantastice. oricum de apreciat ca ai raspuns sincer, totusi spre deosebire de unii nfs-isti care isi pun 318 ca si 320 la vanzare, si cu putere de 320....si te trezesti in fata masinii ca de fapt ii lipsesc 2 cilindrii si vreo 50 de cai. |
nu am de ce sa imi fie rusine,pt k am o masina parerea mea care arata f bn,si tehnic merge ireprosabil,,iar in legatura cu caii putere nu am de ce sa imi fie rusine,personal pana akum am fost multumit,nu sunt vitezonan de fel,
oricum si cu asta prinzi daca ai drum 190 si ceva km. |
Quote:
Schimbi cu o masina mai deosebita???? Mai precis cu un E30 (urs) coupe cu motor de m3 E36????? Astept un raspuns pe PM. MS |
Quote:
,mersi oricum de oferta |
ce consum are ? si pretul este negociabil ? cat ?
|
1 Attachment(s)
Frumoasa masina, daca merge precum arata merita fiecare euro ;)
ps: m-am jucat un pic cu o poza |
se pare ca poza sa convertit din jpg in bmp (asa converteste forumul) si i-a scazut calitatea foarte mult....
|
Quote:
eu fac destul de des naveta ploiesti-oradea.asta insemnand 560 km,aprox,si de fiecare data cantitatea de combustibil e acceasi adica 32-33litri,(mers in regim de noapte,mers relativ lejer) iar in oras nu o sa mint consuma destul de mult,in bucuresti sare de 10,in jur de 12.13....iar prin ploiesti in jur de 10.bineinteles asta variaza ff mult in functie de felul fiecaruia de condus.la mine kam asta e consumu,eu sunt mai liunistit la volan,si mie mila de masina,nu cred k am turat-o vreodat mai mult de 5000 de ture;)) iar de pret ce sa zic.nu sunt in criza,adica nu vreau sa o vand neaparat,si nu prea pot sa las,deoarece am investit destul in ea. masina e f ingrijita si are carte service pana la 168000km. |
Quote:
|
multumesc pentru informatii .
|
npc:P
|
upppppppppppppppppppppppppppppppppppp
|
tear interesa un bmw 530d e39 ??? RASPUNS PE PRIVAT PLEASE !!!!
|
un 320d 2001 te intereseaza??la schimb
|
m-ar interesa,dar taxa e mult prea mare(aprox 6000ron).mersi oricum de oferta
|
3 Attachment(s)
un Golf IV din '98 , 1.9TDI 110 CP,181.000km reali , 4geamuri electrice,4 airbag,ABS,ASR,xenon,jante 16",cd+radio cass vw,cotiere fata-spate,pachet lumini interior cu plafoniera passat w8,folie omologata,AC,inmatriculata...te-ar interesa?merci
|
Quote:
|
m-ar interesa un schimb cu o masina peste 2000 ,motorina ,inmatriculata si as putea oferi 1000euro diferenta daca imi place
uppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp |
uppp...............................
|
up..............................................
|
uppp.....................
|
up cu variante pe motorina ,mai ofer 1000 euro diferenta.
|
da mi un pm cu ultimu pret.. ofer cash .. STIMA
|
sal un schimb cu amea
|
|
Quote:
|