![]() |
Dacia Logan 1,5dci
ce ziceti ma de versiunea asta. e un pas inainte>?
1.5l dCi 65 CP Beneficiază de un cuplu motor maxim de 160 Nm la 2000rpm. Economic, polivalent şi uşor de īntreţinut, motorul 1.5 dCi oferă plăcerea de a conduce şi confortul utilizării. sau inapoi |
Re: Dacia Logan 1,5dci
nau bagat 70cai asa am auzit
|
eu sunt multumit de masina ....am cu motor de 1.5 ......faza cu viteza maxima 155 este poveste ....am mers acum cateva ore in buc in pasaj cu 140 ....si mai aveam pedala ...si ture in care sa urce ...:)
|
Pt cine este interesat de mai multa putere pe Noul Logan Diesel,acum suntem singurii ce comercializam BOX-uri pt 1.5 dCI !
Putere max ~90 cai ! Detalii pe PM ! |
Quote:
eu sincer cu c220 cdi / 150cp mi frica sa merg mai tare de 120 -140 si asta noaptea ca poti nimeri peste vreun pieton beat , sofer beat , vreo groapa care iti pot face viata scurta ce sa mai zic ziua ca daca ai loc sa prinzi 100 ii deja bine... pentru romania e o masina bunicica |
sa stii wtcvictim ca sunt foarte multumit de motor .....are si cuplu bun ....am sa ii fac ceva ''teste'' cand am sa ajung la munte I data ....
per total dk stai sa te gandesti este renault ...deci ...cat de cat ..bun ....si este garantat 500 000 km |
Quote:
|
vreau sa zic ca eu sunt uimit de 1.5 dci eu am logan de 1.6 si m-am dat cu 1.5 si m-a facut .................. spre surprinderea mea si a mai multora cred ca devina e cuplul ala care e de 160 pe cand la benzina e 125 (1.6) oricum la viteza maxima nu duce mai mult ca un 1.6 :P
|
nu duce mai mult ca 1.6 la top speed ...dar nu este departe :))
|
Quote:
|
turbo frate ...:)) doar nu o fi aspirat sau kompressor ca la mert :))
|
Quote:
|
asta asa e ...dar renault sa nu manance si el o franzela :)
|
este turbo
|
DCI TDI ...the same
SDI de la skoda nu are turbo ...si este un snitel de motor ... |
Quote:
ia zimi nu tziai cronometrat loganul sa vezi in cat ia suta ? :D |
in carte zice 15 ...eu iau 12 :D
|
tdi,hdi,dci,dti,jtd....toate diesel+turbo..doar numele e diferit..sunt marci inregistrate ale fiecarui brand....
|
daps .....asa este ;)
|
Quote:
|
:)) cu big benu la mana :D
|
ma...voi va plictisiti?:)tot la 2minute trebuie sa dau click sa vad ce ati mai scris.
:) sa folosesti sanatos 'rabla' :) |
Quote:
|
ma eu tot nu sunt impacat cum m-a facut dieselul ala dar ORICUM trage SUPER BINE eu zic ca a avut masina mea ceva adika benzina proasta, ......... dar sapt asta ma mai trag cu omu si o sa va mai pun la curent daca s-a schimbat ceva ;) oricum eu tot zic ca fac un 1.5 DCI dar pana acum m-a facut acum ramane sa vin cu proba contrarie :)
|
sa nu trunchezi rezultatul ! asteptam raspunsul :D
|
Quote:
|
io zic ca nu cu mashina ii baiu' ci cu tine sherrifu'!
mashina trebuie s-o shtii s-o conduci shi dupa aia sa-ti placa! liniutze numa' dupa ce te-ai familiarizat in totalitate cu ea,altfel te faciu de cacao aiurea!(no offence):) |
Quote:
|
si care este mai tare la demaraj si la viteza intre 1.5dci si 1.4mpi??????
il ia 1.4 pe diesel?????????? |
nooooo...invers !!!
|
Quote:
ba .... totusi .... daca lumea zicea ca 1.5 dci e mai bun ca 1.6mpi cum sa mai compari 1.4 care e un motor mai slab ?? |
e cam lenesa ca o masina de drum lung ...motorul tipa cam tare pentru o masina din 2005 dar e masina noua si asta conteaza mult
|
Motorizare Diesel
Tip motor K9K 790 Cilindree (cm3) 1461 Alezaj x cursă (mm) 76 x 80,5 Număr de cilindri 4 Raport volumetric 18,3:1 Număr total de supape 8 Norme de depoluare Euro 3 Putere maximă (Kw/CP) 48 (65) Regim putere maximă (tr/min) 4000 Cuplu maxim CEE (nm) 160 Regim cuplu maxim (tr/min) 2000 Tip injecţie directă cu common rail sferic + turbo Carburant motorină Transmisie Tip manuală (JH3 053) Număr de rapoarte 5+1 Directie cu cremaliera asistata hidraulic, īn serie sau optional pe anumite versiuni diametru de bracaj īntre trotuare (m) 10,50 numarul de rotatii de volan : directie manuala directie asistata 4,55 / 3,18 Sistem de frānare tip sistem de frānare hidraulic, dublu circuit fata/spate īn x limitator de presiune sensibil la sarcina spate servofrana : simpla (s) (") s - 9" fata : discuri (ų mm) 259 spate : tamburi (t) (ų ") 8 Punti puntea fata McPherson cu brat inferior triunghiular si bara stabilizatoare Bara antiruliu fata (mm) 24,5 puntea spate punte īn h cu profil deformabil si epura programata, cu resorturi elicoidale Roti si pneuri roti (") 6,0 J 15 pneuri 185/65 R15 Capacitati volum portbagaj (l) 510 rezervor carburant (l) 50 rezervor spalare geamuri (l) 3,5 Performanţe viteza maxima (km/h) 155 0-1000 m cu start de pe loc (s) 37 0 la 100 km/h (s) 15.5 Consum conform normelor CEE nr. 99/100 Ciclu complet (l/100km) 4.8 Ciclu urban (l/100km) 5.8 Ciclu extra-urban (l/100km) 4.3 Emisie CO2 (g/km) 128 Mase (kg) la gol īn ordine de mers 1065 total maxim autorizat (mmac) 1600 sarcina utila 415 greutate totala rulanta 2350 remorcabila cu frānare* 1100 remorcabila fara frānare 570 Dimensiuni Lungime (mm) 4247 Lăţime (mm) 1740 Ampatament (mm) 2630 Īnălţime (mm) 1525 Ecartament faţă (mm) 1480 Ecartament spate (mm) 1470 |
si ce ai vrut sa spui cu datele astea?//
|
am pus date tehnice mai amanuntit pt cunoscatori
|
in plus maine vine masina un logan diesel asa ca o sa va mai spun cum e cu ea si o sa va pun si poze cu ea
|
Quote:
deci eu sunt posesor de logan 1,6 mpi si m-a facut un logan 1,5 dci .......... bine cu un bot de masina hai sa zic ca daca plecam mai bine ioesesam la egalitate........... deci nush cum draq au calculat aia de la dacia ca ia 16 sec 100 cand se tine f biune dupa 1,6 DAR sigur la viteze mai mari de 120 lesina :P adika nu se mai tine dupa 1.6 si trebuie sa ma mai dau cu asta cu DCI ca nu sunt deloc impacat ca m-a facut un DCI |
[QUOTE=TufY]deci eu sunt posesor de logan 1,6 mpi
cum sta cu stabilitatea pe la 60 km/h cum zice la tv? ca nu'i cred ca am fost intr'un taxi si mergea f bine. mai ales spatiul care e la refuz........................... |
pai stabilitatea eu eram cu 4 persoane in masina si m-am invartit de 2 ori pe sosea pe la 60-70 cu final 180 grade si nu s-a rasturnat spre norocul meu............ era piatra cubica siuda poate a alunecat daram incercat pe asfalt uscat sa fac stanga si imediat dreapta in scurt pe la 50 si nu mi-a placut deloc senzatia adica daca dadeam mai tare o simteam cu tinde sa se arunce pe o parte :( nu va sfatuiesc sa faceti manevre dastea in scurt gen test elan care eu zic ca au avut dreptate nemtii ca s-a rasturnat cel putin daca imi da mie cineva un logan si ma leaga bine de scaun sigur o rastorn din 2 manevre maxim :(
|
deci tv asta nu minte
ps s'ar putea sa fi fost si din cauza pietrei care e mai alunecoasa decat asfaltul si in plus daca mai era si uda:chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :writers_b tu chiar vorbesti serios de incident? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning