![]() |
E34 - Al meu e34
1 Attachment(s)
M-am gandit sa pun si eu aici un mic post cu Bmw-ul 525i meu pt ca vad ca toata lumea cere pareri,indicatii etc.Tocmai ma apuc de o reparatie capitala (reconditionat motor,articulatie,interior,tinichigerie) asa ca as avea nevoie de cateva sfaturi.Asta e o poza veche dar promit sa revin cu unele noi
|
Re: E34 - Al meu e34
arata foarte bine masina din cate vad in poza asta!...dar totusi pune si tu mai multe poze cu masina..daca vrei sa iti dam si cateva sfaturi! ....succes!
|
Ai putea sa incepi prin a scoate semnul ala cu M
|
Frumos bafta la modificari
|
salut in caz ca te intereseaza un e34 impecabil fara motor suna-ma 0767 085 767 sau 0721 827 323 succes in ce vrei sa faci
|
nu prea am avut timp sa mai stau de vb cu voi pt k am avut un program infernal la munca.semnul cu M e dat de mult jos pt k si mie mi sa parut o tiganie(asa am luat masina).cu toate ca vreau sa reconstruiesc motorul de la 0(deja am bucsat blocul,am rectificat vibrochenul,am luat segmenti noi,cuzineti,axa cu came,etc)m-am lovit de o problema noua.intre 60 si 90 km/h imi vibreaza masina.cauciucuri noi am luat,am echilibrat rotile,am schimbat buxile ba bara stabilizatoare, sapt asta urmeaza sa ii schib cremaliera la directie(daca ma exprim corect) flanse + amortizoare si cardanul pt ca ma dispera
|
daca aveti vreo idee de ar putea vibra da-ti-mi si mie de stire pls
|
Cel mai probabil cardanul e de vina; verifica flansa de cauciuc dintre cutie si cardan
|
din ce au verificat mecanicii mi-au spus k ar fi partea din spate a cardanului.am altul si sper sa am timp sa il schimb sapt asta
|
frumos 5-u,din cate se vede in poza asta.mai pune si alte poze si sa ai spor la reconditionat
|
eu as vrea sa mai pun poze dar habar nu am cum.nu-mi mai iese.help pls
|
1 Attachment(s)
Uite asa sper ca am fost de folos..
|
2 Attachment(s)
asa.aste sunt niste poze recente.o sa pun si niste poze cand ma apuc sa inchid motorul.mai am de luat chiuloasa de la rectificat si sper sa ma pot apuca de el
|
frumoasa masina..///spor la treaba..:D:D
|
frumoasa masina...dar a jos stickerul ala de pe luneta...nu prea se potriveste la o bavarea...multa bafta cu motorul
|
sunt prietenii mei.avand in vedere k imi ofera toate piesele necesare pt aceasta masina e normal sa fiu si eu baiat finutz
|
hmmm mergea bine aseara pe drif on snow la IKEA :D
|
pai dak nu am stiut.veneam si eu acolo
|
joi am primit chiuloasa de la rectificat.am bagat ghiduri noi, supape , semeringuri la supape, axa noua,nasturi la tacheti etc.asteptam sa mai facem niste banuti sa ne putem apuca sa il inchidem
|
nimic nou la masina ? sunt curis tare... urmaresc thread-ul asta de la inceput.
|
nimic nou la masina ? sunt curios tare... urmaresc thread-ul asta de la inceput.
|
nimic inca ca nu mai am timp nici sa respir si nici bani.recent am comandat tot setul de garnituri pt motor si astept sa vina
|
3 Attachment(s)
cateva poze:D
|
maine ma duc sa iau setul de garnituri la motor:D.sper k saptamana viitoare sa ma apuc sa ii fac si articulatia fata k a inceput sa cam troncane
|
2 Attachment(s)
garniturile, segmentii si cuzinetii.sa facem rost de bani acum sa platim manopera si sa il inchidem:D
|
sper sa pot face maine o combinatie si sa iau amortizoare fata.daca nu o las cateva zile pe capre si le duc la incarcat
|
tocmai am terminat de pus leduri in plafoniere.sper sa apuc sa le montez maine si sa revin cu niste poze:D
|
am luat amortizoare,flanse cremaliera la directie:D.si dupa asta dak tot troncane iau toate basculele:D.cu plafonierele inca ma chinui sa sper sami iasa
|
4 Attachment(s)
am montat azi amortizoarele pe fata.am luat si o pereche de arcuri verzi.cremaliera de directie(sper ca mam exprimat corect)si ca sa fie meniul complet tija de la amortizor e mai lunca decat la amortizorul original.sper sa am chef maine sa ma apuc sa demontez iar
|
gata.am terminat.sta super bine pe strada:D
|
1 Attachment(s)
ieri am achizitionat un nou set de jante:D.nu arata asa de bine inca dar o sa lucrez la ele
|
Frumoase hai sus cu ele. sunt pe 17 ?
|
Cat ai dat pe ele
? |
bafta cu masina. ma bucur sa mai vad un e34.
|
Quote:
|
Quote:
|
dap.sunt pe 17.eu le-am luat la o super combinatie.oricum tre sa le duc mai intai la un polish.marea nedumerire acum e urmatoarea.cu ce set o incalt vara asta k am 2 tipuri de jante pe 17"
|
Quote:
|
Pai poate facem o combinatie cu ale tale astea din poza
Da cum se numesc ? OZ.....si mai cum? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:52. |
- Copyright 2026 4Tuning