![]() |
Amuzament :)
am facut acest topic pentru a posta fiecare ce lider ar vrea sa fie pee aceasta comunitate deoarece unii nu isi dau interesul sau prea putin ii intereseaza
P.S. TNG te rog sa nu inchiz topicul asta dak doriti alt lider va rog sa postati |
Re: alegerea unui lider al comunitatii PLOIESTI
inchideti un topic
|
mie mi se pare o tampenie ce vrea sa faca nesomn (vb lu shantzu)
sunt alte probleme mai arzatoare decat schimbarea liderului sau terminat subiectele de discutie, nesomn, de vrei sa te racai cu tng:twisted: :twisted: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I just wanna say: BULLSHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!! eko_squad: tu chiar te vezi... lider ? :lol: Stii ce-nseamna sa fii lider (nu neaparat al unei comunitati, care are destui membrii)? Incearca sa fii sefu' clasei, la scoala, si-ai sa vezi ***ere pe capu' tau! E o mare prostie topicu' asta, da' nu am sa-l sterg, ci am sa las totul la latitudinea lui tng. Singura mea rugaminte este sa nu va-ntindeti la discutii degeaba si interminabile, ca atunci... prinde aripi topicu'. eko_squad: parca vad ca in 2008 candidezi la presedentia Romaniei :lol: PS: imi cer scuze daca se simte cineva jignit de tonul ironic al mesajului meu, da' asemenea aberatii n-am mai vazut de mult ! :lol: |
:-) eu nu am zis nimic ... tocmai daia l-am lasat sa deschida topic, sa se exprime, atat pe el, cat si ceilalti
|
panarama :evil:
|
ce aveti mah?ce lider...mai are vre o comunitate? ce draq bai squad...ai sunat tu de cate ori a sunat taz sau tng sau sora lui shantzu? cine sa fie tu? kre ai 16 17 ani ..eu 19 sau shantzu ...nu am nimik cu nimeni dar cred k dak ar fi vb sa fie un lider...no offense dar tng e cel potrivit am mai avut noi discutii si topicul asta nu si are rostu mi se pare mie sau sunt mancatori printre noi??? right momo??? stati mah calmi ce draq...lider ne trebuie noua??? in loc sa luptam sa obtinem o aprobare sa ne strangem undeva fara probleme ne certam care sa fie shefu...pt mine sunt unii care se cred fff importantzi si chiar nu sunt...nu cei mari astia d ela 19 in jos..exceptie cobra si shantzu...stati calmi .... tng ... taz...pitu...donu...voi tre sa vb intre voi care are timp si care se crede in stare------>raman la ideea ca nu ne trebuie lider...salut nu votez pe nimeni
|
tng sterge topicu asta ;) nu isi are rostu
vb lui manson, mai bine am discuta sa ne intalnim sa strangem nishte semnaturi sa ne intalnim si noi linistiti undeva ;) |
ii dau dreptate lu manson
pwla mea, dupa mine fiecare pt el ar trebuii sa fie un lider iar in cazul comunitatii... frate tng e singurul care s-a zbatut sa ne adune, sa faca ceva pt noi pe forumul asta si multe altele, pe care unu cu care am vorbit ceva intr-o seara si vad ca nu vrea sa ma asculte, nu are de unde sa le stie!!!!!!! frate lasa-i pe altii sa vorbeasca! aia care sunt in masura sa vorbeasca! eu unu nu am avut pretentia sa propun macar schimbarea lu tng pentru ca nu are rost! capisci? |
pe mine dc nu m`ati pus in poll ?!
va tin eu minte ! :) |
eu unu' nu va cunosc de mult timp si nici pe toti (mai ales dupa nume :p) dar mi se pare o aberatie acest subiect, din pct meu de vedere tng isi face treaba foarte bine.
Parerea mea este ca cel ce a deschis acest topic sa expuna motivele care l-au determinat sa faca acest sondaj. A si nu motive de genul: " deoarece unii nu isi dau interesul sau prea putin ii intereseaza" - crede-ma ca il itereseaza si se agita pt a multumi pe toata lumea - sau cel putin impresia asta mi-a lasat-o mie. |
TNG ce ai facut frate de vrea sa te schimbe lumea?Au aflat ca esti corupt?=)) :lol: :lol: :lol:
|
TNG si Taz in turul doi al alegerilor prezidentiale!Am vazut ca sunt la egalitate la voturi!:lol: :lol: :lol:
|
LooooL ba se vede ca nu ai ce face acasa..... varza topicul
TNG-ule...pot sa fac si eu un topic cu poll sa intreb ce fac maine dupa ore? :D... |
Ba daca era sa fie facut bine macar punei toti useri/membri din Ploiesti nu 2,3 si tu MOTZ!
|
EKO_SQUAD-ule, ce faci ma, campanie elctorala?
Pai ma bagi pe mine candidat fara sa ma intrebi? Nici pe tine nu te-ai intrebat daca vrei sa fii ales si ii bagi pe altii? Eu zic asa... suntem o comunitate si TNG din cate am inteles a format-o, asa ca nu face tu lovitura de stat aici, sa-l dai jos pe TNG cand toata lumea il vrea lider. Eu zic ca se zbate destul si el, dar sa nu-l uitam si pe PYITU. Nu e cazul unor anticipate acum, si din partea mea deloc. Daca nu-ti place ce face TNG sau cine conduce aceasta comunitate, ii spui lui in fata, sau incerci sa-l ajuti spunandu-ti ideea si parerea ta despre ceea ce vrea sa faca. Nu am nimic nici cu tine, nici cu TNG si cu nimeni; imi pare bine ca va cunosc, nu-mi plac bisericutzele, si daca suntem o comunitate trebuie sa fim uniti si sa ne ascultam parerile. Nu cred ca TNG a facut ceva rau... parerea mea. Va cunosc de putin timp... dar vad ca sunteti de treaba, sper ca si voi aveti o parere buna despre mine, iar daca cineva barfeste... atunci sa se dea un pas in fata..., sa-si ceara scuze si sa nu mai faca, iar daca n-are curaj s-o spuna, atunci sa iasa din comunitate. |
pai daca e asha votati-ma pe mine !!!! va promit ca daca ajung lider al comunitatii nu o sa va fac nici o favoare si nici nu o sa va mai bag in seama ,doar o sa fiu lider :mrgreen:
|
tng a condus in perioada comunista?
vreti sa il schimbati? vb . serios topicul asta nu isi are rostul , daca tng nu are timp sa il mai modereze va cere ajutorul cuiva .nu m i se pare corect ce vrei sa faci. EL lupta de 2 ani pt aceasta comunitate. |
Parca-l si vad pe TNG la fereastra palatului dand din mana ca Ceausescu,... si lumea imbulzindu-se si strigand sa-l dea jos. (lumea imbulzindu-se... adica noi astia 15-20 de insi :D)
Eko_Squad... iar ai calcat in ... Romania... ! |
Va propun ceva :)
Transformati topicul asta in CATERINCA !!!!! :) |
interesting!as spune idem la foarte multi k sa nu mai stau sa scriu!dar k o concluzie:topicul nu`si are rostul!parerea mea!
|
Quote:
dak iti aduci aminte am adus odata niste tabele sa semnam dar nimik si atunci au fost mai multi mario momo FMc si altii dar tot nimik |
Quote:
draga cobra dak nu ai vazut la postul meu am mentionat dak dorit sa fie alt lider sa posteze dar lasa daca voi avetzi si cheff de cearta tng pls close the topic ciao :) |
Quote:
:shock: :shock: :shock: ce tabele? sincer nu-mi aduc aminte! |
Quote:
ask tng k el stie k am adus vreo 2 pagini |
Quote:
frate nu te supara dar dupa ce te bagi singur in gura lupului, vrei ca altii sa te scoata? imi pare rau dar asta nu se va intampla! TNG TE ROG NU INCHIDE TOPICUL!!! |
TNG-ule mai bine strangem niste bani si angajam un bodyguard pt tine, maine poimaine te asasineaza nebunii astia!:lol: :lol: :lol:
|
bha chill de f**k out!! 1.terminati cu :"tng inchide topicul" - il inchide knd vrea mushciuletu lui!!
2. dak a facut ecko topicu - lasati sa se discute si sa vedeti reactiile voastre asupra subiectului! 3.omu inceark sa fak ceva(yo sincer nu-mi dau seama ce)... PS:dupa cum am mai zis si in postul de mai sus:nu vad rostul topicului, deoarece nu se va schimba nik!nu va deveni nici shantzu nici ecko nici nimeni "lider"!!! terminati-va cu prostiile!!sa vedeti show knd ne vom mai intalnii!ce faceti voi acuma pe forum e ..aiureala!! |
Quote:
|
Ma bucur ca vedeti lucrurile asa cum sunt ... si ca astfel de "probleme" ar trebui prea putzin sa ne pese ... cum ziceati si voi, sunt multe alte lucruri importante de facut.
I-am lasat "exprimare libera" lui eko aka nesomn , ca sa vad exact unde vrea el sa loveasca ..... departe insa de tinta Oricum initiativa ta eko nu mi-a placut ... n-ai venit cu argumente prin care sa-ti susti ideile, ai aruncat doar niste vorbe, sperand ca ceilalti te vor sustine si vei trece peste. Mai las topicul pana mai spre seara, poate mai are cineva ceva de adaugat V-am pupat ;) |
Quote:
pup fratioru ;) |
am decis ca sa ne intalnim vineri seara la ora19:30 la sala cei care au ce au cu mine sa clarificam odata si pentru totdeauna ii rog pe TNG ,MOMO,Shantzu,COBRA ART, sa fie prezenti acolo
nu inteleg de ce unii au dat vina pe mine k il vrbesc eu pe momo pe la spate deorece nu pot sa fac asa ceva.sa le fie rusine celor care au dat vina pe mine desi nu eu sunt cel vinonvat eu nu sunt membru NSL nici MR asa k nu sunt in conflict q nici una,************** partea prosta e ca nu am auzit vorbe doar de momo ci si de tng dak am zis cuiva cce am auzit si eu la altii asta nu inseamna k eu sunt cel vinovat DE ce nu suntem si noi uniti ca altii din alte comunitati??? P.S. CEL CE ACUM ITI ESTE PRIETEN MAINE ITI POATE FII CEL MAI MARE DUSMAAANNN ti-am editat putzin msju pt ca sunt mai multi care citesc sectiunea asta..si sa nu se interpreteze ->TNG |
sa rasculat insomnia..vrea sa faca revolutie :lol: aveti grija care va duceti vineri:rolleyes2
|
Eko n'are rost ce ai facut tu aici ... si shantzu daca lua scrutinul din prima etapa :D tot TNG ramanea liderul orice s'ar fi intamplat :P
|
Revolutieeeeee !!!:chainsaw:
|
Re: Amuzament :)
ai decis u ecko sau ai vorbit si cu cei mentzionati sa fie prezenti??...u degeaba ii rogi!!de exemplu momo stiu k are prega vineri si termina tarziu!:))deci intai vorbeshte cu ei..cu cei pe care i-ai mentionat !!si ar trebuii sa fie mai multi prezenti pentru k de la simple discutii se interpreteaza unele vorbe,asha numitele "vorbe pe la spate",sa spunem!nu promit nik dar o sa incerc sa fiu la ora respectiva la sala dupa cum a spus ecko!!
|
Promit ca am sa dau cate 1kg de zahar
am sa fac blocuri am sa va iau masini Votati`ma! Ps: a inebunit Lupu! Bafta la __________________________Liniutze! |
niste nesimtiti sa mor io...aici fiecare face ce ii bubie minte un * de 17 ani se cearta cu tng altu face misto ce draq e asta mah? veniti cu securile la sala si aruncati va in dambovitza tu ecko taci din gura k ma superi p mine prea te crezi important si tng tu fati treaba ca ti o faci bine...tu ecko knd o fi la anu cu bacu alea alea te dai draq tng vine si el cand poate k ceilalti tu nu ai teme alea alea aksa numai scandal nuj dar se racesc rau lucrurile in ploiesti si sper sa nu ma implice cineva in vre un scandal k eu nu sunt asa cu bun simt k tng...app nu e musai sa fi membru 4 tuning..nu ti convine ... pa...
ma scuzati k sunt mai nesimtit dar asta e ... sa nu exageram totusi cu modul de exprimare ->tng;) |
Bai Eko, ce-ai baut ma?
baga-te in politica daca n-ai ce face acasa, vorbesti aiurea ca sa nu taci, daca vrei sa schimbi ceva ,schimba-ti atitudinea ca nu o sa te duca nicaieri |
da bey frate are dreptate manson!!!!
daca faci intalnire o faci sambata si atunci ne vom clarifica toate problemele!!! de fata cu toti!!!! ca asa-i frumos! in public! SA NU UITAM DE VORBE ARUNCATE LA ADRESA UNOR MEMBRII AI COMUNITATII + MULTE ALTELE CARE NU TREBUIAU DEZVALUITE IN PUBLIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning