![]() |
Vand Siemens M75
Vand un telefon Siemens M75 fara banda de cauciuc de la carcasa (s-a decojit si am scos-o pe toata).
Telefonul functioneaza perfect, o singura problema ar fi, are codul telefonului blocat si nu am habar cum sa-l deblochez. Dar asta nu incomodeaza cu nimic. Fara incarcator si card pentru ca le folosesc la alt Siemens. http://www.gsmarena.com/siemens_m75-1100.php Pret 40 lei. Doar Bucuresti. |
Re: Vand Siemens M75
3 Attachment(s)
Am inteles ca acel cod se deblocheaza fara probleme la service.
Functioneaza perfect, vorbit, muzica, foto, video ... cred ca nu se poate da o resetare generala, asta cred ca impiedica acel cod, nu sunt sigur. Poze. |
Valabil.
|
Valabil.
|
Valabil.
|
Valabil.
|
Ai fi dispus sa il trimiti si in Calarasi? cu garantia ca sunt foarte serios si nu incurc lumea.
|
Imi pare rau, sunt convins ca esti de buna credinta, dar nu trimit in tara.
Stima. |
Valabil.
|
Valabil.
|
Valabil.
|
Valabil.
|
Valabil.
Adaug si un incarcator original, are firele dezlipite, dar incarca. Cel mai bine pentru confort este totusi sa se cumpere unul nou, chiar daca este nu original - 10 lei. |
Valabil.
Adaug si un incarcator original, are firele dezlipite, dar incarca. Cel mai bine pentru confort este totusi sa se cumpere unul nou, chiar daca este nu original - 10 lei. |
Valabil.
Adaug si un incarcator original, are firele dezlipite, dar incarca. Cel mai bine pentru confort este totusi sa se cumpere unul nou, chiar daca este nu original - costa 10 lei. |
Valabil.
Adaug si un incarcator original, are firele dezlipite, dar incarca. Cel mai bine pentru confort este totusi sa se cumpere unul nou, chiar daca este nu original - costa 10 lei. |
Valabil 30 lei fix.
|
Valabil 30 lei fix.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning