![]() |
Mazda 323f
2 Attachment(s)
Am o Mazda 323F din 96' .. am facut cate ceva pe la ea ..astept totusi niste idei si discutam ..ms :)
|
Re: Mazda 323f
pai,as renunta la stickerul motul,si niste jante mai mari ar da mai bine in peisaj
p.s. cat te-a dus colantatul? |
colantul ..te referi la cel negru nu ? ca masina nu e vopsita, e tiplata .. cam 7 mil cu tot cu manopera ..stickerul cu motul zic ca da bine..ma gandeam la folie si pe geamurile din fata ..ma gandeam sa o las mai jos desi cu drumurile din romania ..
|
pai cred ca ai iesit mai bine cu colantatul decat daca o vopseai :D
iar de lasat mai jos,daca ii pui niste jante mai mari in diametru ,cu talon la cauciuc mic,o sa se lase putin mai jos,dar se umple mai bine spatiul intre aripa si roata |
am iesit mai bine ca bani, in schimb calitativ nu e chiar ok folia :)
|
Frumoasa masina , dar cum zicea si juliakos ar merge niste jante mai mari.Succes in contiunuare;)
|
Eu as lua niste jante mai mari, cu "buza" rosie, oglinzile rosii, si in spate intre stopuri tot rosu. In rest, putin mai jos si cam atat. Are o forma mult prea frumoasa ca sa aiba nevoie de imbunatatiri. Aaa, si fara stickerul ala de pe lateral... doar daca nu esti distribuitor local sau iti da MOTUL fluidele pt masina gratis ;)!
|
ce prindere ai la jante si pe cat sunt ?
|
Quote:
|
+ 2 proiectoare originale .iti lipsesc.
|
si : etrierele [+tamburii spate] daca tii genti negre vops. rosii da mai bine + o codita de rechin tot rosie.
|
s-au vopsit etrierii si tamburii de mult, e mai veche putin poza :) ..nu stiu daca sa o las mai jos sau sa-i pun jante mai mari....cu drumurile din romania, amandoua solutiile sunt incomode :) ...e cea mai mica motorizare din pacate, 1.5 16v, 90cp ....si eleron imi trebuie, am intrebat pe cineva pe forum, cerea cam mult si nu prea face atat...mie stickerul chiar imi place, da bine, avand in vedere ca am rosu si la spoilere si pragurile (mai si vand motul, dar nu asta e motivul) ..vreau sa-mi pun folie si pe geamurile din fata ...
|
ramai fara talon daca pui folie fata , si mai si platesti amenda , cit despre jenti mai mari de 15 /50 nu merita
|
pai daca pun opacitate pana in 30% nu platesc amenda, daca vorbesc cu cineva sa mi le puna de 50% si sa mi le omologheze ca si cum ar fi de 30%, iar nu e problema .. amenda in schimb imi iau acum, pentru ca cele prezente pe geamurile din spate si luneta nu sunt omologate ...so parerea ta este sa cobor masina ?
|
pe cit ai jentile?
daca ai pe 15 sau 14 nu se merita sa o cobori in cel mai bun caz cauta un CHIT sport [arcuri si amortizoare] |
jantele sunt pe 15" ..si cauciucuri de 195/50 ..
|
ok eu am fata 15/50/195 spate 15/50/205 , + chit sport amortizoare arcuri ,dar pe timpul asta sunt lama de dat zapada asa ca .....cum crezi , am 10cm de la asfalt la caroserie [motor, baie,] daca crezi ca merita ....cind e uscat da . poti intra in curba de 90 grade cu 90km/h nu simte., dar pe timpul asta nu recomand . am alta masina care circul cu ea. BAFTA.
|
si poti sa urci vreo bordura cu masina ? si ce masina ai ?
|
323f ba 97 mazda [2,4/24valve/V6 /250cp.]. da unele da altele nu depinde cit e de inalta bordura LA FEL CA A TA ACELASI MODEL ,dupa cum vezi si in foto.
|
da, stiu multe despre modelele astea :) unde pot vorbii si eu cu tine mai multe ?:) ca nu am mai intalnit decat o persoana cu acelasi model si nu stia nici cati cp avea :) ..
|
Quote:
Nu da banii pe vopsit, dar da pe kit de suspensie 5-6-700 euro :rolleyes2 Parerea mea e ca merita coborata, indiferent daca ai roti pe 13 sau 19... arata cu totul altfel. Coborata cu arcuri sport, nu prin taierea celor originale! |
nu am sub nici o forma de gand sa tai arcurile ..daca n-am bani mai astept...si vreau sa schimb si amortizoarele daca schimb si arcurile ..
|
il ia mai eftin un amortizor =100-200lei un arc 200-300lei
|
Quote:
Tot parerea mea ar fi sa incepi cu amortizoarele (mai ales daca actualele sunt mai mult sau mai putin uzate), apoi arcurile sport si le montezi impreuna ca sa nu platesti manopera / sa muncesti de 2 ori. De-abia pe urma sa te gandesti la jante. Quote:
|
eu unu as recomanda jante de 17, (sau ceva mai mare decat ce este), daca e sa le vopsesti ia ceva cu buza, scoate sticker-ul acela, probabil ai incercat tu ceva gen rally, dar nu arata bine, si oglinzi rosii
P.S.: si nu uita clasicele zaruri mari si pufoase P.S.2: sper ca nu sunt singurul ciudat care adora zarurile alea |
stickerul nu a fost pus ca sa arate masina gen "rally", stickerul este pus pentru ca promovez uleiuri MOTUL :)
|
da, dar ai putea sa il dai jos pe ala mare, si sa pui unu mai mic pe undeva pe geamu din spate de ex:-) doar parerea mea:-)
|
Jos cu stickerul ala ! ar merge o dunga rosie pe marginea jantelor :-"
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning