![]() |
Dezmembrez Saab - 9000 Turbo (2 bucati)
una este cu cutie automata cealalta cu cutie manuala..motor 2.3 injectat turbo benzina...am aproape orice piesa(turbinele sunt bune)..cea cu cutie automata are 87000km reali
|
re: Dezmembrez Saab - 9000 Turbo (2 bucati)
M-ar interesa pe mine niste chestii.. te rog niste preturi daca se poate pentru urmatoarele:
Ambii rulmenti fata ( rulmentul e cu tot cu butuc ) daca sunt in stare buna : Pret pt amandoua Semnalele fata de semnalizare ( Sticla ) daca e de culoare alba : Pret Stergatoarele de la faruri daca sunt in stare buna : Pret Nuca Schimbator daca e in stare buna si eventual cu tot cu imbracaminte : Pret Arc pedala de ambreiaj daca ai : Pret Sigla SAAB de pe capota : Pret Proiectoarele de pe fatza daca sunt in stare buna ( STicla ) : Pret Gemuletul Mic partea pasagerului spate ( Portiera spate ) : Pret Racordul Flexibil de la toba ( Cel care face legatura de la saxofon si intra in intermediara sau cum so numi :) : Pret Capacul de la bujii ( cel care se scoate pt a scoate bujiile ) : Pret ma mai gandesc .. eventual un nr de telefon daca se poate ? iti dau pm cu al meu sa stam de vorba... |
nu mai are nimeni SAAB?
|
ce model de pompa de benzina au?in rezervor sau exterioara?electrica sau mecanica?daca e electrica exterioara pret te rog
|
pompa este in rezervor(din cate stiu eu)..
|
Deci dupa cum am vb ma intereseaza rulmentii aia .. iti dau PM Cu adresa pt trimitere si alte detalii ...
|
un numar de tel poti sa-mi dai si mie?
sunt tot din ploiesti si vroiam sa vin la fata locului sa ma uit la cateva piese de saab |
si eu am piese de saab 9000
|
Am o ascona B tractiune spate si asi vrea sa pun motor de saab b234:D adica ce ai tu , te-asi ruga sa imi faci un pret la mortor cu tot cu instalatie elecrica (de la motoru cu cutie manuala) si ecu , cutia nu ma intereseaza.Si sa imi spui daca Trionic 5 si din ce an este masina.
|
Trionic 5 a fost introdus in anul 1993, daca masina are debitmetru de aer , inseamna ca nu este trionic !;)
|
Mai simplu ar fi, daca scrie pe capacu la chiuloasa DIRECT IGNITION si este de culoare rosie atunci este trionic 5, eu unu stiam ca s-a pus dupa 1994... in fine asteptam raspuns de la propietar sa vedam din ce an este si cum arata capacu la chiuloasa si eventual un pretz la ce l-am rugat sau mai simplu un nr de tel:D
|
Nu nu , nu are legatura DI CASSETE`u ( ca asa se cheama )! asa am fost dus si eu in eroare prima data ...
Daca scrie Direct Ignition si este rosu , nu inseamna neaparat ca este si Trionic 5 ! Daca masina are MAF ( Mass air flow ) Bosch , Inseamna ca nu este trionic ! A mea de exemplu nu are MAF ( este trionic 5 ) , asta se vede in motor daca intre filtrul de aer si furtun este debitmetru sau nu ! Am intrebat pe forumurile din afara specializate in SAAB, si asa am aflat si eu. Toata chestia era daca pot monta Trionic Suite pe ea , sa vad HP si tot ! , si rezultatul a fost... ca da , deoarece nu are MAF si este trionic. Altii aveau MAF si Capacul Rosu cu Direct Ignition si nu erau Trionic. Intra pe www.saabcentral.com si vezi acolo pe forum ;) |
Am si idee ce e aia maf, mass,vaf si map si diferentza dintre ele ..da si tu un id sa mai schimbam o vorba ca sunt nu in domeniu saab:D si poate mai aflu si eu una alata
|
|
salut
m-ar interesa bratele de pe dreapta, amandoua am un saab 900s. oare se potrivesc? |
injectoarele sunt 0280 150 431? pret?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning