![]() |
Beginner
Va atasez lucrarile de la "Begginer tuning" intr-o ordine aleatorie.
Lucrarile vor putea fi votate prin numerele de la 1 la 33 specificate la fiecare lucrare in parte |
Re: Begginer
33 Attachment(s)
Lucrarea 1
Attachment 84446 Lucrarea 2 Attachment 84447 Lucrarea 3 Attachment 84448 Lucrarea 4 Attachment 84449 Lucrarea 5 Attachment 84450 Lucrarea 6 Attachment 84451 Lucrarea 7 Attachment 84452 Lucrarea 8 Attachment 84453 Lucrarea 9 Attachment 84454 Lucrarea 10 Attachment 84455 Lucrarea 11 Attachment 84456 Lucrarea 12 Attachment 84457 Lucrarea 13 Attachment 84458 Lucrarea 14 Attachment 84459 Lucrarea 15 Attachment 84460 Lucrarea 16 Attachment 84461 Lucrarea 17 Attachment 84462 Lucrarea 18 Attachment 84463 Lucrarea 19 Attachment 84464 Lucrarea 20 Attachment 84465 Lucrarea 21 Attachment 84466 Lucrarea 22 Attachment 84467 Lucrarea 23 Attachment 84468 Lucrarea 24 Attachment 84469 Lucrarea 25 Attachment 84470 Lucrarea 26 Attachment 84471 Lucrarea 27 Attachment 84472 Lucrarea 28 Attachment 84473 Lucrarea 29 Attachment 84474 Lucrarea 30 Attachment 84475 Lucrarea 31 Attachment 84476 Lucrarea 32 Attachment 84477 Lucrarea 33 Attachment 84478 |
clar,lucrarea 16 cea mai buna...finutza,cu gust,bine realizata,detalii
insa nu-mi place eleronul,in sensu ca se vede decupat si plasa din fatza nu pare reala la fel si 'actipildu' cu borla si nos... trecand peste aceste detalii...vot lucrarea 16 |
votat lucrarea 2, cea mai originala
|
13 cu 32 sunt identice.....oricum nu am votat inca...ami trebuie sa ma decid...mai analizam un pic...
|
Quote:
27 mi se pare cea mai tare, bine lucrata , foarte tare.. |
si lucarile 19 si 22 sunt identice...numai ca alta culoare :)
|
Votez 16 mi se pare mai "bunicica"!!
Oricum Good work 2 all ! Ati muncit toti ..respect pt toti! :D |
Quote:
Tocmai de asta eu eram de parere ca un juriu specializat sa voteze si nu tot forumul!!! |
Eu am votat lucrarea 4 pt ca este facuta finutz, nu este incarcata, nu are greseli prea multe, destul de originala si imi aduce aminte de RX-8ul de la Insomnia, care mie personal imi place f mult!!!
|
Lucrarea 16 mi-a placut....daca mai modela un pic jentle alea era perfect :)
|
Re: Beginner
oscilez mult intre 29 si 27....dar ramane 29.27 are de pierdut din cauza paintjob-ului...:???:
fiti si voi mai atenti cand votati...ma refer mai ales la cei care au ochiul format cat de cat...;) |
am votat 11 ..dupa parerea mea ..o lucrare destul de buna ...finutza ...bv
|
propunerea mea este ca sa fie voatate numai lucrarile care au fost alese de juriul de la prisma...ca asa pot sa-mi fac si eu xxx usere si sa-mi votez eu lucrarea...sau pot sa-mi pun prietenii de pe forum sa-mi voteze lucrarea ceea ce nu este corect
astept parerile adiminilor... |
dupa luuuungi oscilari... am votat 30
|
Quote:
si din cate am vazut deja au aparut cateva voturi de la useri cu 1 post |
27! cel mai tare paint.. lucrata curat si frumos!
|
Am vazut ca ati votat masina cu nr. 16
Probabil ati votat ca v-a sarit repede in ochi, v-a furat peisaju, ai? :D -------------------------- Va rog ... uitati-va bine inainte sa votati, nu mai votati cand sunteti obositi, sub influenta,noaptea tarziu .... :lol: V-am pupat |
banuiesc k nici nu se pune problema sa te auto-votezi.. eu in orice caz nu o voi fac... good luck 2 us all...
|
tng lasa lumea sa voteze cum crede! de ce influentezi? nu mai bine acu voteaza lumea... si barfele dupa?
|
hey... no offense.. eu numai intrebam dak se poate... dar vad k nu conteaza.. in fine.. cel mai bun sa castige...
|
...Pai sa comentez si eu lucrarile!..asta dupa ce le-am deschis pe fiecare in parte si m-am chiorat la ele:
Lucrarea 1: pragul nu este prea ok intra in roata din fata,vinilul ala rosu nu se prea potriveste iar selectia pt culoare se vede k nu e foarte exacta ..eleronul pus aiurea Lucrarea 2: e ok ..ceva deosebit Lucrarea 3: si asta e ok doar dk nu avea numarul ala pe fata pe care putea sa il stearga lejer ..jantele au avut o rezolutie cam mare si par un pik a fi lipite Lucrarea 4:o strica luloarea in rest mi se pare un bodykit foarte interesant! Lucrarea 5: foarte putin umblata..nu prea imi palc geamurile Lucrarea 6:Calitate foarte buna foarte curat lucrata..nimik de comentat Lucrarea 7:e a mea deci sa comenteze altii :P Lucrarea 8:..ceva destul de complicat..jantele nu par deloc reale..spoilerul pe fata are o culoare ciudata..neclara Lucrarea 9: jantele prea mari si pare descentrata din cauza unghiului rotii spate Lucrarea 10: spoiler fata urat si jantele nu se prea potrivesc Lucrarea 11:nu imi plac farurile acoperite si roata din fata parca intra prea mult spre interiorul masinii Lucrarea 12:claritatea imaginii,foarte mult lasata..farurile aiurea Lucrarea 13:frumoasa dar nu prea pare reala.. Lucrarea 14:numarul fata ,vinyl,jantele sunt folie Lucrarea 15:nu prea ti-a iesit schimbatul peisajului ...selectiile sunt km aiurea Lucrarea 16:numai spoilerul fata a iesit ok in rest ..praguri,jantele nu imi palc deloc ..nu modelul..ci cum sunt aranjate...seamana un pik a sorcova Lucrarea 17:masina coborata prea mult peste jante,numarul fata e pus aiureaselectia masinii cand ai schimbat peisajul si acolo in spate la eleron...mi se pare chiar urata Lucrarea 18:interesant c ai incercat...dar mai avem de invatat :)..nepotrivirea spoiler praguri...cand ai decapotat masina se vede cand ai copiat apa Lucrarea 19:interesanta fara dar partea de jos a spoilerului nu prea se potriveste..ai grija k ai selectat jentile cu un patrat de unde le-ai importat si ai uitat sa tai din ele niste colturi care ti-au ramas pe aripa fata si in spate la spoiler ;) Lucrarea 20:ceva foarte simplu...janta spate nu prea e bine aranjata..culoarea e frumoasa...doar asta e de ea pt k in rest e simplutza Lucrarea 21: eleronul nu isi avea rostul..nu pare real deloc si la fel si ala de pe parbriz..parasolarul ala ce e ....nu da bine! Lucrarea 22:e aceeasi masina ca si lucrarea 19 numai culoarea schimbata Lucrarea 23:cred k una din cele mai interesante masini de pana acum desi este cam plina de culori ...claritate buna nu ai umblat la spoilerul spate sa il aliniezi cu pragul ..priza aia de aer din parbriz ..restul e ok Lucrarea 24:janta spate nu pare reala,eleronul e prea mare,culoarea spoilerului fata cam in ceata Lucrarea 25:prea intunecata...jantele nu par deloc reale,spoilerul fata nu e bine aranjat ..unghiul Lucrarea 26:paintjob-ul e foarte frumos nu vad nici o greseala majora Lucrarea 27:...e identica masina..alt paint job si peisaj schimbat Lucrarea 28: simpluta masina culoarea foarte frumoasa ..lucrat curat pacat k nu ai schimbat jantele Lucrarea 29 : foarte misto bodykit-ul ..spoilerul din fata parca e prea mare ..masca aia si culoarea e putin neclara Lucrarea 30 :neonul nu se potriveste...spoilerul fata partea de sus iti da o impresie de tanc Lucrarea 31 : pragurile sunt foarte jose ,capota prea unflata Lucrarea 32: identica cu lucrarea 13 Lucrarea 33:jantele nu se potrivesc...spatele prea mare... cu cine votez in alt post k acum trebuie sa plec..dar mi-am facut o idee Bafra si sper sa nu va suparati pt comentarii :D |
Quote:
|
intr`un final am decis sa votez cu 26
am avut ales intre 6 ... 11 ... 26 6: imi apartzine dar am cam gafat cu culoare..in plus e cam simpla :) m`am axat mai mult pe calitate 11: e frumoasa dar nu e deloc reala 26: e cea mai reusita din punctul meu de vedere..dar are si ea nishte - : grila e prea lunga... |
ca sa va demonstrez ca votatzi ca chiorii o sa fac nishte mici comentarii la lucrarea nr. 16 (cea cu cele mai multe voturi) :
- prinderea de la eleron NU exista - masina aia stie sa mearga DOAR inainte ? :) intreb doar... votatzi fara sa analizatzi...asta facetzi voi ;) inca ceva...FOARTE putine masini sunt coborate fara fundal...sunt curios daca cei din juriu au luat in considerare asta... P.S. daca moderatorul considera sa mesajul meu n`are ce cauta aici,este rugat sa`l stearga ;) |
mAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!v mah (scuze de spam) ...........da lucrarile mele unde sunt ?????????????? eu ???? :((( :(( aveam 2 poze ...... mah ,,,,, mah .... am trimis tot .... screenshot .... tot .... si ?????????????????????? vreau neaparat sa rezolvam problema asta
|
blowwind ai perfecta dreptate.. nu mai spun ca am vaga senzatie ca unii voteaza thumbnailurile :)
|
cei care isi divulga identitatea lucrarilor este posibil sa fie descalificati
cele doua lucrari "asemanatoare" reprezinta greseala mea ele fiind identice si apartinan aceasi persoane .. se vor cumula voturile pt ele |
Quote:
1) e o masina care scrie G-Unot...e clar ca e a lui G-unit 2) ce sens mai are sa`mi ascund masina ? concursul din cate stiu s`a terminat...mai conteaza rezultatele pollului ? oricum am demonstrat mai sus ce era de demonstrat...daca omul nu sta ACUM sa analizeze pozele(cand sta pe scaun...si calitatea pozei e super buna si are si timp)dapai la salon (cand trebuia sa stea in picioare...sa se uite la nishte planse de calitate slaba...si pe un panou intunecat ;) ) |
Quote:
|
mai... cum sa va explic, multi nu se uita la detalii fie k nu au ochi, fie k is copii mici si le place cum arata cu alea pe ele aiurea dar interesante, fie is rude cu ei,( sau au baut aseara la meci prea mult) ........ deci nah, lasati oamenii sa voteze pe cine vor, yo unu m-am votat sg pt k imi place ideea mea si e aproape perfecta masina:)
|
aveti dreptate.multi voteaza dupa cum le pica pe moment sau ce le sare in ochi dar ata ete....
eu inca n-am votat, ramane sa ma mai gandesc bafta. |
Quote:
FALS daca facea asta era descalificat din prima |
dupa ce se termina concursul, si o sa pot sa spun care e masina mea am o reclamatie
cred ca mi s-a umblat la masina :twisted: |
lucrarea 16 este baza
|
lucrarea 29
|
am votat 5
e super culoarea |
Ma scuzati de off-topic dar....
Eu nu pot sa inteleg cum puteti sa votati masina 16??? Este un concurs de tuning virtual!!! Are un spoiler fata frumos...dar atat!!! Greseli: roata din spate mai are putin si decoleaza, fanta din capota zici ca e facuta in paint, jantele nu au unghiul coresc, la fel si semnele chinezesti de pe parbriz, eleronul este la propriu aruncat acolo si nici macar spoilerul fata nu este incadrat perfect!!! Nu vreau sa jignesc proprietarul, nu stiu cine e, si nici nu am participat cu vreo lucrare....dar masina asta are mai multe greseli decat 3/4 din acest concurs!!! Vad ca se voteaza cantitatea si nu calitatea!!! |
shadow ai pus punctul pe i :)
cred ca unii nu stiau ca daca dai click pe thumbnails-urile alea se mareste imaginea(asta la general nu la nr16) oare cum o arata la 1600x1200 ? |
nu mai influenta oameni...te rog frumos.....daca tie nu-ti place lucrarea numarul 16 asta e...parerea ta ......ce ai tu cu parerile si gusturile altora....asta e al doilea post in care nu te poti abtine de la comentarii cu privire la voturile de la lucrarea 16.....aici se voteaza si NU SE COMENTEAZA VOTURILE ALTORA SA FIE CLAR
ps rog moderatori sa faca putina curatenie |
| All times are GMT +2. The time now is 07:30. |
- Copyright 2026 4Tuning