![]() |
Tuning & Styling :: Intrebari, Sfaturi, Etc
Tot ce tine de modificatu de masini !
|
Re: Tuning
Vreau sa tunez trotineta lui vecinu .. un copil de 2 ani jumate ... any ideas? :)))) :)) :)) ;) :dance:
|
1 Attachment(s)
ce zicetzi... cum ar arata dacia lu ciclistu cu jantele astea?
|
aham...merg
|
dar daca tot si-ar pune jante cu 4 gauri...mai bine ar cauta ceva mai agresiv...se gasesc destule nu de alta..oricum arata bine si cu alea
|
Da......multumesc......multumesc........oricum nu am de gand sa le schimb.
|
Re:
|
Imi da ceva eroare cand ii dau sa-mi incarce link-ul........o sa mai incerc.
|
aceasi poveste ca la rares.... :evil:
|
Re:
mie`mi mere ...
DATI CLICK DREAPTA ... SAVE AS ... PE LINK !!!!!!!;) film misto ...... |
asa mere ma, :P zi si tu de la inceput sa nu ne chinuim :twisted:
|
Am danlodat-o si tot eroare imi da.
|
mmdeah... shi la mine... e ceva problema de codeci... mie lene sa o rezolv amu'...
|
eu am donwl ..dai ii tzapa..piry nu mai urla cand joci tenis........... :D
|
Ii teapa ??????????????????????
|
da ,donwl :twisted: si vezi cum joaca piry tenis :D
|
lool ala lam vazt la piry acas nu ma ami strsez deapula cu codec :lol:
|
Re:
is bazat ... era racheta cu nos :))
|
aaaaaaaaa..aici era si legatura cu \"tuningu\"..ca era topicu tuning...
ahaaaa..avea nos...nush ..ce :)) |
Re:
Ma se poate pune Chip pe benzina ? ... la fratemio !
|
costa vreo 200 de euro unu performant
cum sa nu se poata pune pe benzina ??? :oops: :oops: :oops: :oops: rusinica |
s poate chiptuning pe orice roaba ce are un computer de bord... pe ala ruleaza un soft... car epoate fi upgradat.... la orice se poate face :wink:
|
se poate dar nu shtiu daca face ma matiz cineva
|
la noi in cluj nush daca is firme care se ocupa cu chiptuning...
|
mor incet :D ..................................ce masini is aici,tunate mama,vio am vazut matiz multe da is diferite fata de aea noastre, :shock:
|
cooooool.... faina treaba amn... fa-le poze... am ceva reviste de tuning&styling dfin spania... shi din ce am vazut multe au kituri exagerate... RICE... :lol: oricum... distractzie placuta man.... :wink: :twisted: rupe-le fashu! :P :twisted: caterinca la maxim! :lol: :lol: :lol: ce titlu jenant de manele style am dat... :lol: :lol: :lol: mi-e rushine de mine... :P
|
Ce ai cu manelele tekno ???
|
shti bine.... hai ca o dam pe langa subiect...
|
Tekno...se face chiptuning si in cluj...eu si cu ala cu care ne-am vazut aseara cu peugeotul...stim cum.E vorba de rescrierea EPROM-ului de la calculator.Pt asta ai nevoie de un soclu pt chip...99% din chipuri au aceasi dimensiune si numar de pini...de un calc, de un soft...si de unul ca sa stie sa le manuiasca...noi stim...daca dai banu pt soft...aduni cu inca cativa care mai vor...si pt soclu...iti facem.Apropo...chiptuningul...ma rog softul e de la MTM!!!
|
Re:
Quote:
|
mah oameni buni...m`am apucat de treaba! m`am apucat de desenat...si o ieshit calumea pana acuma :P ce am desenat? tribale pt cei ce au mashini...trust me guys,sunt artista plastica :) O sa vi le arat cand o sa fac mai multe,sper ca o sa va placa!
|
cuuuul... bagale sa le vedem... fa topci nou... cevaa cu numele design or styling or somthin
am shi yo ceva desene... is scanate... tre sa ggasesc numa cdurile :D |
sticker tuning e o moda mai veche la noi :D vezi daciile cu 1000 de abtibilde pe ele ...:) si inca se practica:))
|
wob da nu e vorba de sigle de nike de care suntem cu totii satui ,vivil gen 2 fast .daca vrea cineva sa dea un beep
|
cum am eu avatar asa imi pun pe masina cat de curand si modelelele ce le facem sunt unicat .adica doar un model facem din fiecare .unic original super :roll:
|
chiar ca moda asta cu stickere e veche.si in unele cazuri,pe langa faptul ca e inutila (mai mult sorcoveste masina),faci si publicitate moca (in cazul nike sau mai stiu io ce firma de profil),asa ca........cei ce au chestiile astea in sange,sa lase draq lipiciu',foarfeca si hartia acasa ca nu impresioneaza pe nimeni cu masinile lor \"tunate\"
|
Dupa parerea mea astfel de actzibilde se asorteaza NUMAI cu o masina tunata ....
|
te referi la vinil-uri sau la stickere cu nike?
|
la vinyluri.
|
oo asta inseamna ca la mine nu merge??? asa cum e in avatar??
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2026 4Tuning