Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj Street Racing (https://forum.4tuning.ro/176-cluj-street-racing.html)
-   -   Cluj Street Racing - Intrebari legate de club (https://forum.4tuning.ro/176-cluj-street-racing/15665-cluj-street-racing-intrebari-legate-club.html)

Laju 10-04-06 16:20

Cluj Street Racing - Intrebari legate de club

Aici va rog sa postati intrebari legate de club,de membrii,intalniri...va rog sa ramaneti ONtopic...Celor care nu au primit raspuns in topicul trecut va rog sa postati din nou (cu scuzele de rigoare) si vi se va raspunde...

Cali...nV6 25-04-06 21:22

Re: Cluj Street Racing - Intrebari legate de club

care sunt conditiile de intrare in club ??:D

alexufo 25-04-06 22:39

contitiile sunt urmatoarele : major , posesor de permis,pasionat de masini ..mai multe vei afla maine seara uita-te la intalniri

F.R.Sonic 27-04-06 01:20

Vreau sa fiu membru in clubul vostru...sunt major,posed permis de conducere,si sunt cel mai pasionat de masini!!!! Unde dau join?

alexufo 27-04-06 23:41

lol esti cam departe de noi dar nu scrie ca esti membru After Dark??

F.R.Sonic 29-04-06 01:24

Ba scrie...e de rau? :silenced:???

alexufo 30-04-06 01:06

nuu,nici o problema.oricum am discutat azi si ai zis de scoala si altele.dar pastram legatura vorbim pe saptamana ce vine

turbojack 30-04-06 20:10

[QUOTE=alexufo]lol esti cam departe de noi ......

eu sint si mai departe ,cam la 1400 km.:),dar cu o masina buna si antiradaru' pe bord nu-i problema.:):):)
Sint dublu major,am masina,am carnet,am cunostinte si altele .Ma primiti?
Pina nu de mult eram locatar de Manastur.

alexufo 01-05-06 00:09

primim,primim ..poze ceva???dar pe topicul cu discutii

Laju 04-05-06 23:31

[QUOTE=turbojack]
Quote:

Originally Posted by alexufo
lol esti cam departe de noi ......

eu sint si mai departe ,cam la 1400 km.:),dar cu o masina buna si antiradaru' pe bord nu-i problema.:):):)
Sint dublu major,am masina,am carnet,am cunostinte si altele .Ma primiti?
Pina nu de mult eram locatar de Manastur.

Se accepta...dar daca tot esti in italia...hai cu un ferarri....rosu daca se poate...

turbojack 06-05-06 18:46

[QUOTE=Laju]
Quote:

Originally Posted by turbojack

Se accepta...dar daca tot esti in italia...hai cu un ferarri....rosu daca se poate...

Nu-i ferrari ,dar e rosie,doua usi si GTI.

gsi.18 21-05-06 18:18

maluati si pa mine in clubu vostru
am si io un pik de masinuta

alexufo 21-05-06 18:42

care masina???? o poza ceva??

andreinui 22-05-06 22:12

ca sa-ti raspund inca o data si inca o data pana ce nu se mai sterg posturile:
suntem un grup de prieteni care au stickere pe masini si nimic mai mult

Laju 26-05-06 02:31

Ca sa nu sterg...sau mut...noi andrei parca am vorbit ceva....ca facem...ce facem...ne-am intalnit...am vorbit am discutat...iat tu ai fost acela care a spus...ca acela care se abate de la treburi....sa se ceara singur afara....sa nu ii astepte pe ceilalti sa ii atraga atentia....deci te ceri?...sau doar incerci sa o faci pe aia ce nu creste mare, mare din nou?...nu te inteleg uneori...si nu suntem "neste prieteni"...incercam sa facem o comunitate....dar tu esti cu 2 fete...si daca din randurile noastre...cei ce am "inceput"...si visat CSR-ul acu 2 ani...avem piedici...te miri de ce nu merge?....si oricum....ca sa revin....noi aveam doar un S.R.L.....la care facem acum un club sportiv....si toata lumea....poate sa faca parte....cum sa ma exprim mai bine...."pe acte"....asteptam sprijin si pareri de la oricine....si de asemenea...prieteni....si membrii....scuzati de offtopic....nu stiu daca se poate considera sau nu....dar trebuiau lamurite......

dragonu.21 26-05-06 09:30

Buna !
sunt si eu un pasionat de masini, si as vrea sa stiu daca ma luati si pe mine in club?

alexufo 27-05-06 00:29

mah,tu vrei sa iei bataie???

Laju 27-05-06 03:05

Am vb cu el...plictiseala e mare :)...mai lasam posturile astea trei vreo 2-3 zile...si dupa aia le mutam...nu cred ca se se supara nimeni...

andreinui 28-05-06 17:28

Quote:

Originally Posted by Laju
Ca sa nu sterg...sau mut...noi andrei parca am vorbit ceva....ca facem...ce facem...ne-am intalnit...am vorbit am discutat...iat tu ai fost acela care a spus...ca acela care se abate de la treburi....sa se ceara singur afara....sa nu ii astepte pe ceilalti sa ii atraga atentia....deci te ceri?...sau doar incerci sa o faci pe aia ce nu creste mare, mare din nou?...nu te inteleg uneori...si nu suntem "neste prieteni"...incercam sa facem o comunitate....dar tu esti cu 2 fete...si daca din randurile noastre...cei ce am "inceput"...si visat CSR-ul acu 2 ani...avem piedici...te miri de ce nu merge?....si oricum....ca sa revin....noi aveam doar un S.R.L.....la care facem acum un club sportiv....si toata lumea....poate sa faca parte....cum sa ma exprim mai bine...."pe acte"....asteptam sprijin si pareri de la oricine....si de asemenea...prieteni....si membrii....scuzati de offtopic....nu stiu daca se poate considera sau nu....dar trebuiau lamurite......

ai dreptate ....am vorbit ceva.....acum cat timp....si tot nu s-a facut ceva
daca ma cer afara????? de la ce sa ma cer afara???? ce ai facut tu ca sa nu te ceri afara ??? altceva dacat sa duceti oamenii cu zaharelu'

sa fie clar nu exista nici un club CSR si pana nu o sa existe nu cred ca-i frumos sa tot umblati cu abureli. exista un srl cu care de altfel nu avem tangenta nici unul dintre cei care am avut visu ala de demult............asa ca draga prietene nu ma lua pe mine cu chestii d-astea

.....cu doua fete?????? nici nu ma obosesc sa iti mai raspund la chestia asta asa ca pana n-o sa fie ceva clar negru pe alb.....nici sa nu incerci sa mai raspunzi la posturi de genu asta
...si n-am zis-o sa te supar pe tine in special

19VIM 14-06-06 09:28

Numa bine la toti. Am vrut sa zic si eu ceva in legatura cu CSR.... pt cei ce au scris in acest topic "ma primiti in csr?" nu cred ca aveti unde sa fi-ti primiti. De curios poate sa-mi zica careva care o fost acceptat in "club" ce o primit / facut? o strangere de mana ,"felicitari esti in club".......atata? Sau abtibildu cu csr ii "formalitatea" de intrare in club ?
I-mi pare rau pt cei pe care i-am jignit sau le-am stricat afacerea dar nu m-am putut abtine mai ales cand o si venit vorba de asta. Am vrut si eu acest club la fel de mult ca voi (chiar daca nu sunt din cj) dar am vazut ca nu se ocupa nimeni si am lasat-o balta .
Bafta cu clubu ........ sa traiti bine :) :)

19VIM 14-06-06 10:00

REPET :Nu am vrut sa deranjez pe nimeni , mi-am zis o parere apropo de ce o zis NUI-u... repet asta ca sa-mi sara careva in cap ca am ceva cu CSR-u.
BAFTA

tekno 15-06-06 12:30

stiti voi de de mult, vorba aia lu' Vio... "CSR e o utopie"

CJ-86-UHE 09-07-06 16:16

si totusi cum poti ajunge sa fi inscris in club??

dexterxo 10-07-06 18:23

Vreau sa intru si eu, cand e urmatoarea intalnire?:rolleyes2

smoke 11-07-06 10:23

o intreabare:??? mai sunt stickere cu CSR in piata marasti :)))))))))??????????

brautomobile 14-07-06 17:46

Bai fratilor multe pareri pro si contra dar vreau sa va spun ca totusi e o idee buna cu csr-ul cel putin exista un club.Probabil ca pe viitor vor face mai multe pentru membri nu se stie dar ideea este ca mai bine cu csr decat fara.In urma cu cu cativa ani nu exista club si cei pasionati de masini nu aveau posibilitatea de a sa intalni si discuta asa cum se face acuma iar daca vroiai sa dai si tu o linie ...era umpicutz cam greu.Asa ca bafta cu csr-ul si ar fii frumos sa va faceti simtita prezenta mai des.

alexufo 16-07-06 15:14

mersi de sustinere

CicioNE 15-09-06 11:03

2 Attachment(s)
la intrarea in clubul csr m-am gandit si eu ....sunt major posed permis de conducere si am un fiat punto de care sincer sunt mandru !:D
Dar inca ma abtin deoarece doresc sa achizitionez mai intai un punto hgt cu motor 1.8 16v 131 cp si abia apoi sa cer permisul de a intra in club dar pana atunci daca se poate ash dorii sa particip la cateva intalniri sa vad cam despre ce e vorba ! multzumesc anticipat !
Keep up the good work !
By the way, masinutza mea acum:

CicioNE 16-09-06 12:16

cu asa ceva se poate intra.......si am si un pic de muzica
!:D

alexufo 19-09-06 00:40

sal ,de tine vorbea calin v6..lol trimite un nr de tel pe privat

CicioNE 19-09-06 11:23

yap de mine........no am trimis pe private numarul de telefon !

DaNuTzU' 23-09-06 02:03

incet incet se rica clubul luati nr 3 al revistei 4tuning si citi pe acolo sa vedeti:P

SVLadone 02-10-06 16:35

Eu unul......sustin pe deplin acest club!!! C.S.R-ul va ajunge sus!!!!
Dar cei care sunt de mai mult timp ca mine in club....n-ar trebui sa uite de el,si sa-l sustina cat de cat si ei. Parerea mea!!!nu vreau sa supar pe nimeni!!!....sau se simte cineva?:D

DaNuTzU' 02-10-06 17:43

si eu la fel !!!! sustin clubul in continuare!!!!!!!!mai ales acuma ca am devenit si eu membru:P!! am fost destul sustinator:P( de pe la 16 ani)

nox_ra 03-12-06 15:05

vreau sa fiu si eu membru in club se poate

nox_ra 03-12-06 15:09

ma faceti si pe mine membru

Laju 03-12-06 21:51

Dai un mesaj pe privat sau lasi userul tau mesaj...

EAGLE_27 06-12-06 01:08

Cum pot sa ma inscriu in club.....sau cum se procedeaza??

alexufo 06-12-06 02:01

prima data ..la discutii poti spune ce masina ai ce ai modificat la ea,daca vrei sa o mai modifici sau daca tu poate cauti altceva sau vrei altceva de la masina ta.trebuie sa te cunoastem ..urmareste anunturile pe forum si la prima intalnire anunta-te ca vii si ne intalnim si discutam,k?numai bine

BogdanWRC 13-12-06 14:28

si eu asi vrea sa fiu in club..ce trebuie sa fac? am un opel astra din 2001 modificat un pic :oops: CJ-73-WRC ..ms anticipat

All times are GMT +2. The time now is 18:14.

- Copyright 2026 4Tuning