![]() |
my carrr
6 Attachment(s)
asta e masina facuta de mine cu multi euroi si ore de munce
|
Re: my carrr
5 Attachment(s)
astept discutii despre masini
deja am o calibra 4x4 si ma apuc si de ea astept sugestii |
mai bine lasa calibra ....macar ea sa scape......ca pe cealalta ai tiganito bine
|
de ce fra ca e masina mea de vis
inafara de nissan skiline GTR R34 |
:d...cred ca erau mai multe bodykituri indicate pt masina asta.....cred ca ai gresit cand ai ales japan style pt masina asta ....bafta in continuare :D
|
SI CE INTELEGI TU PRIN TIGANEALA NENE
|
nu toti suntem la fel adica avem gusturi diferite
|
1 Ceasurile alea de pe bord ..in 7 culori ...tie itzi plac cum dau acolo?...
2 tiganeala e sa faci japan style pe opel vectra , nu se pupa una cu alta .... inteleg ca esti in spania sau ai fost in spania ....toata lumea stie ce tuning fac spaniolii deci nu ma mira ca masina arata cum arata ...probabil ca in spania e frumoasa:D |
frate ai un xara nu mai critica si totul e facut de mine bos iar ceasurile ...daca ai auzit de plasma si mir imi plac japonezele
|
asa ca lasa critica ca nu cred ca ai tu ceva mai special
|
eu em intrat pt saturi discutii dar cred ca ai gresit tu adresa ca tu nu ai un opel,iar ceasurile se pot stabili la o anumita culoare
|
inainte sa dai submit ...mai uitate peste ce ai scris .....acuma sa le luam in ordine ...am un citroen xsara nu xara.....bun....macar xsara mea nu e tiganita ...., itzi plac japonezele ? vinde opelu si cumpara ceva japonez si punei kitul asta ...
|
da ai dreptate
dar nu mai e nici un opel ca asta si ce vreu eu sa imi cumpar costa cam 80 000de euro si nu am atiti banii, dar tu ai eva cu tiganeala sau ce? |
ai dreptate nu mai este opel ca al tau ....nu am nimic cu tiganeala ...bafta la tiganit ...si nu uita boss sa iei sticla de un milion poate faci rost de banii pt skyline:D
|
fra eu sunt nou aici si nu am chef de insulte si toate cele dac vrei sa discuti altceva bine daca nu lasama .daca tu nu ai bani sa iti bagi in xsara ta ca sa o tiganesti lasa frate pe alti si oricum mersi eu ma gindeam sa vb de mecanica dar nu cred ca stii prea multe bafta frate si scuze de deranji
|
lasa frate ca imi vind jantele cu cauciguri si imi cumpar un xsara ca al tau dar de culoare roz bombon
|
frate cei cu tuningu asta?????:lol::lol::lol::lol:
ce intzelegi tu prin tuning? cum sa faci japan style.....pe opel....cum sa faci asa ceva bossss????:cry: |
eu nu vad nici o regula ,daca vreau fac japan stile pe o dacie nimeni nu imi poate interzice asta si mai ales la un v6 de 3 litri
|
Quote:
L.E cand ai visat motorul ala de 3 litri pe opel? |
ai dreptate nu e o regula......tuningu nui o regula potzi sa faci ce vrei cu banii tai....dar ce ai facut tu.....ii urat!
bafta in continuare cu ce vrei sa faci......dar la calibra nui fa japan style ca o faci nava spatziala ::shock: |
da mi o idee te rog
fii mai explicit la tuning nu asta e scopul sa faci din o masina un OZN |
VERE ESTI AFON SCUZE CA ZIC DAR AI DE 3 LITRI 2,5 LITRI SI ASA MAI DEPARTE
DAR NU UITA DE VARIANTA3.2 TURBO ASA CA MAI CITESTE |
vi aici cu motoare gts ...si balarii...stiu ca sunt mah dar nu stiu sa fi fost pe modelul asta de vectra
cu motor de 3 litrii sau cu motor de 5,5 masina este in pom si nu stiu cum ai sa o cobori de acolo |
nea nu ai vazut poza cu motorul ala galben ,tataie e un V 6 MV de 3 litri si vezi sa nu iti cada ceva din pom in cap
iar cealalta poza e un V 6 de 2.5 litri de pe un omega asa ca lasa pomi cu maimutele nu cu masinile iar tu nu poti sa spui prea multe ca ai o masina oarecare,ca a ta sunt sute,: asta e farmecul la tuning personificare si nu are limite sau bareme o faci cum iti place tie nu la alti:D:D:D:D:D:D:D:D |
daca tu zici ,tu ce ti-ai facut la masina ta mai special.referitor la tuning vizual
|
bravo tata...baga mare: fa tuning :d......sincer sa fiu nu imi doresc tuning ca al tau nici p gratis..:d.....si hai sa incheiam ca deja ne-ai aratat tuningul tau :d
|
2 Attachment(s)
asta numesc eu tuning!!!
|
nu stiam ca o sa te superi initial credeam ca forumul asta iti aduce cunostine prieteni .oricum tot ce imi doream era sa impartasesc cunostinte si sa mai acumulez cite ceva dintre a celorlalti colegi.
nu sa incepem cu tiganie ,pomisi alte cele . oricum imi cer scuze de deranj si sper sa mai vb .mersi pentru atentie |
da ai dreptate dar sunt cam multe modele cu acelasi body kit,nu crezi ?eu caut ceva mai neconventional mai ciudat si totusi ciudatul atrage atentia,nu?
|
arata o vectra b tunata frumos
|
cum e aia rosie e destul de ciudat.......
mda atrage atentzia dar conteaza si cum......ca e placuta la vedere.....sau invers conteaza si aia bafta la proiect |
mersi
|
eu unul nu m-am suparat .....itzi doresc ca dupa ceva vreme de stat pe forumul asta sa iti dai seama unde si ce ai gresit la vectra aia....eu la masina mea nu am facut mare lucru ai dreptate dar ce am facut am facut pozitiv si de efect ....o masina nu se face frumoasa cu o bara si niste stikere .....bafta in continuare
|
se numeste efect vizual
dar te rog poti sa imi spui si mie cu ce se face frumoasa o masina poate ai tu o idee chiar te rog(iar tot ce e scris pe breandul masini e dotata nu sunt la vrajeala) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning