![]() |
Autostrada A3
Acum ca e 1 Decembrie, se pare ca suntem judetul cel mai privilegiat din tara pentru ca avem cea mai noua portiune de autostrada. Haideti cei care urmeaza sa o parcurga, sa scriem aici pareri, eventual poze si filmulete, intamplari, anomalii (care sigur vor fi) si laude pentru acest tronson Gilau-Turda sau Turda-Gilau...eu unul sper doar sa nu vad statie de autobus (cursa speciala) cum am vazut pe A1 la un moment dat, sau oameni carora drumul cel lat cu 4 benzi + 2 de urgenta le sta in calea drumului lor obisnuit catre satul de vis-a-vis si pe care il traverseaza pe jos, sau, cum deja suntem obisnuiti de DN-urile romanesti, turme de oi/vaci/cai/capre carora trebuie sa le cedam intaietatea in parcurgerea drumului spre casa...porci vom intalni cu siguranta...
DRUM BUN si AUTOSTRADA CURATA !!! |
Re: Autostrada A3
Sper sa nu se intample ce ai enumerat tu mai sus cu animalele ca incet incet ne civilizam si noi :) si sper ca toti ceilalti oameni sa tina cat mai mult si sa se deschida cat mai repede TOATA autostrada nu doar portiunea asta, dar e un pas inainte si cu bucata asta.Sper sa am drum cat mai curand pe acolo sa vad cum e ca doar asa de curios nu cred ca o sa merg.
|
un sfat... cei care merg pe autostrada nu va aventurati sa va testati motoarele...am auzit ca nu stiu cati angajati de la autostrada au lovit masinile din cauza cetii si poleiului de pe autostrada...
|
4 Attachment(s)
Si niste poze cu autostrada
|
frumos, in seara asta dau si eu o tura
|
ia arunca o privire pe topicul '' filme interesante''
|
am fost si noi o tura cluj-turda si una turda cluj si pot sa spun ca este net superioara autostrazilor din romania viaducte multe poduri etc.am facut un filmulet pe aproape toata durata traseului poate il pune poka cat de repde.:)
|
am fost si eu o tura turda-gilau in 15 minute ...e super , numa era si un caine mort :| , parca vad imediat apar si gropi
|
Quote:
|
oare la casele de pariu s-a pus miza cat rezista asfaltul? plasa de pe margine?sau veceuriele daca sunt??:D arata bine din poze
|
bodyn te asigur eu , ca vin "nomazii"" si fura tot , chiar si telefonul SOS daca se pune:D
|
arata bine sper sa reziste si sa se construiasca cat mai mult si cat mai calitativ
|
prima tura pe autostrada gilau turda , am ajuns sa strabat si 200 m pe jos , ca sa imi strang resturile de la carenaj si spoilerul de la masina , care m-au parsit dupa un contact cu o vulpe moarta . in rest numai de bine
|
ce naspa sa lovesti un animal :sad: succes la reparat masina asa ceva este inadmisibil in europa insa romania este pe alt continent
|
7 Attachment(s)
Stai linistit ca era sa o patesc si eu de 2 ori in Germania :)
Cateva poze... |
sa vedem cat va tine asfaltul....pacat ca intrarea in cj e tocmai la mama dracului in gilau....mai faci 20 de minute din gilau pana in cj daca e aglomeratie plus ca in floresti cam stau curcanii cu radarele si trebuie sa o lasi la 50...prefer sa merg de la turda la cj pe partea cealalta e bun drumul si pe acolo.....
|
Frumos arata autostrada... te simti ca si cum ai fi prin alta tara. ramane sa vedem si ziua cum e. Ori cum, cluj turda putin sub 14 min
|
am fost si eu acum seara pe autostrada, am venit de la Alba Iulia. :). Autostrada e f buna, imi aduc aminte de autostrada din Germania :D, asta e partea buna. partea nasoala e ca, deja era sa ma salte politia de talon pt toba ( e bine ca au bagat un passat ). eu prefer sa merg relaxat pe autostrada, decat sa incerc sa scot un timp cat mai bun. :P
|
un passat .....pe care l-ai facut cu punto?:D:D:D
|
un passat de la politia rutiera sta pe autostrada, si m-a oprit. am zis ca era passat pt ca , cu un logan cred ca ... dureaza o vesnicie sa opreasca masina urmarita :)).
nu l-am facut cu punto. |
te-au oprit pe autostrada? pt toba? nemernici stia inca se cred pe sate ? sa opreasca pe cine vor si ccand vor? nu conteaza ca e drum de pe sate sau ca e autostrada..? e bine de stiut ce curcani stau pe autostrada sa stim la ce sa ne asteptam.....azi pe la 20:30 dupa artificile de la teatru din cj am plecat spre turda....era veerde la semafoare si putine masini ...m-am lansat si chiar cum incepi sa urci pe turzii erau vreo 3 curcani dirijau circulatia ....eu veneam lansat aveam vreo 100...zic eu si unu din ei imi facea semn sa circul mai repede..:D:D:D:D:D a fost tare faza ....ma asteptam sa imi faca semn sa o las mai moale sau sa ma opreasca pt toba ca suna ca dracu
|
.. am fost pe autostrada acum seara e bun.. dar.. deja sunt denivelari.. nu mari da cu timpu se maresc si din cate stiu animalele nu ar trebui sa aiba acesu.. adica ar trebui ceva plasa pe margini da na.. 2 animale moarte am vazut .. al 2lea l am vazut pe la 170 e aiurea ca poate esti cu o masina joasa ai viteza incerci sa il eviti brusc.. si te tot duci
|
cu suspensia care o am acum, masina e in largul ei pe autostrada :D. ar fi frumos sa o inauguram asa frumos, sa facem o tura mai multi intr-o seara. :)
p.s. mie imi ajunge 130+/-5 km / ora :D. |
La cat mai multi Km de autostrada !!
sper sa puna si camere sa mai reduca din avantul pilotilor de incercare . |
da ar fi o chestie ..cel putin membri 4t cluj sa ne adunam si sa facem o tura..filmari,poze :D
|
3 Attachment(s)
Mdah...mai putin de 24 de ore de cand e deschisa si vad ca sunt deja spoilere sparte si animale lovite...cateva semne de circulatie pe care sincer, nu mi-as dori sa le intalnesc pe A3:
|
Quote:
|
Momentan am inteles ca nu e gata gardul. si de aceea e limita pusa la 110, si nu la 130 cum ar trebui sa fie normal.
|
oricum si la 110 e cam greu de evitat , mai ales cand pe banda a doua este masina
|
Quote:
Culj-Turda,sub 14 minute, se pot face si prin feleac, mergand cu maxim 95 -100 prin localitati |
Romanii tot romani... Un mercedes cu nr de spania mergea azi pe contrasens n-avea nici o treaba, din cate am vazut iesiri au uitat sa faca in caz ca gresesti drumul. Si o alfa din mures facea liniute cu un touareg nu prea am inteles ce vroiau ei sa-si demonstreze...
|
Eu am multi colegi de facultate care lucreaza la autostrada si mi-au povestit ca gardul de protectie nu e terminat inca pt ca s-a incercat montarea lui de 2 ori dar peste noapte s-au furat bucati destul de mari din el.
Este bine ca s-a eliberat zorilor si manasturu dar se aud zvonuri ca nu va sta prea mult deschisa autostrada pt ca mai are de platit statu o gramada de bani si daca nu-i dau se inchide. |
110 milioane de euro este restanta statului fata de bechtel
|
Quote:
|
limita e 100 nu 110km/h si oricum cand o sa dea drumu oficial la ea fara restrictie cu gard facut tot ghiciti ce o sa faca prima data...o s-o umple de radare:rolleyes2....asta e romania nu ai ce-i face.....e gata autostrada da limita e de 100 pai atunci nu e autostrada daca e limita...in plus astept sa vad daca rezista mai mult decat centura de la Gherla care dupa 3 zile de la inaugurare s-a surpat si e si acum surpata mai ales ca nici nu au testat-o(ma refer la autostrada)
daca vreti sa ne adunam sa dam niste ture mai multi peste 10-15 masini intr-o zi facem niste poze calumea niste filmulete ar fi frumos.....propunerea mea ramane valabila in caz ca se anunta doritori o sa facem un topic nou cu o intalnire si plecam de acolo toti |
Ce tare, ce tamtam, cum merge lumea la autostrada ca la urs... ce naiba, ii o autostrada de *** de 40 de km, dincolo sunt sute, cu mii de km
p.s. am auzit de la inca doi oameni de mercedesul de pe contrasens! |
poi in romania e mare lucru de aceea tantamul asta:)oricum e foarte ok facuta pacat de majoritatea de romanii necivilizati pe care o circula..
|
azi dupamasa erau doua doamne cu o dacie oprite pe banda de urgenta si se aplecau peste gilisere, nuhs ce vroiau sa faca, poate cautau loc de facut gratar :)))
|
Ma ... mere lejer 250, numa sa nu gasesti vulpi cum se zicea mai devreme ... eu nu am gasit.
|
fratilor am testat azi!!!!se poate merge lejer cu 300 deci puteti sa ii dati linistiti nu sunt radare:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:55. |
- Copyright 2026 4Tuning