Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Propunere moderator sectiunea "Brasov" (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/154526-propunere-moderator-sectiunea-brasov.html)

Catalyn 19-11-09 20:54

Propunere moderator sectiunea "Brasov"

Avind in vedere ca userul @Cristty cu functie de moderator a disparut subit din viata publica si nu mai are de aface cu acest forum propun inlocuirea lui cu un alt user competent;deschid acest topic in care va rog sa veniti cu propuneri pertinente, urmind a analiza cele recomandate de voi!

Yackone 19-11-09 22:34

Re: Propunere moderator sectiunea "Brasov"

O sa fiu egoist si am sa ma propun pe mine:twisted:

szoke_sz 19-11-09 22:40

eu a-si vrea sa fiu inlocuitorul lui, daca se poate.., dar la alta sectiune

blondu_glf 2 19-11-09 22:41

hai ma yackone ca te votez si eu ;)

Psycho 19-11-09 22:54

BIGU :D

Flow 20-11-09 07:09

Un singur moderator pe sectiunea Brasov mi se pare mai mult decat suficient.
Pe forum nu mai sunt scandalurile si neantelegerile de alta data.
Eu spun ca moderatorii cei 2 care sunt activi sunt de ajuns.

Sonny 20-11-09 15:27

O propun pe pebbles. (fara caterinca) :)

gabitza121 20-11-09 16:40

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 2822226)
hai ma yackone ca te votez si eu ;)

yackone vino si tu cu o replica de genul ,,TRAITI BINE fara cartonase cei care ma votati''

il votam pe yackone

dexter_20 20-11-09 17:04

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 2822210)

Te sustin!

coman razvan 20-11-09 17:05

yackone !!!

Bigu 20-11-09 20:43

yackone, imi esti prieten dar eu nu te sustin! din punctul meu de vedere nu esti pregatit pentru asa ceva. concentreaza-te asupra lucrurilor pe care stii cel mai bine sa le faci. mai bine cateva bune decat multe si proaste . sper ca ai inteles si nu cred ca are rost sa iti explic ca nu am nimic cu tine

Flow 20-11-09 20:56

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 2822210)

https://img685.imageshack.us/img685/5215/sigpic56494.gif
Dupa dracul ala care l ai pus la urma tare mi se pare ca vrei sa te razbuni pe cartonasele primite(pe buna dreptate) si posturile sterse(si astea tot pe buna dreptate), si vrei sa i dai si tu lu catalin un cartonas doua :lol:

Nu l votati pe yacohone, ca intr o seara daca fumeaza un joint in loc de tigari s ar putea sa dispara forumu ca a gresit butonu de stergere :lol:, nu m ar mira :lol:

Bigu 20-11-09 22:01

daca tot suntem la capitolul moderatori brasov, mai am o intrebare, poate chiar el imi poate raspunde. in legatura cu ComanRazvan, bre nici cu tine n-am nimic, nu zic ca iti faci treaba de moderator mai mult sau mai putin dar sa innebunesc ca nu inteleg cum de ai aparut cu functie de moderator cand nimeni nu stia de tine, cand tu nu avei nici un post pe sectiunea Brasov etc. din cate stiam , mod se alege la dorinta userilor activi de pe o sectiune, deci te rog fa-ti timp si lamureste-ma plz

Syc@ 20-11-09 22:22

Fratzilor da de ce NU Yakone ca e un baiat pacifist ;) care poate nu o sa dea cartonase.
juramantul moderatorului: " JUR sa dau cu biciu' fara mila si in mod repetat in cei ce vor calca regulile acestui forum si sa nu apar interesul nimanui ci doar al meu." :lol::lol:

coman razvan 21-11-09 00:38

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 2824209)
daca tot suntem la capitolul moderatori brasov, mai am o intrebare, poate chiar el imi poate raspunde. in legatura cu ComanRazvan, bre nici cu tine n-am nimic, nu zic ca iti faci treaba de moderator mai mult sau mai putin dar sa innebunesc ca nu inteleg cum de ai aparut cu functie de moderator cand nimeni nu stia de tine, cand tu nu avei nici un post pe sectiunea Brasov etc. din cate stiam , mod se alege la dorinta userilor activi de pe o sectiune, deci te rog fa-ti timp si lamureste-ma plz

Pentru ca: era brambureala aici pe sectiune si vorbeam intr-o zi cu ZoliaT si mi-a propus daca vreau sa ma ocup, fiind mod pe machete de mult! Asta a fost toata treaba! In perioada in care era Crysty moderator s-a consumat povestea! Doar am vrut sa ajut sa arate cumva sectiunea asta! Atata tot! Daca am reusit, sau nu, nu sunt eu in masura sa zic! Dar daca se doreste excluderea mea, nu este nici un fel de problema! O sa facem un pool, si cu acordul lui Catalyn, daca se mai doreste, sau nu sa mai "fiu pe aici"! :) Este ok asa?

Bigu 21-11-09 07:12

da nu te vrea nimeni jos :) Era doar o pura curiozitate . Multumesc de raspuns.

U_TUNING 21-11-09 07:30

Si eu sustin cauza lui Yackone.....chiar daca nu sunt din Kronstadt......:D:D::D

puscky_007 22-11-09 22:26

Yackone...ai si sustinerea mea!!!!

Catalyn 24-11-09 08:23

Cand recomandati va rog sa expuneti si motivele!

puscky_007 24-11-09 10:03

eu il recomand pe Yackone pentru ca are ceva vechime pe aici si stie ca cum se invart lucrurile

sKyNeT 24-11-09 16:05

Quote:

Originally Posted by puscky_007 (Post 2832058)
eu il recomand pe Yackone pentru ca are ceva vechime pe aici si stie ca cum se invart lucrurile

da.... clar :rolleyes2

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 2827787)
fiindca...mi-a fost lene sa caut topicul cu evenimente;)

Bigu 24-11-09 18:13

eu il propun pe Paul , pentru ca este un user vechi si un impatimit a forumului.

TheFasterMan 24-11-09 19:39

Il propun si eu pe Paul cu toate ca nu sunt din Brasov,cum zice si Bigu...e un impatimit al forumului....cum se posteaza ceva pe brasov...cred ca el e primul care citeste plus de asta....e prezent pe foarte multe sectiuni

Paul 24-11-09 19:46

hehe, multumesc baieti :).

Catalyn 24-11-09 20:07

Paul e o propunere si din partea mea.

pjo_dorin 24-11-09 20:13

Il propun si eu pe Paul,pt ca nu prea scapa nimic pe forumu asta mai ales pe Brasov.

Catalyn 24-11-09 21:03

Propunere moderator sectiunea "Brasov"

@danielS777 o alta propunere, chiar daca e mai nou e la zii cu tot:!: nu vechimea da intelepciune,deci si el poate indeplinii cu succes rolul de moderator.

Horatiu 24-11-09 22:29

Paul , ai timp? atunci ai votul meu :lol:

George RHD 24-11-09 23:10

eu il propun pe PAUL ptr ca e un om de nota 10 de aceea il sustin va salut:rolleyes2:rolleyes2

Yackone 24-11-09 23:19

foarte amuzante anumite reply-uri...:lol:

George RHD 24-11-09 23:25

sa stiii ...ca sunt fffff comice

Sonny 24-11-09 23:45

Il propun si eu pe Paul... Idem ce s-a zis mai sus :P

gabitza121 25-11-09 03:37

apropo vad ca totusi aveti ceva cu yakone ca nu vreti nici cum sa il puna si pe el cineva moderator.frate aicea e ca in politica numai cu imbarligaturi

sKyNeT 25-11-09 15:18

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2834784)
apropo vad ca totusi aveti ceva cu yakone ca nu vreti nici cum sa il puna si pe el cineva moderator.frate aicea e ca in politica numai cu imbarligaturi

nu am nimic cu yackone dar nu mi s-a parut o replica demna de un viitor moderator daca i-a fost lene sa treaca pe pagina 2 ca sa posteze la un topic corespunzator.

danielS777 25-11-09 15:56

Quote:

Originally Posted by Catalyn (Post 2834025)
@danielS777 o alta propunere, chiar daca e mai nou e la zii cu tot:!: nu vechimea da intelepciune,deci si el poate indeplinii cu succes rolul de moderator.

Multumesc pentru propunere Catalyn.

Propunerile imi par foarte ok, dar cum vad eu lucrurile...daca se doreste moderator in aceasta sectiune decizia trebuie sa vina din partea voastra.
In functie de cum ati considerat fiecare utilizator si ce interes si-ar da pentru dezvoltarea acestei sectiuni.

O seara buna tuturor!

Yackone 25-11-09 18:49

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 2835903)
nu am nimic cu yackone dar nu mi s-a parut o replica demna de un viitor moderator daca i-a fost lene sa treaca pe pagina 2 ca sa posteze la un topic corespunzator.

n-ai inteles nimic din aluzia mea din acel post...in fine...

Skillzu 25-11-09 20:36

Pentru faptul ca am stat in Bv ... ma voi baga si eu: Paul

MIRCAT 25-11-09 22:36

Paul sau Daniel777 cred ca ar fi mai indicati!Yackone .....tu esti prea ocupat cu ale tale!mai bine concentreaza-te asupra lucrurilor care le faci prin atelierul tau si lasa-i pe altii cu timp mai mult sa se ocupe de forum!

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 2836866)
Pentru faptul ca am stat in Bv ... ma voi baga si eu: Paul

off topic:arata misto masinuta ta!suspensia o face sa arate foarte fioroasa!numai bine!

didi777 26-11-09 09:09

Quote:

Originally Posted by Catalyn (Post 2834025)

sunt de acord cu catalyn, danielS777 este o persoana foarte activa pe acest forum si cred ca s-ar descurca excelent ;)

Catalyn 26-11-09 10:50

S-a facut poll, topic inchis!

All times are GMT +2. The time now is 12:47.

- Copyright 2026 4Tuning