![]() |
Machetele mele - Evoluzione
18 Attachment(s)
Cateva machete de ale mele.
Pentru ca am promis :) O sa urmeze altele maine ;) |
Re: Machetele mele - Evoluzione
Fa niste poze la lumina, sunt foarte intunecate se vede mai nimic.
|
Foarte faine. Mai ales aia de armata e superba. Pune o poza de grup. Felicitari pentru ele.
|
frumose machete
le astept prezentate mai amanuntit |
frumoase , dar cateva detalii macar ce scara sunt
|
5 Attachment(s)
Nu sunt foarte activ pe aici... Dar nah...
Cadillac Eldorado 1953 1:24 by Welly |
frumos ! eu o astept pe prima ( aia mica si roz - spre portocaliu ) sa o prezinti :> , la cat mai multe de genu , spor ! Frumoasa colectie pana acum :-P
|
6 Attachment(s)
OK... Va prezint VW Käfer 1:43 de la Hongwell :)
Ar trebui sa-l pun la posta (Andrei :hug:) cat de curand, dar nu am facut inca rost de un ambalaj adecvat :lol: Cutia originala ramasese in Romania... |
Daca nu pui si o macheta de urs cu mamaliga, tot degeaba :lol:
|
foarte tare :)) e simpatica rau :D si nici nu e excentrica culoarea
|
6 Attachment(s)
- Maserati Biturbo 425 - 1:43 by Fabbri.
- O.S.C.A. MT-4 - 1:43 kit by John Day (anii 1970)... Mai trebuie sa cumpar vopsea si roti de calitate superiora. |
Maserati Biturbo 425
ce sa spun...:rolleyes2 |
In sfarsit :D Secret revealed. Bine ai venit printre noi ;) Am si eu celelalte VW direct inrudite cu "pinky" a ta :D La cat mai multe machete si fa-le poze ca lumea ca e pacat de frumusetea lor :)
|
4 Attachment(s)
Inca o data Maserati Biturbo 425 007 Edition (1:43 by Fabbri) si O.S.C.A. MT4 (1:43 by John Day)
Si... Lamborghini Diablo SV 1:43 by Welly :) |
sunt dragutze peugeot-urile alea 3...
|
Hahaha, mi-ai furat SV-ul :))), am si eu unul ! :D
Foarte tare BiTurbo-ul, cat te-a costat ? |
2 Attachment(s)
SV-ul l-am primit de la fratior de craciun :lol:
Biturboul l-am negociat putin sub 10€ (chiar daca era la 30 tot il luam, dar vanzatorul nu stia asta :lol:). Ii macheta faina, solida. Ii asamblata calumea, are detalii. Insa regret calitatea unor piese, mai ales la interior (cf. poze). Sper sa mai gasesc altele (Biturbo) in curand :-P |
11 Attachment(s)
Locomotiva Lima
Attachment 1662593 Peugeot 205 GTI by Norev Attachment 1662594 Attachment 1662595 O motocicleta Moto Guzzi. Stie cineva ce model? Attachment 1662596 Attachment 1662597 Citroën BX "Jet Car" by Norev Attachment 1662598 Citroën Visa Chronos/Trophée by Solido Attachment 1662599 Attachment 1662600 Attachment 1662601 Porsche 944 Trubo by Majorette Attachment 1662602 Attachment 1662603 |
Însfârşit mai activezi şi tu pe aici :D frumoase achiziţii :D mai vreau :D
|
Porschele 944 e de vis:love:, si Matchbox il face binisor, dar fara sa deschida capota, tot la scara asta ma refer.Grozave achizitii si cele norev si solido la fel, felicitari:bunch:
|
Citro si porcul sunt frumoase tare, mai vrem:!::!::!:
|
6 Attachment(s)
I.A.R.-80M & Messerschmitt Bf-109 E4 (1:72 by Parc Models)
O.S.C.A. M.T.4 (1:43 by John Day) O sa dau jos vopseaua, n-am dat ca lumea primul strat de grund... (se vede in poze ce prost arata vopseaua). |
7 Attachment(s)
Messerschmitt Bf-109 norma E4 / Parc Models 1:72
Attachment 1959657 Attachment 1959658 Attachment 1959660 Attachment 1959659 Tot la capitolul avioane, un nou venit: Messerschmitt Me-262 A1a / Revell 1:72. Il fac dupa ce termin IAR-ul. Attachment 1959661 La capitolul auto, pe langa O.S.C.A. M.T.4 / John Day 1:43 (caruia ii schimb vopseaua), un nou O.S.C.A. M.T.4 Le Mans / Starline Models 1:43 (in configuratia Mille Miglia). Attachment 1959663 Attachment 1959662 |
Frumoase avioanele si Citronelele...Apropos : de unde ai luat Citroen-urile si ce scara sunt ? Si unde e I.A.R-ul 80 ??????????????????
|
Citroënurile sunt 1:43... Norev (BX) si Majorette (Visa) :-P Le-am luat dintrun talcioc cu 0,50€ bucata ;)
IAR-80 vine din Romania, Parc Models. Ei au cea mai buna replica din cate stiu. Am mai comandat unul de la A-Model dar nu l-am deschis si l-am returnat in Olanda :lol: |
a iesit bine de tot avionul ala si ma bucur ca ai acel citroen micut!
|
Ce dimensiune are avionul ? In cm ?
|
Mersi, defapt avionul asta era mai mult ca sa ma antrenez, sa prind gesturiile :)
Are 9x10cm, fix cat trebuie ca sa pot inscena ceva pe o etajera. Ieri am corectat o greseala la paintjob. Mi-am dat seama in timp ce vopseam ca partea superiora a aripiilor in realitate avea extremitatiile verzi. Cat despre E-ul asta 65, se zice ca a fost pilotat si de locotenentul Ion Galea (escadrila 52 de vanatoare). Cand o sa mai am fonduri o sa-mi mai cumpar ceva avioane, tot din WW2. Candva si din razboiul rece si WW1 :) |
4 Attachment(s)
O noua prezentare la machete :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning