![]() |
Discutii libere
am deschis acest topic nou ca sa avem unde sa dezbatem orice subiect legat de masini sau nu.
|
Re: Discutii libere
vine cineva la cursele de pe 19 aprilie de pe aero baneasa??
|
eu vin, dar fara masina - va fi la vopsit in perioada aceea.
|
vine bacu!!! :((
n-am invatzat nimic!!!!! fratilor vreo sugestie :D |
Quote:
|
Quote:
|
ma bag si eu cu nesimtazire aici sperand ca ma ajutatzi:
Cumpar Toyota Celica model 1994 -1999. Modelul cu 4 faruri rotunde. Daca avetzi sau ati vazut pe undeva de vanzare sa imi zicetzi si mie ca deja caut de cateva luni si nimic. Stiu ca e una cu nr de AG dar e cu multe modificari si e cam scumpa. Si inca una cu nr. de AR dar e cam uzata (250 000km). Si sigur nu vreau alte masini sau alte modele. email: [email protected] tel: 0742558551 |
ma baieti mai....spuneti-mi si mie...cine aduce din tara componente NISMO ?? ca eu nu am gasit pe nimeni :|
|
In tara nu stiu...
Ce vrei sa iei de la Nismo??? |
ce vrei ca am eu un prieten care a luat ceva de la ei.....si poate vb cu el...
|
pai primul ar fii chipul...dupa aceea niste axe cu came...si mai vedem...pompa,etc..
|
cre ca-s invizibil
|
Quote:
|
Sunt un pustan ,as vrea sa ami iau un Mitsubishi Lancer 2.0 .Ce parere avetzi despre aceeasta masina avand an vedere pretul de doar 12 000 cip?
|
Eu zic ca e ok masina. Design destul de sters, dar merge.
|
am ramas fara axela???!!! bai baieti...eu zic sa ne punem pe treaba...sa rezolvam cu legitimatii sigle,stickere.!cine se pricepe la photoshop alea alea...sa ne zica!!!
|
Quote:
fara suparare, dar aia nu e masina de incepatori, dar daca crezi ca esti destul de stapan pe tine... |
momo...el se refera la lancer-ul normal...nu la evo :) RESTECPA
|
a... oka...
atunci multa bafta si noroc in achizitionare! :D |
oricum....merge si ala :)) de rupe!!!! puutin lucru la el....si scoti un monstrulletz..zic eu ;)
|
mergeti la bimmerfest?
la cheia? |
in ce data e??? ar fii o treaba sa mergem :P
|
Ar fii kiar marfa...jap vs beemer:P
|
sincer sa fiu nu stiu pe ce data e.
ma interesez si va anunt |
27-28 Mai 2006 bimmerfest la cheia
petrecerea bmw-urilor! :rolleyes2 |
axela...
in momentul cand o sa aveti o sigla aleasa sa ma anunti ... sa mi-o trimiti pe mess, sa imi dai si cateva fotografii pt a le prelucra sa ma apuc de siteul vostru ;) |
ooooo... avem site :D
|
Quote:
soon :p |
tare, sa ne anuntati cand e gata... :D
|
il astept INCA pe axela sa imi dea ce e nevoie pt site :D
|
axela ... scuza-ma pt aseara ... nu eram online ...
uite ce te rog ... trimite-mi pozele si un scurt ... "eseu" ca sa zic asa al clubului cu istoric, cu ce vrei tu la [email protected] ;) |
Ok.....am sa le trimit azi...
|
bai...baieti...eu pt oradea mi-am tras la imprimanta sigla nr 20 de pe voting !!! am considerat ca e cea mai expresiva....desi pt un colant e prea complicata..!! asa ca cei care reprezinta gruparea JAPAN TEAM la oradea...pot sa isi scoata si ei la fel... ;)
|
Deci sigla e clara avand in vedere si voturile si ca apare la un eveniment. N-am imprimanta color asa ca scoate-mi si mie o sigla. (dau o bere fara plumb)
|
fratilor! nu va grabiti...spuneti-mi pe care o alegeti si va dau o varianta pentru print (rezolutie mare) si varianta vector pentru autocolant
PS ala e u jpg ordinar, cum sa tiparesti asa ceva... |
eu mi-am pus pe parasolar...20- u :))) de ieri sunt prin oras cu el.... ;) mai scot inca una....pt domnul SVF :D ma..vedeti ca eu sunt de sambata in oradea...sper ca n intl pe acolo ca de nu va apicur@!!!!!!! :)))
|
Quote:
|
in fine...vad ca nu am cu cine sa ma inteleg...eu am vrut sa va ajut
1. CARE SIGLA DIN CELE DOUA RAMANE FINALA? (ninja sau JT) daca imi raspundeti la intrebarea asta va postez urmatoarele: - stiker placuta de inmatriculare - stiker luneta - stiker parasolar |
Eu optez pentru "JT". Partea cu samuraii s-a mai facut polemica pe aceasta tema. Intr-adevar, ai dreptate "ne grabim" intradevar, dar mai e 2 zile, si hotararea finala asupra siglei s-ar putea sa se ia peste 2 luni.
Domnu' SANDREI printeaza si pentru mine, asa ca el hotaraste care. |
4 Attachment(s)
ok...v-am atasat aici fisierele la rezolutie de print (cat de cat) + fisierul vectorial (scara 1:1) pentru cutter
rename .rar in .cdr bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 09:33. |
- Copyright 2026 4Tuning