![]() |
Suporter Steaua!!!!!
aici vom discuta despre tot ce inseamna STEAUA
|
Re: Suporter Steaua!!!!!
esti sub influenta meciului... si te cred...
dak nu adera suficienti bacauani la topic, il inkidem, sau mutam discutia in cafenea ;) p.s.: asta nu inainte de a se termina evolutia stelei in cupe ;) it's a promisssssse :) |
mutam pe cafenea. ca se aduna multe topicuri. parerea mea.
|
Hai FCM BACAU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:rolleyes2 :rolleyes2 :sad:
|
Hai Dinamo sau Rapid si care mai sunt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Hai Jardelll!
|
scooter au facut istorie pt stelisti
FORTZA STEAUA |
Ce draq frate, suntem pe 4tuning.ro, nu pe fotbal.ro
|
cine stie knd e meciul din deplasare?
de la middlesimaicumdracusekema echipa aia?:D:D:D |
Habar n-am dar ... are sanse Steaua sa treaca de ea!
|
pe 20 e meciul cu Middlesbrough;)
|
middlesbrough :-P
|
Astia facut 4-1 cu Base parca....ce meci a fost ala...era tot stadionul in extaz!...
|
au batut celski lui abramovici cu 3-0... steaua e victima.. realist vorbind...
|
cred ca ar fi bine sa mutati topicu pe cafenea.....sunt destul de multi stelisti in club......oricum FORTZA STEAUA
|
veste buna Middlesbrough a pierdut acasa cu Newcastle cu 2-1 dupa ce a fost condusa pana in minutul 80
|
eu spun k in deplasare si-o ia steaua cu 1 gol diferenta si acasa face egal...
|
dac astia au luat bataie acasa de la o echipa fara antrenor e clar ca-s varza;)
|
se califica steaua si castiga si finala. in tur 2-1 retur 2-2. finala... 3-2
|
de ce esti asa sigur, varule???:shock:
|
pt ca varu e cel mai bun la poronosticuri
in totdeauna nu se adeveresc HHHMMMM :):):):):):) |
steaua joaca la egal acasa...
pun pariu k isi un gol asa prin minutul 80 si ceva... si apoi si-o ia grav la ei acasa... si pe urma... interviuri: a fost cea mai buna reusita a unei ekipe romanesti, bla bla, vom face la anul mult mai mult, am jucat bine dar am avut ghinion, ne-au furat arbitrii, martienii... pana mea... tipic |
2-0 sau 3-0 acasa si 2-1 in deplasare ;)
|
si daca va castiga steaua? :)
|
FORZA RAPID :lol:
|
Aleks vad ca nu esti prea optimist in ceea ce priveste evolutie Stelei....ce zici....daca steaua elimina inca o echipa si pana la urma ajunge sa joace finala dai o bere,2,3 ??? :)
|
dau frate, k nu ma doare inima, dar.. hmmm... am mari indoieli...
nu-i meci cu tractorul brasov, e cu una din cele mai puternice echipe din europa. boro este cel mai bine finantzata echipa dupa chelsky lui abramovici nush... mi-as dori sa ia cupa, dar... n-o vad trecand de semifinale... |
Steaua a batut!!!! un singur meci ne desparte di visul tuturor romanilor
;)mai avem nevoie de un egal ca acel punct ne da sansa de a juca in grupele ligi campionilor [doar castigatoarei campionatului] |
am inebunit cand am auzit ---SOC
Dacă Steaua va scoate un egal în Anglia, campioana României va intra în sezonul 2007-2008 direct în Liga Campionilor. Reuşita Stelei ne creează mari beneficii. Victoria echivalează cu două puncte obţinute în clasamentul coeficienţilor UEFA. Aceste două puncte se împart la trei (adică numărul reprezentantelor României în această ediţie a cupelor europene). Asta înseamnă că ţara noastră are 31.45 de puncte. În faţa noastră e Rusia, cu 31.81 puncte. Dacă Steaua va obţine un egal la Middlesbrough, România va primi un punct, iar acestuia i se va adăuga unul drept bonus pentru calificarea în finală. Deci două puncte, care se vor împărţi din nou la trei. Astfel, cu 31.45 de puncte plus 0.66 puncte, România va înregistra 32.11 puncte şi va depăşi atât Rusia, cât şi Grecia (32.08) în clasamentul coeficienţilor pe ţară şi ne vom clasa pe locul opt. Asta înseamnă că începând cu ediţia 2007-2008 România va avea două echipe care vor participa în Liga Campionilor (una direct în grupe, iar cealaltă va juca din turul trei preliminar) şi patru reprezentante în Cupa UEFA! România va ataca Europa cu 6 echipe! |
mamaaa ce le stii :)
marfa explicatia :P acu' zi drept, de unde ai dat copy paste? :twisted::twisted: joking... asa... deci am pierdut prima jumatate a pariului pus, cum ca steaua ia bataie... sper sa pierd si cealalata jumatate, sincer sa fiu, dar... sa nu ne imbatam cu apa rece... mai stiu eu un retur de-al lui steaua in care s-au calificat doar pt k au avut foarte foarte foarte mult noroc.... |
nu se poate...
|
Se pare ca am pierdut berea de la Aleks :((
|
Varzaaaaaaaaaaaa
|
N-am vazut asa meci in viatza mea ...
|
Idiotzi... "Ca tiganu la mal..."
|
De tot rahatul ma, am fost acolo pe stadion la meci am fost multi romani au venit si vreo cativa din galeria steaua de la bucuresti si am cantat tot meciul si pt ce pt o seara de kakat.Ce mama dracu' s-a intamplat ce naiba au avut toti ca a doua repriza nici n-am vazut ''STEAUA'' am vazut ''FCM PICIORE'N GARD'' .Am venit cu mic cu mare de peste tot au fost si din ITALIA FRANTA GERMANIA ce mai de peste tot au venit romani ca sa-i incurajam si ei ??? nimik.
In prima repriza numai noi ne-am auzit pe stadionul ala dar dupa aia .....offff:( Si cel mai de kakat a fost ca nici macar n-au venit sa ne salute pe noi cei care i-am incurajat :( :( :( :(.Pt ce dracu am mai mers macar atata ar fi putut face sa vina sa salute suporterii :( Pacat Pacat Pacat Pacat Pacat Pacat Pacat Pacat PAcat Pacat Pacat Pacat |
jalnic... nu-mi revin nici dupa atata timp...
au jucat ca niste amatori, nici nu meritau sa se califice... |
Alex mai bine inchide topic-ul ca deja ne-am imbolavit de inima la meci mai intorci shi tu cutitu in rana
|
il trec pe cafenea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning