![]() |
BMW E30 Meeting - Ploiesti - 13 dec 09
Mai pe scurt dupa cum spune si numele thread'ului intalnire BMW E30 (ursuletz).
Intalnirea va fi in Ploiesti iar la meeting poate venii toata lumea poseasoare de urs Unii vor intreba "de ce/cu ce scop?!" E destul de simplu...sunt masini care nu le stim...sau doar le-am vazut pe strada fara sa stim ce au sub capota si nu numai. Eu unul ma astept sa fie prezente minim 30 masini. Intalnirea va fi pe data de 13 Decembrie, locul intalnirii va fi pana atunci stabilit. Cei care vor sa fie prezenti la aceast meeting ii rog sa posteze prezenta si o poza(mai recenta) cu masina ca sa facem o lista. |
1 Attachment(s)
prezent:peace:
|
Re: Prahova BMW E30 Meeting
Pentru 30 de masini cred ca esti un pic prea optimist...
Oricum,succes cu intalnirea asta,ar fi ceva frumos! |
Din Inferno MotorSport bucuresti - in funcie de data venim cu 5-6 x e30.
|
Bai pana la urma Inferno e si in Ploiesti...atat timp cat veniti fara numere pe masini nu se supara nimeni :D
Intalnirea va fi pe data de 13 Decembrie, locul intalnirii va fi pana atunci stabilit. @EMH , sunt aproximativ 25 de ursi in Ploiesti + Campina + Sinaia |
Prezent.
|
propunerea mea o stie griffo si anume fostul combinat chimic Valea Calugareasca.....munti de zgura...ruine multe....plm....e superb....cine a trecut pe acolo....stie.
|
posibil sa vin si eu...depinde de ora.......
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cineva impotriva?:D |
Re: BMW E30 Meeting - Ploiesti - 13 dec 09
Multam Shantzu , am modificat topicul si acum pot veni din toata tara ursi la acest meeting.
|
d-asta zic de ora ca eu sint la munca noaptea....deci absent la gratar....:(
|
nu vreau sa vbesc prostii,insa cred c-o sa vin si eu :D
|
tare mult as fi vrut sa vin si eu dar nu pot pt k masina ink nu e gata,nu e inmatriculata si imi e frik sa vin pana acolo asa...sorry:cry::cry:,poate o sa ajung cu un tovaras tot cu un e30 pana la urma!!!oricum sper sa faceti iures mare si distractie placuta!!!
|
Prezent...va rog sa-mi amintitzi si mie unul in ziua aia ca sigur o sa uit...
E30-TURBOPOWER!!!!!!;) |
Am mai vb eu cu cateva masini de pe langa Ploiesti...
O sa incep de joi sa vorbesc de locatii...mai mult ca sigur o sa fie cu gume sparte dar sa fim legal :) |
Prezent...nu cu ursul meu, ca isi schimba blana (e la vopsitorie), cu un prieten.
|
1 Attachment(s)
Va asteptam :D
|
:Dcred ca o sa vin si eu pana la urma sper sa apuc sa termin modificariele la motor pana atunci
|
Quote:
|
Pai oricum vin sa te iau eu pe tine... ;) Asta daca nu te vinzi la Donu.
Hai sa discutam in alta parte,nu aici ca e pacat...hai sa facem si noi ceva... |
1 Attachment(s)
Vin si eu cu ... Ursu' Kawasaky :peace:
|
1 Attachment(s)
o sa incerc sa ajung si eu , daca nu cumva ma fac de ras cu puturosu asta.... :-<
|
sper sa ajung si eu sa pot reprezenta "ursarii" din balotesti...(ei sunt mai numerosi asa dar... sunt scosi in ploaie!! :)
|
deocamdata stam cam asa:
1.B-86-BOH 2.PH-69-PLM 3.PH-11-MOM 4.B-89-EVL 5.PH-99-MOM 6.B-89-NBL 7.B-39-WWV asteptam lista cu ursii lui lucian....iar care mai apare....sa se treaca pe lista |
O sa avem 2,3 masini care nu prea le vedeti pe strazi...
Am mai intalnit posesori de masini la meeting'uri care zic ca vin ei , cu inca enshpe prieteni si nu s-a prezentat nimeni, deci va rog sa posteze prezenta doar cei care vor sa vina sigur + o poza cu masina! Pana atunci la mai multi ursi. |
1 Attachment(s)
SAR PUTEA SA AJUNG SI EU
|
tin sa corectez pe EMH , NU sunt 25 de ursi in campina , baicoi si ploiesti (adunati)
Sunt peste 30 doar in Ploiesti , dintre care 21 apartin membrii forumului (iti fac lista daca doresti sau daca nu o gasesti la bmw_motorsport pe topic> BOHu') dintre care 2 masini sunt incapabile de a se prezenta deoarece se lucreaza la ele. In rest ar fi foarte frumos sa apara toti , vad ca lumea se anunta , eu sper sa aveti parte de ceva frumos ca e pacat sa nu vina multi. Imi pare rau ca nu pot participa deoarece eu apartin de VW :D Bafta cu ce va doriti sa faceti ! P.S. Griffo , ai o bila alba ! Ai crescut in ochii mei :D nu e draq asa de negru cum se spune :D bravo mah , marfa ideea |
Trece-ti pe lista si ursu' lu' Fane de la Garaj.
PH-18-TRW va fi prezent si el. ;) |
De ce ma Bengy sa nu vii?
Vii ma...bagi si tu masina acolo intr'o parte si vii...za' family |
Nu! N-are urs!
Sa stea acasa sau sa vina fara masina! :D |
Deci pana acum avem asa :
1.B-86-BOH 2.PH-69-PLM 3.PH-11-MOM 4.B-89-EVL 5.PH-99-MOM 6.B-89-NBL 7.B-39-WWV 8.B-92-HTC 9.B-88-FUR 10.PH-18-TRW Am mai facut un topic si pe Alte discutii Bmw , ala e topicul oficial cica... |
=)))) ursarie mare
|
Donu mai vb tu cu Laur, Pastarnac, Carbit, si care mai au ursi...si nu numai din Ploiesti, mersi!
|
vremea va fi cam asa: http://vremea.apropo.ro/vremea-15-zile
ceva noutati despre locatie? |
Quote:
|
am vazut un urs prin otopeni(alb cu 2 dungi negre),pare ingrijit asa...in caz ca vezi postul si ai de gand sa mergi, eu zic sa facem cumva sa ne intalnim pe la balotesti(sau o alta locatie desigur...) sa mergem impreuna (valabil pt toti care vor avea traseul pe DN1 )..la mai multi ursi!
|
1 Attachment(s)
O sa ajung si eu. DB-87-WLO
Din bucuresti se pleaca organizat? adik se intalnesc undeva? |
Daca tot e oficial, cred ca merita un topic si la "Evenimente".
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning