![]() |
R32 in Romania
3 Attachment(s)
Ce ziceti oameni? Nu e adevarata?
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Superba masina :twisted: :twisted: ! ...cam pe la cate 10 de mii de euro ajunge una ? :roll:
|
MORTALA! :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
nu am cuvinte! |
Pacat ca e automata :P :P
|
E belea...e secventiala...si are una din cele mai rapide cutii din lume.
http://www.modernracer.com/history/vwr32history.html Golf R32 2-door hatchback, manual $29,100 -- :shock: Cam scumpa...la banii astia deja se poate lua un WRX Sti/EVO nou-noutz... :? |
Nice car!!!! :)
cateva date generale gasite pe net: [[ CITITI IN PAGINA URMATOARE DATELE MASINII DIN POZA PUSE DE B|SHOP - ]] Displacement: 3.189 cm³ Power KW / HP: 177 / 241 Torque: 320 Nm Weight: 1.477 Kg Top Speed: 247 Km/h 0 to 100 Km/h: 6.6 Sec. 0 to 200 Km/h: n/a Length: 4.149 mm Width: 1.735 mm Height: 1.444 mm Consumption: 11.5 L Valvetrain: V6 Drive Wheels: Allrad Tank: 62 L Trunk: 245 L |
Re:
Quote:
Nu zic ca nu e frumos, dar as prefera la orice ora un bmw e46 330 in locul golfului...:P |
vai vai ii .. ce mashinaaaaa ... mortala .... superba .. no comment
|
florin83 cutia e secventiala, ca la citroen pluriel ala de schimbi de la volan. la fel si asta, de la volan sau sus/jos de la schimbator.
este mai misto decat manuala, nu mai calci ambreiaju pentru schimbarea treptelor,este cu dublu ambreiaj, cand esti in treapta 1 deja a2a este pregatita, si sa nu crezi ca nu o poti duce in ture, schimbi cand vrei tu asemanator ca la manuala. |
Stiu ma ca e scventiala si are dublu ambreiaj da oricum e mai lenta decat una manuala:P
PS: eu nu vad clapetele de pe volan in pozele de mai sus , sau ma rog poza ca e doar una cu interiorul. |
Nu are clapete la volan...decat optional parca. Si, crede-ma, e mai rapida decat orice cutie manuala...uite-te, spre exemplu, si la cutia de M3, e la fel, secventiala...
|
un m46 il iei la acelas pret cu golfu asta ? :roll: ...oricum masina e de nota 20+
|
E46 330 sigur gasesti.. ori cam chel ori sh..:P
|
ce as zice ca-i lipsesc.... niste stopuri \"clare\".... ar da super bine..
--------------------------- ps: bai za uei.... oare cand va fi un topic despre o masina si in care sa nu se trezeasca vreunul sa zica ceva de genul \"eh...la banii aia mai bine isi lua nu stiu ce altceva...\"? :roll: .... si raspund tot eu... probabil cand s-or coace strugurii aia acrii.... |
Hai sa va zic despre aceasta masina...
Tipul a luat-o pe comanda.. e full dupa cum observati... Tapiterie piele, scaunde Rocaro Volan piele Cutie tiptronic + schimbare de langa volan (clapa) 260 de cai, syncro Jante OZ 18\" cu gume de 45/R18.. nu m-am uitat la latime din pacate.. am omis.. oricum peste 205 Pret 33 000 euro din germania + taxe 39 000 euro... |
Eu nu vad nici o clapa langa volan..
-de unde 260 cai? are \"doar\" 240 -nu e syncro ci 4motion -cauciucurile sunt de 225/40/18 |
am mai observat ca ai inclinatii spre cearta...
Eu iti zic ca am vazut masina.. si eu si syncro am vazut-o.. el a fotografiat-o clapa nu se vede pt ca e in dreapta volanului si argintie.. dak vrei ti-o si descriu... e ovala, argintie, pe partea de sus scrie + si pe partea de jos scrie - Dar ce sa-ti dau tie explicatii.. probabil ca tu le sti pe toate.. aaa... si e syncro... nu 4motion... Oricum... poate ai vazut si tu masina live si sti mai bine ca mine... C'ya! |
Tu vi sa-mi dai mie date pe care le iei de pe net.. eu iti zic ce are masina asta pe ea..
Ma contrazici cu dimensiunea cauciucurilor... pai de unde sti tu ca e 40 la asta? Dak asa scrie pe net inseamna ca omul trebuie neaparat sa aiba de 40? |
Re:
Quote:
daca te uiti mai atent se vede o \"clapa\" argintie ! :wink: si nu ai de unde sa stii ca omu are \"doar\" 240 cp ...poate a mai modificat el ceva la ea ... eu zic sa nu incepeti sa va certati acum aiurea pentru ca B|shOp-VR6 sigur are dreptate....el a vazut-o si a pozat-o ...deci tot el a vb si cu propietaru ! :wink: |
Inclinatii spre cearta??? LOL
Decat am corectat anumite \"greseli\" de-ale tale. Deci nu m-am uitat pe site-uri ci doar pe un site: www.vw.com Si astia cred ca stiu mai bine decat amandoi. Ai VW si nu sti diferenta dintre syncro si 4motion. Ce pot sa mai zic... R32 are 4Motion toata ziua!!! syncro este doar la modelele mai vechi de vw. Marimea cauciucurilor am luat-o tot de pe vw.com si scrie clar acolo 225/40/18. Nu am vrut sa te corectez ci doar am completat ca tu ai zis ca nu sti pe cat sunt.. Cat despre clapeta aia de pe volan recunosc ca e prima masina de care aud ca are doar intr-o parte... stiam ca sunt 2... Numai bine. |
http://www.juetten-koolen.de/autosho...ip.php#bestell
cauta in table vw golf r32 si uita-te la variantele alea.. 240 PS/ 320NM (de serie) si 260 PS/350 NM (optional) Am si precizat in postul de mai sus ca a fost facuta pe comanda... |
Re:
Quote:
|
Stiam ca syncro era pe vw mai vechi dar pana la urma care e diferenta intre syncro si 4motion? - denumirea?
|
asta sti tu ca e diferenta intre syncro si 4motion??? doar denumirea?? mai intereseaza-te ...
|
Eu nu stiu.. te-am intrebat...
Stiam ca la syncro nu intra tractiunea 4x4 tot timpul... in rest cam atata De ce nu-mi zici tu.. fara sa-mi dai copy paste din siteuri? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Si vrei sa zici ca tu nu te uiti pe net sa afli ceva despre o masina pe care nu ai vazut-o pe viu? sau astepti pana o sa o vezi si sa afli de la proprietar? PS: nu m-am laudat ca ma pricep la vw, da avem pretentia de la tine care ai vw sa sti astea... |
4motion - transmisia pe toate cele 4 rotile cu diferente de putere (pe spate sau pe fata in functie de vreme, inclinatia drumului etc.)
Syncro - transmisie e tot 4x4 dar cu trecere in functie de aderenta si puterea cu care apesi accelereatia. La fel e si la 4motion doar ca acolo se transmite puterea de pe o punte pe alta in mod diferit. Oricum nu asta era problema majora... eu m-am atacat (si recunosc) cand mi-ai zis ca are 240 de cai toata ziua, k nu are schimbator la volan si ca are nu stiu ce cauciucuri fara sa fi vazut macar masina in realitate. Intr-adevar varianta de serie are 240de cai, optional schimbator la volan, si caucicurile de care ziceai tu. Eu in postul meu m-am referit strict la masina pe care am pozat-o, pe care am vazut-o live si cu informatii de la proprietar. Ai vazut ca exista si posibilitatea de R32 cu 260 de cai, asa k dak proprietarul mi-a zis ca are 260 de cai (cu chip) si m-a mintit.. mint si eu. Am vazut ca a fost postat un pret de 29 000 si ceva de $... el a zis ca a dat 33 000 euro.. deci exista posibilitatea sa fi pus si chipul care sa-i dea 260 de cai si celelalte optiuni pe care nu le-am mai precizat (carkit tel mobil, Display - TV.. etc) |
-In legatura cu clapeta: am zis ca nu o vad, nu ca nu exista. Dupa ce a zis cineva aici ca e doar una si aia in dreapta volanului nu am mai zis nimic.
-Cauciucurile: tu ai zis ca sunt pe 45 si ca nu sti latimea da oricum peste 205.. si eu am completat si am scris cat gasisem pe site la vw -Despre motor chiar n-aveam de unde sa stiu ca are chip pe el.. PS: ziceai ca ai observat ca am inclinatii spre cearta. De unde ai scos asta?? |
Ce-mi plac certurile astea :x ...daca e s-o luam obiectiv, fiecare are dreptate. Eu, cel putin, dintr-un punct de vedere obiectiv, stiam ca exista doar R32 de 240cp, insa probabil ca proprietarul a luat-o de afara sau a facut comanda speciala, de vreme ce exista si un model de 260cp. Am observat ca nr nu e de leasing, deci a platit-o cu banii jos.
Am gasit pe http://www.thiess-tuning.at/Fahrzeug...esamtliste.htm o lista cu preturi pt cip-uri, deci 241cp are din fabrica, prin urmare e chipuita: 3.2l | VR6 | Golf R32 | 241PS-->260PS | 320Nm-->340Nm | 790,00Euro Alte performante aici: http://www.engine-power.com/volkswagen/golf_r32.html Optiuni suplimentare: http://auto.consumerguide.com/auto/n...ionalequipment Bishop, esti sigur ca avea clapeta la volan de schimbat? Ca eu n-am gasit ceva de genul asta... :? |
Re:
Quote:
Se vede ceva mic si alb/gri in dreapta volanului.. aia o fi.. |
1 Attachment(s)
Eu asa ceva ma asteptam sa vad..
|
Aia e... dar are numai in dreapta si + e deasupra - dedesubt.. in stanga nu are.
|
Bishop, frate... iti place sa te certi... Rau de tot! Cu toate ca nu prea ai dreptate... Deci, masina este super... E mult prea tare! La site-ul pe care l-ai dat tu... este vorba despre versiunea optimizata nu optional adica, precum stiti soft schimbat sau modificat sau chip tuning sau flash, qm vreti voi... si, din cate stiu si eu, are gume cu 40/225/R18.
Cert este ca din masinutza asta de 240cp si 320Nm (fabrica) se pot scoate 540cp si 710Nm. Mult prea tare, nu?! Si, dupa asta... Performante... 3,6 prima suta, viteza maxima... 326km/h. Frumos, nu? |
Da zyx stiu.. nu ai mai intrat de mult pe aici.. eu nu prea ma cert...
Repet si pt tine.. eu vb despre masina pe care am vazut-o (care are 260 de cai) nu despre cea stock - florin m-a contrazis ca nu are 260 ci 240.. si i-am dem ca poate sa aiba si 260 cum mi-a zis proprietarul R32-ului din poza ca are a lui. Atat am avut de zis.. bye! |
Zyx, nu vrei sa te dai si cu asta? Ca, cine stie, la surprizele oferite de tine pana acum... :P :lol:
|
... As vrea, daca ar fi posibil... Presupun ca nu stiti... Am dat masina... Gata q \"legenda\"! Pana data viitoare... ii las pe ceilalti sa se afirme! Si... apropo, cred ca ma face R32-ul. Sanatate!
|
da super masina am vazuto acuma o luna pe magheru...era cu numere rosi imi place foarte mult r 32...cutie se cheama dsg ..una dintre cele mai rapizi cuti din lume!!!!! :P nu stiu cine a mai zis ...ca se poate scoate..multi cp din ea.. :lol: intradevar...intrati la ..www.hgp-turbo.de si vedeti bi-turbo !!suta 3,6(cu slikuri 3,2!!!!) si vmax..este undeva pe la 326 km?h cunosc pe cineva care are asa o bestie...tare de tot masina.. :wink:
|
Corect!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning