![]() |
dacia 1310
am si eu o dacie break 1310..din 1996,si de curand am facut accident..partea stanga..aripa contra-aripa , aripa ,usile,capota,si aripa spate facute praf..vreau sa o repar pentru ca tin la ea.si aku vine intreabarea mea..fara off topic.
1.ce faruri sar potrivi pe masina? 2.Ce culoare? 3.se poate pune lambo doors? 4.ce bord merge sa ii pun? astept reply..si o sa mai revin cu intrebari pe parcurs..:???: |
Re: dacia 1310
Merge orice pe ea, putina indemanare si inventivitate sa ai !
|
Păi lasă-i farurile ei normale...
Lambo doors merg pe ea... Culori merg multe... Mai trage şi tu ochiul pe la băieţii de pe forum şi inspiră-te de la ei!... Multă baftă! |
si ink o intrebare..vreau sa ii pun jenti..dar am doar 3 prezoane..cum fac?
|
8 Attachment(s)
Pune-i flanşe sau fuzete de R18 cu patru prezoane!
|
si cum fac asta...? scz..sunt incepator..
|
Intai de toate citeste forumul vre-o sapt si cred ca ai sa gasesti raspuns cam la toate intrebarile. Foloseste cu incredere functia SEARCH, multa bafta la lecturat.
|
Quote:
|
eu ma gandeam sa ma apuc zilele astea de masina...dar nu am nici un garaj nu am nimic acoperis la masina.si vreau sa o chituiesc , cam in cat timp sar usca chitul de pe ea?
|
Daca nu ai garaj nu te apuca de ea pe vremea asta. Ai rabdare pana la primavara sau cauta un garaj.
|
am facut accident cu dacia..usile au ramas,infundate mult prea mult,capota lovita fata,aripa si contra aripa facute praf pe partea stanga,si vroiam sa cumpar usi,aripa,contra aripa,capota,parbriz,faruri , pe langa spoilere si alte chesti..dar vrb ta..daca nu am garaj..
|
cum fac aripile din spate.. ca in poza https://forum.4tuning.ro/attachment.p...hmentid=872556
sper sa nu se supere L3ul :-s pt k este masina lui |
Hai ca ai inceput sa gasesti cate ceva... Pt evazarea aripilor iti recomand pasajele de Golf 1 sau 2, taiat doar pasajul si sudat pe aripa de Dacie. Ce vezi tu in poze acolo e taiat cu flexu, apoi imbracat in fibra interior/exterior. https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...br-98-nig.html Citeste topicul asta, cap coada, si ai sa afli destule... Spor!
|
am auzit ceva...kre ma descurajeaza..imi ia talonul dak scot manerele de la usile din spate,si nr din spate il prind in spoiler,si iau niste spoilere la comanda ?
|
Ce spoilere la comanda vrei pe dacie? LInkul postat mai sus ii cel mai bun exemplu de ce poti face la o dacie. Cauta si alte modele de masini mai vechi combi si ai sa vezi cam pe unde trebuie sa ajungi. Nu incepe cu fibre de sticla si alte bagarii. Adu-o pe linia de plutire si in stare cat mai originala si de acolo ai sa vezi ca tot o sa fie mai usor.
|
la spoilere nu este nimic sigur..dar la usile din spate..vreau sa scot manerele,sa chituiesc,si am auzit ca imi ia talonu pentru asta:-??
|
am si eu o mare problema..rugina din podea..ce trebuia sa fac? se vede prin ea..:P deci ..tai cu fainu acolo,sudez alt fier dintra cela.si pe urma dau cu vopsea pe toata podeua? sau cum?
|
chiar nu ma poate ajuta nimeni:(:sad::sad::sad:
|
Depinde cat de mare ii gaura aia. Indicat ar fi sa schimbi tot reperul.
|
Schimba segmentul respectiv. Nu te apuca de cioclarii d-astea cu "ranforsari".
|
4 Attachment(s)
cam astea am de facut la ea..:P
|
ai ceva de munca la ea...usi, aripi, capota, contra aripi, ai ceva, eu am zis asa in mare;) bafta daca vrei sa o faci si nu te gandi la chituit... prima data iati piese si apucate de tinighigerie nu de vopsit;)
|
la interior ce ar trebui sa fac..?exteriroul se rezolva la primavara,am vrb deja cu un tinichigiu si sa rezolvat cu exteriorul,interiorul trebuie facut de mine...deci ce ar trebui sa mai fac?
|
la ceasurile din bord cum trebuie sa fac?sa decupez numerele de la km si sa pun plaxyglas pe spate?sau cum? reply plz
|
se face interior din fibra de sticla?se poate face?..ma refer..
|
In care parte a orasului stai ? :D Acum am observat ca esti consatean de-al' meu :)
|
pe colt la sfanta vineri....intersectie cu memorii.... masina e pe capre... spor..
|
si aici ne gasim:)) cot stiu ca te pricepi...:d raspunde si u la ceva..:))
|
sapt. asta am in proiect.. (discuri spate pe 3 prezoane ..)sa vad daca reusesc ;))
|
|
mult noroc cu proiectul tau:P
|
4 Attachment(s)
Am revenit si eu cu poze de luna trecuta..nu am recente :) sambata o sa revin cu poze noi :d pana atunci o vedeti asa..
|
Am si eu cateva intrebari despre "RAR"
1.Daca dau manerele fata-spate jos? probleme cu RAR? 2.Daca nu am bec marjalier? probleme cu RAR? 3.daca nr dupa spate nu are lumina ? Probleme cu RAR? |
Quote:
2. Da 3. Da |
dar daca le dau doar dupa spate jos?:) la manere ma refer
|
Quote:
|
sa sparga geamu dai incolo :))) am un tovaras cu un bmw ,car tot la fel nu are manere nici pe fata nici pe spate, face drumuri spania-romania , bucuresti etc..si nu a avut probleme pana acum:)
|
Quote:
|
stiu :) dar tot nu ma las ...ce poate sa imi faca..sa imi ia talonu :-j dacia e viata mea:X
|
Quote:
Bafta cu masina |
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
- Copyright 2026 4Tuning