![]() |
TUNING SPANIA ( navaermosa ) 8-9 APRILIE
30 Attachment(s)
Aici Va Trimit Ceva Poze Din Spania.
|
Re: TUNING SPANIA ( navaermosa ) 8-9 APRILIE
wow ... :shock: mai baga :)
|
doar cabrio peugeot e ceva de capul lui dupa mine.. restul nu-mi plac... niciodata nu mi-a placut stilul spaniolilor.. se observa clar diferente la tuning intre tari
ps: se observa in acea poza si un matiz albastru simpatic :) |
Mult prea tari , mai uploadeaza plz, unde stai in Spania ? ce oras ?
|
e expo de la cristal????
|
nu imi plac.mai frumoase masini in Romania decat in Spania
|
Arata prea super masinile...spaniolii au ceva cu body-kit-urile mari....ca toti europenii in afara de romani de altfel...:|
Asta deja parca nu mai este un tuning show obisnuit..e ca o expozitie...astea parca sunt un fel de super-car-uri...:)..mai putin matiz-ul...;)) |
wooow keep them going on man...more photos
|
Quote:
Se pare ca in Spania este moda barilor corp comun cu caroseria. Arata superb si e mai simplu asa decit sa fixezi barile la micron,insa din punct de vedere practic...nici nu vreau sa ma gindesc. Mie imi vin returnate spoilere zdrobite ce au garda la sol de 15 cm,pe care le pot reface fara sa afectez caroseria,insa astea corp comun,sigur crapa pina la imbinari,iar daca sint vopsite in painting....macel curat. In poze insa arata superb,excelent lucrate. |
mie imi place porcul ala :lol: :lol: si bineinteles ,imi plac masinile . Super tare ! Au masini nu gluma ! Dar oricum avem si noi mai bune ;)
|
Quote:
anyway ... ptr baghy83 .... ai vazut 20 de poze cu masini tunate din Spania si gata... ti-ai dat tu seama ca sunt masinimai frumoase in Romania decat in Spania ... macar uite-te si tu .... adevarat ca nush ce masina e , 10.000 aluia care isi da seama, e masina rosie ... care imita .. audi`ul din I ROBOT .. NA ACOLO proiect ! aia da ... parerea mea e ca ai aruncat cuvinte mari , care nu-si au rostul , spaniolii inca ne fac... la tuning .. si probabil or sa ne faca multi ani de acum incolo .. deh .. banii .. salut |
Quote:
|
Quote:
te asigur k au soferi prosti kre dau in tine!eu am fost o vreme destul de lunga in spania si....:oops: |
Quote:
|
Quote:
stateam pe terasa.. acolo .. si .. pur si simplu .. ma uitam.. si .. in 2 sapt. cat am stat in spania , jur am vazut cel putin 15 astfel de.. "soferi" care parcau .."fortzat" sa zicem ,facandu-si loc .. :) cine a fost acolo .. stie bine ... ca 50 % din masinile de acolo sunt .. zgariate/lovite ... :) |
Quote:
|
eh ,cum ies francezii , asa intra spaniolii :P ce tare suna
|
Quote:
on topic : anu trecut in spania intr-o statiune de pe langa barcelona ... am vazut multe masini modificate , nu neaparat body kituri extravagante , mai mult painturi de calitate ( unicate ) , genti foarte mari la engine nu am vazut .. nu circula nimeni cu capota ridicata :D |
Quote:
eu vorbeam de masinile din Italia care sparg spoilere,ca despre Romania nici nu are rost sa deschid subiectul. |
aici cu suspensie sport si c`o prelungire de spoiler deja iti faci probleme .. deja mergi cu masina altfel :D as zice ca va spun din propria experienta :D nu .. v`o spun din experientele altora ( vento vr6 cu suspensie si prelungire sp. fatza :) ) saliu` ..
|
Quote:
acuma riscu sa dai in ceva , sau sa fi lovit e cam , ca la loterie , nu stii cand vine sau daca nu vine niciodata :lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
sincer are si farmecul!!!!!!
eu pe strazile din madrid nu prea am vazut in timpul saptamanii masini super tunate!!!dar de weekend cand ieseau...... sunt multi romani kre isi fac cate-o masina de vis si p urma lucreaza ani grei pt ea. oricum gusturile intre spania si restul europei difera foarte mult!!!!fiecare tara isi are stilul lui aparte! ce nu prea am vazut ink in ro sunt suspensiile pe perne de aer!!!! exista la noi ??? |
Quote:
|
|
Scuze ce naspa am puso poza..rog un moderator sa o stearga
O sa le pun acum in alt format...sunt poze adunate de mine de pe la alte concentratii de tuning https://img111.imageshack.us/img111/6...l0299wl.th.jpg https://img111.imageshack.us/img111/2...l0016xb.th.jpg https://img111.imageshack.us/img111/4...l0038hh.th.jpg https://img153.imageshack.us/img153/5...l0219cn.th.jpg https://img111.imageshack.us/img111/1...l0279tb.th.jpg |
cea alba :shock: :shock: ..
|
e veche :D aveam pe un dvd prezentare video ... a masinii ... e grava RAU !
|
asta alb e golf 4 ?! :))
so crrazy !!! :lol: |
Ceea alba numai suspensia neumatica ce e de capul ei...
__________________________________________________ _______ http://img286.echo.cx/img286/3900/nunta0023vy.jpg |
yap, g4, imi place ca lumea-i zice.. aia alba :))
|
''G4 ala alb '' imi place si mie ...restu sunt de REMAT ! :D
|
Nu toate sunt cine stie ce ... in Romania gasesti mai multe si mai frumoase.
Nu pot sa zic ca toate sunt urate ... unele chiar imi place ... more photos pls :D |
10 Attachment(s)
va mai trimit ceva poze dar nu sunt din acelasi loc.
|
Quote:
|
eu am vazut g4 ala in madrid acu 2 ani si are un paint de parca ar fi din marmora alba!e beton lucrarea!
|
si eu traiesc in mallorca si pot sa va spun ca se face tuning cu multi bani nu ca la romani cu 2000 eur.asta ii diferenta.si o chestie interesanta e ca se face la o gramada de modele nu ca la noi...ursulet si astra....parerea mea din cate am vazut pe aici si pe la noi
|
pai ii si normal sa fie o diferenta, salarul mediu pe economie la noi ii undeva pe la ~200-250 euro si acolo ii peste 1500.. si cand te gandesti ca benzina ii cam la acelasi pretz in ambele tari
|
...dar oricum stilul e mult diferit aici cam toate par piese de colectie,parca prea tunate....si ce ma omoara pe mine la masinile tuning de aici e ca majoritatea sunt dizel ...eu nu concep masina tuning dizel.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning