![]() |
Mondeo ST220, primul de pe aici
2 Attachment(s)
masina doar de am luat'o....asa ca nu am decat pozele astea o sa pun mai multe dupa ce ma apuc de schimbat pe la ea...despre ea nu am ce sa va zic...e stock deocamdata....dar incet,incet o sa devina o masina frumoasa...
|
Re: mondeo st220-primul de pe aici...cred
frumoasa foc in special jantele o bijuterie ...ce ai de gand sa ii faci ?
|
zilele astea geamuri negre,triple negre si neoane albe,dupa muzia si apoi cate ceva ls motor....
|
Masina asta e din seria limitata de la Mondeo? :rolleyes2
|
nuu nu e aia de la centenar.,...
|
arata mijto masina...sa ai bafta la ea...si nu o incarca prea tare...k e frumusica foc asa
|
Marfa de tot! Numai ca vreau sa o vad in realitate :)
|
marpha rau masina may fratzika.... nici nu mai prea ai ce sa ii faci, e cam perfecta!! a da si ai grija la folie, dc ii bagi neagra(nu de alta da nu prea este alta culoare in ro) sa nu fie prea puternica, pentru ca mi se pare ca nu da asa bine pe mondeo....da ori cum tinand cont ca a ta e culoare inchisa...merge treaba.... daca ai gasi folie albastru inchis sau ceva cred ca ar da mult mai bine... eventual, daca vrei pune o poza mai clara si ti-o fac eu pe comp sa vezi cum ar arata
|
fff dragutz ...
de curiozitate...d c mondeo ?! ... nu era mai dragutz un golf 5?:P :rolleyes2 |
Quote:
|
super masina!! sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
e super misto masina!!!! am mers cu ea si trage bine!!! abia astept sa o vad la vara knd vin in craiova tunata cum merge!!! da vezi p unde mergi cu ea sa nu o faci varza!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa masina, cred ca o sa arate excelent dupa cei faci si geamurile, so stapinesti multi ani si sanatos! Si sa bagi poze dupa ce pui folia. :)
|
Quote:
|
Ft frumoasa masina !! sa o stapanesti sanatos si fara incidente!! La mai multi cai !
|
mondeo pentru ca asta era singura masina cu 70000 km la bord,2003 an si doari super multe in affara de 226 cai....singura masina care sa coste 13000 euro...la 13000 imi luam golf 5 troaca....asa ca......
|
S-o stapanesti sanatos Gabule....nu stiam eu a cui e masina si ma uitam ca prostu cand m-ai claxonat ! :D
S-o conduci fara incidente ! |
2 Attachment(s)
cam asa arata masina acum....
|
Quote:
a iesit misto masina s-o stapanesti sanatos |
marfa! erai bou daca iti luai golf in loc de mondeo...
|
in primul rand sa o stapanesti sanatos! masina este perfecta si nu cred ca are rost sa o tiganesti cu folie! asa cum arata si eu stiu cum arata un mondeo ca al tau , nu ii mai trebuie nimik ,ba da un sofer foarte bun care stie cum sa se dea cu ea la adevarata ei valoare!!!:lol: pacat ca aici nu ai unde.:evil:
iar la motor ......ce zic daca ala nu te multumeste si simti nevoie de mai mult.....:?: :?: :?: dute cu ea numai la BAIETI AUTORIZATI!!!! si care stiu ceva despre tunning la motor. pastreaz-o sanatos si mai ales sanatoasa!! drum bun! |
lau misto masinutza :) sa ai grija de ea sa nu patzeasca ce a patzit mondeo lu varu`meo :)
|
chiar misto masinutza! ce mai faci la ea pe viitor?
|
Quote:
p.s. jantele dau super pe masina ;) |
Super tare mesina su folie si triple negre ....;)
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente ne placute De o vreme incoace a inceput sa imi place modelul asta de mondeo prea mult :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
gabule???....cand scoti masina din service???? on-topic:pune ba si tu poze cu navigatia aia!!! |
Quote:
|
[QUOTE=ursu30]in primul rand sa o stapanesti sanatos! masina este perfecta si nu cred ca are rost sa o tiganesti cu folie! QUOTE]
prea tarziu :D masina are folie deja si arata mai misto ;) |
TARE RAU MASINA!!!!....imi pare rau sa iti zic...dar mai este una in Constanta argintie...tot sedan..........eu caut una Wagon....dar mai greu de gasit...:sad:
|
frumos rau,ai grija de el si mai asteptam poze
|
revin dupa o lunga absentza....asa deci la masina nu s'au schimbat prea multe...farurile...sant negre acum...a aparut un dvd...pe acolo....deci in mare nu foarte multe...acum urmeaza chipul in cateva zile...muzica...in cateva saptamani...si ce sa mai zic....o sa ii fac cateva poze dar dupa ce o polishez ca acum nu prea imi place cum arata.....si o sa vedeti toti cum arata...acum.....c'yaaaaaaaa....
p.s.:piticule si mie imi pare rau de caine dar ami rau imi pare de mine ca a stat 2 saptamani in service pentru 2 radiatoare si o bara...atat eteeeeee |
faruri negre? de unde ai cumparat? sau cum le-ai facut? vreau si eu!
|
pe ST ai echipare Sony, daca ai de gand sa o vinzi da-mi si mie un pm, multzam.
|
e echipare blaupunkt ca e cu navi....ce te'ar interesa mai exact ca poate facem rost....pentru tedy....farurile sunt facute de mine asa....dai geamu jos...dai rama nichelata...pui vopsea pe ea si gata!!e foarte simplu dar vezi cum umbli cu geamu sa nu il spargi....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam asa arata st'ul acum...
|
Quote:
Oras: Craiova...momentan London, UK" you should nou better! chip(eng)=cip(ro). ps:daca era o caterinca de-a voastra,sry.... |
Frumoasa masina. Te-a costat 13000 afara, nu? Am si eu una adusa de afara (nu ST) si sunt curios de pretul asta. Nu pui ceva poze si din interior? Sa te poarte sanatos si fara evenimente. Bye
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning