![]() |
E30 - B-86-BOH
3 Attachment(s)
dupa indelungi cautari...nervi si cheltuieli...alaturi de fratele jakalu caruia ai multumesc si pe aceasta cale..am intrat in posesia acestui urs.sunt multumit de el...stiu ce ma asteapta...vorba lu' jakalu...ti-ai luat sac fara fund....asta e....macar sa stiu in ce bag....
pe scurt: -Geamuri electrice -Oglinzi electrice -Servo directie -Obc -Jante Borbet A 7.5j fata si 9j spate -Suspensie sport -Kit Mtehnic2 din fibra -Xenon -Trapa manuala -Evacuare Borla -Bara rigidizare intre amortizoare -Stopuri in 2 culori -Radio Cd cu 4 boxe -Alarma cu modul de geamuri -Inchidere centralizata |
re: E30 - B-86-BOH
Sa il stapanesti sanatos..!!!! sa ai grija de el si el de tine
Arata foarte bine.. mai ales interiorul care este de nota 10!8) |
frmos ursu sa ai noroc de el ;)...ce motorizare are:!:
|
Quote:
|
pffff smecher de tot ursul sa il stapanesti sanatos , ce motoras are ? :) arata extraordinar de bine
|
momentat motorul lui 2,0....inca trage bine....la primavara urmeaza transplantul:2,524v....pana atunci....nimicuri....blocant....angel.....folie.. .cosmetice in general
|
susprinzator tigaia se misca bine pt un 2000....:))...acceleratia a luat contact si cu talpa mea dreapta si am mai tinut-o prin radiator din cand in cand.:)):))..de mers merge f.bine....acum atentie mare la drumurile din ploiesti.......multumim inca o data primariei....:censored:
daca vrei sa o ridici mai sus am niste arcuri de dacie.....:)) |
Quote:
|
Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el:D....un urs frumos:-)
|
5 Attachment(s)
multumesc
inca un set de poze |
Quote:
|
Quote:
|
Frumos urs'ul ..
Nu a stat foarte mult timp la vanzare :D .. Bafta !!! |
Quote:
|
Asa trebe .. :D
- ai facut o alegere foarte buna !!! :D |
Quote:
|
Felicitari pt achizitie ! este foarte frumoasa ;)
Mereu cand aveam drum in dr. taberei ma ducem si ma uitam la ea, ca era parcata lnaga ursul negru de drift a lui HAI :lol: P.s. Ce motor are ? |
Quote:
|
Foarte Foarte frumoasa masina .... te felicit ... arata frumos .. se vede ca a fost ingrijita
|
Quote:
multumesc pt aprecieri |
2 Attachment(s)
doua momente emotionante.....cand s-au despartit getaxurile si cand s-au intalnit ursii....in curand sedintza foto by griffo;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce mai vrei sa ii faci ? :D
|
bine tu mai tipule,acum mai ramane sa schimbi oglinzile,presurile,bateria la telecomanda,diferentialul si cutia,si injectoare,si uleiul mai castigi si tu vreo 30 de cai cum a castigat Tuddyyy,
bv fratele meu sa o stapanesti sanatos:D si iti urez multe GUME SPARTE::D:D:D:D:D:D:D:D:D CA TI-AI LUAT URS :D |
Quote:
ms frumos de urari....bafta si tie cu lasatu' pe burta;) |
apropo....se vand urmatoarele
jante E36:http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...6-8314907.html mp3 kenwood original: http://car-audio.anunturi-auto.4tuni...3-8314909.html |
arata foarte bine masina si sa o stapanesti sanatos si cu placere.
|
Quote:
|
sa-l stapanesti sanatos si sper ca a ajuns pe maini bune ca dupa ce la vandut haiu nu prea a ajuns pe mana cui trebuia
|
Quote:
multumesc de urari |
chiar ma bucur ca a ajuns pe mana unui pasionat si atrage destule priviri cand ieseam cu ea toata lumea intorcea capu dupa ea (eu iam vandut-o lui haiu)
|
Quote:
|
Re: E30 - B-86-BOH
Quote:
|
Quote:
de bucurat...ne-am bucurat tot drumul de la buc la ploiesti....ma bateam cu jakalu' care sa-l conduca....trage bine pentru un 2,0. |
Sa il stapanesti sanatos si sa te bucuri de el imi pare bine ca ajuns pe maini bune,chiar ma gandeeam la cine o ajunge cand m-am decis sa il dau.;)
|
CE-AI MA EJTI SUPER IMPLINIT GATA:D:D:D:D:D FORTZAAAA=)))))))))))))))))))))))
|
mersi frumos la toata lumea...chiar arata bine...si trage bine....aseara prima victima...tot un urs 2,0:lol: scor:2-0....
azi a fost zi de curatenie generala...spalat interior...exterior.....maine bagam nasu si pe la motor;) stiu ca o sa ma injure multa lume....dar o sa o ridic vreo 2-3 cm....macar pana la primavara...restul mai vedem noi |
salut. frumoasa achizitie sa-il stapanesti sanatos.zi-mi te rog ce suspensie are pe el cat coboara masina si daca ie batuta buza la aripile spate?
|
din cate stiu eu e koni...reglabila si coborata la maxim....sincer nu am apucat sa ma uit.maine ma ocup mai serios de ea...azi doar am facut curatenie
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning