Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Piaggio SI (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/156979-my-scoot-piaggio.html)

MirceaWkC 04-12-09 09:48

[My Scoot] Piaggio SI

4 Attachment(s)
nu de mult mi-am cumparat un piaggio si cu 450 de lei insa nu prindea mai mult de 35 la ora asa ca am inceput sa il refac. Am dat jos motorul l-am desfacut (era varza)l-am curatat, l-am degresat si in o luna de zile am strans destui bani pt achizitionarea unui set de 70cc.
piese care imi trebuie:-set motor
- carburator
-garnituri
-toba esapament
-bujie
Sunt sigur ca voi primi sfaturi de genu: aruncal si ia-ti un scuter bun decat sa bagi bani in asta
Motive pt care nu o sa fac chestia asta:1.Nu imi permit
2.Imi place prea mult modelul asta sa renunt la el si in general cel cu pedale
3.Consum mic si pretul de reparatii mic (exemplu:20 lei segmenti:P)

porsheGTS 04-12-09 10:38

Re: Piaggio SI (troscariciu meu)

Pai ce sa zic dak tie iti place succes in continuare la proiect si al cat mai multe!!!
Poate cine stie ti-oi lua si scuter!!!:X

PS Bafta si asfalt uscat tuturor!!!!!

b0GadEL 04-12-09 13:14

3 Attachment(s)
Sal , bine ai venit :P

Poi i alegerea ta ceea ce vrei
Bafta cu proiectul
aa da si daca cumva te intereseaza o toba polini

razvy_91 04-12-09 13:57

daca ii pui set de 70 si altele , trebuie sa faci ceva si la sistemul de franare ;)

bafta la proiect

Felix_Arad 04-12-09 14:33

NU te lasa influentat de altii, faci ce iti place. Imi place fgoarte mult aces Si ;). Bafta cu el, si de abia astept sa il vad terminat.

Rzavy: nu stiu ce poate face la sistemul de franare, ca nu cred ca are cum.

P.S. Era un piaggio ciao negru, la 500 de euro, a avut full tuning, polini, set 70, ambielaj, aprindere, aripi date jos de pe el, vopsit un fel de negru perlat, si ce mi-a placut mult la el, e ca avea ceva bara cred ca de rigidizare, pe mijloc. Mergea cam 90, facea de ras multli scuteristi. Bafta cu el inca o data ;)

Dj.Phantom 04-12-09 20:46

Hohoho fratica..e bun si asta..au fost cateva mortaciuni de astea prin suceava care rupeau stilul..treceau pe langa scutere..le zapaceau :))

Felix_Arad 04-12-09 21:48

Man, eu zic sa il faci SI-ul asta ca o torpila, fal calumea si dale fum la aia de pe la tine, care rad cand vad asa ceva. Nu te lasa, si mai ales ca is piesele ieftine pentru din astea. Bafta ;)
p.S. Am avut si eu piaggio bravo, si l-am facut cu putin sa mearga mai tare. Am pus curea sport pe el, si fulie mica, pentru viteza, mergea cam 65 kmh, am lucrat putin si la aspect :twisted:, si am dat fum la cateva scutere din cartier cu el.

Dj.Phantom 04-12-09 23:06

Nimic nu e mai satisfacator sa treci pe langa astia "smecheri" cu scutere..cu un piaggio SI :)) E prea tare..lasa-i masca

b0GadEL 04-12-09 23:10

Da cum bafta cu proiectul :D!
Si un pretin avea unu ca al tau da ia schimbat totul avea set polini supra alimentat aprindere sport variator vata ambielaj absolut tot ..! 8-> Si toba ceea polini de sus ce am postat era a lui mergea 100 scuteru ala :)))
Deci nu te dejamagi ca se poate !
hai bafta !

b0GadEL 04-12-09 23:10

Si un pretin avea unu ca al tau da ia schimbat totul avea set polini supra alimentat aprindere sport variator fata ambielaj filtru absolut tot ..! 8-> Si toba ceea polini de sus ce am postat era a lui mergea 100 scuteru ala :)))
hai bafta !

razvan01 04-12-09 23:12

sunt de aceeasi parere cu felix.....fa-l pe asta bomba.....o sa le dai la nas multor scuteristi care initial poate rad de tine.....

ps. ideea cu bara de ridigizare e super......si date aripile jos.....toba ca aia pe care ti-a aratat-o cineva mai sus si un ghidon mai jos....ca alea sport de scuter si o vopsea, si o sa arate bestial

bafta cu el

MirceaWkC 05-12-09 09:44

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 2861125)
daca ii pui set de 70 si altele , trebuie sa faci ceva si la sistemul de franare ;)

bafta la proiect

de frane chiar nu am nevoie k deja sunt farte bine stranse

MirceaWkC 05-12-09 09:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by razvan01 (Post 2862855)
sunt de aceeasi parere cu felix.....fa-l pe asta bomba.....o sa le dai la nas multor scuteristi care initial poate rad de tine.....

ps. ideea cu bara de ridigizare e super......si date aripile jos.....toba ca aia pe care ti-a aratat-o cineva mai sus si un ghidon mai jos....ca alea sport de scuter si o vopsea, si o sa arate bestial

bafta cu el

la aspect nu ma bag momentan datorita lipsei de fonduri insa astept sa vina niste bani acum:D ca sa pot merge sa dau comanda de piese
apropo:e un site www.scuteristi.ro si au magazin la noi in tg-jiu.am fost la ei si am intrebat de un carburator si mia dat unul care nu avea cuicelul acela mic de fixare a lameleide la soc.am facut un desen in paint (sper sa va dati seama ce vreau sa spun)

MirceaWkC 05-12-09 10:03

Quote:

Originally Posted by b0GadEL (Post 2862849)
Si un pretin avea unu ca al tau da ia schimbat totul avea set polini supra alimentat aprindere sport variator fata ambielaj filtru absolut tot ..! 8-> Si toba ceea polini de sus ce am postat era a lui mergea 100 scuteru ala :)))
hai bafta !

nu as opta pentru set polini deoarece au autonomie doar 400 de km si cerea un pret :shock:de imi picase inima in chiloti cand am auzit!!

porsheGTS 05-12-09 14:27

Ai mai facut ceva la moped?
Poze ceva:X:X:>

MirceaWkC 05-12-09 14:54

Quote:

Originally Posted by b0GadEL (Post 2861010)
Sal , bine ai venit :P

Poi i alegerea ta ceea ce vrei
Bafta cu proiectul
aa da si daca cumva te intereseaza o toba polini

ai mesaj pe privat

MirceaWkC 05-12-09 15:01

Quote:

Originally Posted by porsheGTS (Post 2864113)
Ai mai facut ceva la moped?
Poze ceva:X:X:>

am inceput sa il curat deoarece era imputit dupa ultima zi de "offroad" :lol:facuta cu el.am curatat jentile cu benzina ca aveau o vopsea de tot rahatu am am spalat rezervorul ca era plin de impuritati si sa vad ce mai pot face la el pana diseara.promit ca diseara pun poze.sper ca marti voi putea sa merg sa imi dau comanda de set(numai in cazul in care voi avea bani).
apropo: cine imi da si mie un stiker 4tuning:-)

MirceaWkC 05-12-09 20:22

Imi pare rau dar nu stiu ce se intampla de nu ma lasa sa fac poze asa ca voi incerca maine sa le trimit. L-am curatat pe tot cat de bine am putut i-am dat jos aripa de pe fata ca trebuie sudata(a taiat-o un cretin inainte si dupa ce a vazut ca ii sare namol in fata prins-o la loc in suruburi), iam dat jos saua care nu am apucat sa o curat si iam refacut instalatia electrica care sper de data aceasta sa functioneze si multe altele... si ma scuzati in legatura cu linkul care l-am dat mai inainte era de la un forum(sigur stiati) cel corect este acesta www.piese-scutere.ro :D

MirceaWkC 05-12-09 22:10

9 Attachment(s)
.....

quick_silver2 05-12-09 23:43

Nene,la look am eu o idee
Scaun tapitat alb, un electric orange in loc de acel albastru
Si jantele albe,iar in legatura cu aripa nu te mai complica cu suduri si vrajeli
incearca sa cauti alta,e mai bine asa
Bun,incearca sa scapi de farul ala mare (zici ca e far de raba:lol:) cauta unul mai mic pe led
In rest numai bine ca idea e buna...:D

MirceaWkC 06-12-09 12:07

1 Attachment(s)
in legatura cu farul as vrea ceva ca in poza de mai jos, ce culoare sa optez nu stiu si nu as tapita cu alb saua pentru nimic in lume. e frumos stiu da prea mult trebuie sa am grija sa nu o murdaresc.stai linistit ca aripa mi-o sudeaza taicamiu(e tinichigiu auto la o reprezentanta) si mi-o si vopseste neagra

quick_silver2 06-12-09 13:17

Daca ar fi sa iti iasa ca in poza ar fi foarte bine.

MirceaWkC 06-12-09 13:44

sa stii ca imi place cel din poza de jos,in afara de culoare bineinteles

Felix_Arad 06-12-09 17:49

Mie imi place foarte mult culoarea, defapt o ador, si daca ar fi al meu i-as face jentile albe :D

porsheGTS 06-12-09 17:52

Super,super culoarea!!!Spor la proiect!!Anuntane cu ce ai mai facut!!!!!!:)Si o parere nu face saua alba ca dupa aia tot nu o sa plangi bineinteles in romania nu tine nimic!!!:))Gandaste-te bine!!:D:D:D

MirceaWkC 06-12-09 18:03

1 Attachment(s)
deci in privinta culorii m-am hotaratva fi albastra(o culoare putin mai deschisa)si jentile negre(initial am vrut albe dar...) cu buza verde deschis si putin si din aripa fata daca nu chiar jumatate:D

VladM 06-12-09 20:37

Jante nu jenti ! Succes cu bicicleta,am avut vreo 20-30 de astea,le vindeam.

quick_silver2 06-12-09 21:15

Quote:

Originally Posted by porsheGTS (Post 2867126)
bineinteles in romania nu tine nimic!!!:))

Daca la tine nu tine nimic,nu inseamna ca nu tine la toata lumea ;)

razvan01 06-12-09 21:55

Frate, deeci, daca iese ca in poza e super-frumos.....
Nu ma refer la culoare, ci la tuning.
Multa bafta!!

Felix_Arad 06-12-09 22:59

Are dreptate quick, daca ai grija crede-ma ca il tii curat, de exemplu la mine si la malaguti si la aerox, acum, am scaunul alb, si e curat tot timpul, si circul in fiecare zi cu scuterul, trebuie doar ca macar o data pe saptamana sa il speli,sa freci pe el unde e murdar, si il vei tine curat. Nu e greu, trebuie doar sa vrei, si sa iti placa ceea ce faci. ;) Scz de offtopic ;)

porsheGTS 07-12-09 09:50

Te sustin felix!!!
Bafta cu proiectul!!

MirceaWkC 07-12-09 13:22

Aseara m-am gandit mai bine in legatura cu vopseaua si am fost azi sa cumpar. Deci la final va fi albastru capri si jantele alb polar

Felix_Arad 07-12-09 14:49

Super, si cand te apuci de treaba?

MirceaWkC 07-12-09 14:53

pai in weekend daca e frumos afara... oricum nu voi vopsi cadrul separat caci nu stiu sa il desfac si imi e teama k nu mai stiu sa il refac:D

MirceaWkC 10-12-09 09:32

Good news!!!!!!! azi ma duc sa imi dau comanda de set si sa imi cumpar garnituri:workout::mrhappy:

porsheGTS 10-12-09 09:34

Super!!!Set de cat vrei sa bagi,dupa ce termini cu vopseaua niste poze:X:X:>:>!!Bafta la proiect!!!

MirceaWkC 10-12-09 15:39

Quote:

Originally Posted by porsheGTS (Post 2877899)
Super!!!Set de cat vrei sa bagi,dupa ce termini cu vopseaua niste poze:X:X:>:>!!Bafta la proiect!!!

Set de 70 imi voi pune.Garnituri nu am luat ca mia zis tanti aia de la magazin ca e posibil sa imi vina la set asa ca mi-am luat o bujie NGK cu filet scurt si cablul decompresorului :D:D:D... cine imi poate face si mie rost de nr de tel al userului bogadel???

porsheGTS 10-12-09 21:40

AM inteles!!!EU va spun de pe acum Sarbatori fericite si Craciun Fericit!!!:):D Bafta!!!!

quick_silver2 11-12-09 16:52

Quote:

Originally Posted by Mircea WKC (Post 2878896)
Set de 70 imi voi pune.Garnituri nu am luat ca mia zis tanti aia de la magazin ca e posibil sa imi vina la set asa ca mi-am luat o bujie NGK cu filet scurt si cablul decompresorului :D:D:D... cine imi poate face si mie rost de nr de tel al userului bogadel???

Dai PM pentru informatii alea alea ;)
PS: Sa ne tii la curent cu modificarile :-P spor la treaba

MirceaWkC 17-12-09 16:28

Re: [My Scoot] Piaggio SI

3 Attachment(s)
Ma scuzati ca nu am mai postat nimic insa nu am mai facut nimic pe la el si e posibil sa aman vopsirea pana la primavara. Vestea buna e ca maine ma duc sa imi iau setul :peace::chainsaw:
poze:

All times are GMT +2. The time now is 19:44.

- Copyright 2026 4Tuning