![]() |
Spl Team
cine santem si ce facem ? santem un team in formare care se ocupa cu pregatirea masinilor special pentru DbDRag si SQ !!! ce ai nevoie ca sa faci parte din team pai in primul rand o masina si in al doilea rand tre sa fii un pic sarit de pe fix ca si noi pentru a ti transforma masina intr-o "bomba" cu decibeli ........momentan masinile care fac parte din SPL TEAM sant un Opel Zafira si un Rover 200 si care au pana la activ 4 cupe la cele doua etape de DbDrag de anul acesta ....pentru informatii si detalii cum sa intri in team contactati ma pe mess la ID Balauru84...pentru detalii sugestii si informatii despre sisteme audio raspundem pe acest topic..... :)
|
Re: Spl Team
2 Attachment(s)
a fost o data un rover care arata asa ....fara nici un sistem audio ..
|
bonjur!!!!ia zi din ce consta un sistem sq?
|
Zi si tu la ce clase aveti masini sa stie cei care sunt in alte cluburi pentru ce sa-si pregateasca masinile...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
acum sa mi prezint instalatia audio din Rover : Hu Pioneer DEH P7700MP ,componente fata Hertz Dieci DSK 130 si Hertz neodymium tweeter Hertz DT 16 componente spate Hertz dieci DSK 165 si Hertz neodymium tweeter DT 16 2 amplificatoare audison Lrx 1.400 si 2 subwoofere Hertz HXS 380D baterie Kinetiks 2000
|
unul din aceste logo uri va fi cel oficial daca va place sau nu spuneti orice parere e bine venita :)
|
1 Attachment(s)
:P acum si logo urile
|
balurutzu.. toate is faine.. mai bine faci un pool sa vezi ce si cum ;)
|
4 Attachment(s)
un alt membru Spl Team este un Opel Astra cu urmatoarea instalatie audio masina a luat locul 3 la SQ la Bucuresti HU Dvd Player Jensen ,componente fata Hertz Hi Energy HSK 165 componente spate Hertz Energy Esk 130 amplificator Audison Srx 4 si Audision Lrx 1.400 subwoofere 2 Hertz Hx 250D condensator Audison Conection 1.3 farad ....:)
|
Opelul a luat anul trecut si locul 2 la DbDrag la Street A la Bucuresti am omis eu sa scriu :)
|
Ce tare am aparut pe net oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
|
bine ai venit PUE si la SPL Team ... 8)
|
sa-mi prezint si eu putin masina: pioneer mp80,difuzoare de fabrica cu tweetere filips fata spate,un audison wrx1.500 si un sub jl 13w7,baterie kinetik de 2000 amperi si cablurile aferente 0awg,urmeaza sa-mi schimb si eu dif. de fabrica cu niste componente hertz dar inca nu am ajuns financiar acolo.in mare atit voi pune si poze dar masina mea fiind singura care nu a intrat decit la db drag la bucuresti,si nefiind nici spalata nu prea am poze dar poate pe miine...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
sorry pt calitate,momentan asta am
|
mai sa nu o luati in nume de rau prima intrebare doar am continuat si io topicu cu ceva in domeniu!!!!!!va garantez sigur si voi deja stiti ca ati vazut ce va fi si cum va fi ca oradea va fi greu de doborat la db drag si la cele mai extreme clase voi aparati titlurile in b si c io voi fi la extreme mai facem una de a in street max este schuli care e de neinvins neavand concurenti :) tot e bine....important e sa ne prezentam la toate concursurile din romania mare...
|
Quote:
|
io sigur ma prezint si jur ma lupt si pentru voi stii cu aia rosie :) :) :) va fi gata:)
|
speram in tine,cel putin eu iti tin pumnii sa fie 150+ :)
|
akorat csak fingani fog de az se les meg eroltetve hised?:) :) :) pe romaneste GARANTAT IN RELANTIU :) :) :)
|
Ighen ighen Sandule...Oricum Felicitari voo Oradenilor...sper sa ne vedem la mare...SPL team Vs LoudTeam...o dam tare tare...;)...Bafta
|
Aistai Sfigmolino Doar Mascat :)
|
Quote:
|
Shit...am scris cu ID-ul lui nevasta-mea...stai ca ma loghez eu...off-topic...
|
Asadar, ziceam ca la mare SPL Team Vs LoudTeam...:P
|
da da sigur ca da :)) abia asteptam :)
|
si asteptam si la Dl sandu sa apara cu bomba lui pe 4 roti...si cu vulcanii care isi varsa lava pe usi...Doamne da sa avem concurenti de peste tot...macar sa facem grupele ca sa fie cupe peste tot...
|
Anunt umanitar: dati-mi 5000 euro sa-mi pun muzica sa-i rup pe toti.
Glumeam si eu, adevaru este ca as vrea sa vad si eu pe careva din Romania la un concurs international, m-as bucura. Oricum bafta la toti, se pare ca eu am deschis show-ul dbDrag pt Oradea asa ca vreau ca cei care vin dupa mine sa nu faca de ras Oradea. Pana acum sunt foarte fericit pt cupele castigate de oradeni atat la Oradea cat si la Bucuresti. Daca o tinem tot asa mergem numai spre bine. Felicitari Hai ORADEA |
mai puitza nu vorbi fara de stire !!!!!!cand erau showuri concursuri de muzici tu umblai cu bicicleta :) doar eu zozo joe sfigmo radu arad ionut gz si trupa astora mai batrani totdeauna mai dadeau in basi la intrecere.......asa ca tu doar ai continuat ceva creat de noi...........''participantii veterani'':)
|
:) :) :) :) :) :) this is true
|
vezi tu esti un elev intelept :) :) :)
|
4 Attachment(s)
ultima masina din Spl team din pacate masina nu a participat la Bucuresti din varii motive dar oricum Sistem Audio: HU Pioneer P6800 componente fata Hertz energy SK 165 componente spate Hertz Sk 165 amplificator Audison Srx 4 si Audison Lrx 1.400 , 2 subwoofere JL 12 w3 condensator audison 1.3 farad....
|
Quote:
EU VORBEAM DE dbDrag CARE DUPA CUM STII A AVUT PRIMA EDITIE LA BUCURESTI IN TOAMNA ANULUI TRECUT UNDE AI FOST SI TU, IAR EU AM FOST SINGURUL DIN ORADEA. SPER CA TE-AM LAMURIT IAR EU NU CONTEST CA VOI SUNTETI VETERANII IN SPORTUL ASTA CI DOAR SPUNEAM CA EU AM SPART GHEATA PT ORADEA LA dbDrag. SPER DIN SUFLET CA TI-AM EXPLICAT CAT DE BABESTE PUTEAM. SI IMI CER MII DE SCUZE DACA V-AM JIGNIT CU CEVA. |
Quote:
|
Quote:
imi spuneti si mie va rog cu ce sa luat locul 2 si 1, daca 3 a fost cu hi-energy de la hertz. asa de curiozitate |
Quote:
|
bravo pue,felicitari pentru spl team oradea,tineti-o tot asha!:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning