Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   am nevoie de fisiere 3d (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/15436-nevoie-fisiere-3d.html)

cata_tm 05-04-06 20:32

am nevoie de fisiere 3d

am facut o macheta a unui motor luat de pe net, din hartie. vreau sa avansez, sa nu fac modele dld, vreau sa fie ceva mai "home made". am nevoie de fisiere 3d cu masini, vapoare, barci, motoare, ce va lasa inima.

promise, ca va pun numele pe ea, semnatura, ce vrea muschiul vostru, dar va rog. am mare nevoie!!! waiting...

cata_tm 08-04-06 11:41

Re: am nevoie de fisiere 3d

come on, children, don't be shy...

uitati si linkul la ce-am facut... poate va conving asa (waiting for pm's)

https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/13933-machete-carton.html

ad1 08-04-06 13:01

aceeasi minte bolnava aveam si eu...doar ca m-am lasat de sportu asta(do'camdata)...
jos palaria!
nu inteleg la ce-ti folosesc cai/pomi/boscheti/bovine/masini in max?!
adica nu vad legatura cu ce faci tu?!

cata_tm 08-04-06 13:15

poi man... motoru ala e dld de pe net, eu doar am taiat si am lipit. daca am fisierele 3d, le bag intr-un program care mi le face .. cum sa zic? mi le scoate la imprimanta, bucata cu bucata, si eu tai si lipesc..

stiu ca nu am explicat deloc bine.. sper totusi sa intelegeti...

TopArt 08-04-06 20:59

Quote:

Originally Posted by cata_tm
daca am fisierele 3d, le bag intr-un program care mi le face .. cum sa zic? mi le scoate la imprimanta, bucata cu bucata, si eu tai si lipesc..

stiu ca nu am explicat deloc bine.. sper totusi sa intelegeti...

eu unul nu am inteles. poate-mi zici de ce program e vorba, asa voi intelege.

desi, sincer, nici tu nu prea intelegi de ce ai nevoie, pentru ca de fapt tu ai nevoie doar de texturile desfasurate (unwrap, daca esti cumva familiarizat cu denumirea).

sunt curios totusi de acel program. poate esti amabil si ne explici. ;)

Eugen_TL 08-04-06 21:05

vedeti k CATA avea topicul lui pe undeva .. si prezenta lucrarile... sunt misto facute.. machete face omu...

TazAless 09-04-06 10:25

1 Attachment(s)
sunt bune astea ?
daca mai vrei sa mai imi ceri ca mai am ;)

cata_tm 09-04-06 12:23

adica oameni. stiu foarte bine de ce am nevoie. am nevoie de fisiere facute in 3d max. acele fisiere le iau, le bag intr-un prg (papakura se numeste), care mi le desfasoara. le printez, tai, lipesc si iasa modelul.

sper ca acum m-am exprimat mai bine...

TazAless 09-04-06 12:47

sunt bune alea care le-am pus yo ? sunt de 3dsmax

cata_tm 09-04-06 20:43

a fost perfect taz. mersi din suflet... astept continuarea ....

LKS 09-04-06 20:57

bai baietzi ...omu are si el o pasiune ...sa lipeasca hartii ...ce sa`i faci ...daca asta`i place ...el vrea fisiere 3d ..si le scoate la imprimanta ...le decupeaza si le lipeste ...simplu ..si + ca iese ceva mishto..mie mi`au placut modelele alea ...motoru e super cel putin

TazAless 10-04-06 21:09

1 Attachment(s)
3D Cars reloaded :lol:
:arrow:

cata_tm 11-04-06 18:33

sa- ti traiasca puradeii...

TazAless 11-04-06 18:38

1 Attachment(s)
next :arrow:

TazAless 11-04-06 18:42

daca iti trebuie, am si masini d-astea de transport (TGV-ul, autobuze...)

cata_tm 11-04-06 20:32

da-mi pe pm un id de mess, te rog, sa vb mai departe

GRIGO 14-04-06 21:31

bai asta cu cata_tm parca asa era a intrat pe mine pe mess si mi-a cerut modele 3d ........................ nu iam dat evident ............
e careva pe aici care ia dat?

cata_tm 14-04-06 21:46

auzi? de ce esti fara obraz? te-am fortat eu sa imi dai? nu-mi amintesc! ai inceput tu sa ma iei la misto, contracost, si chestii de genul. si am zis mersi, si punct. chiar nu imi dau seama cu ce drept ma iei tu la 11 metri aici, si ce treaba, ai, la urma urmei cu mine.

ne-am lamurit treburile, ne-am inteles... chiar asa de tare te plicitiseai?

si nu iti inteleg limbajul. care e treaba? ti-am luat io ceva din casa, te-am injurat, te-am batut? NU! pai si-atunci ce te tot bagi bai kidule? vezi-ti tu de-ale tale, si-mi vad si io de hartiile mele.

hai, chiar te rog frumos sa te controlezi, ca nu accept sa fiu calcat in picioare de toti bagatorii astia de seama.

p.s. si da, au fost OAMENI (ca e mare lucru sa fii om) care mi-au dat asa... si le multumesc pentru sprijin

GRIGO 15-04-06 17:42

bai omule eu nu am facut msito de nimeni si nu am vb in nume de rau .....
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni nu stiu de ce u ai inteles gresit .......nu am nimic cu nimeni si nu am zis nimic de genu ca mai fortat sa iti dau modele .................repet nu am vb deloc in nume de rau si cand am zis contracost nu am glumit astea sunt conditiile mele fie ca-ti plac fie ca nu .......................................si inca ceva u mai bagt pe mine in seama nu eu....... :peace:

LKS 15-04-06 18:34

grigo ...deja eshti nesimtzit ...cum iti permiti tu sa ceri bani pe modele facute de tine?! ..cand vei ajunge la nivelul lui topart ...atunci da tata...ceri bani grei ...da in cazu tau ...care ai invatzat 3D modelling acum o luna...2 ...care nu prea ai experienta ...ai curaju/nesimtzirea sa ceri bani...

te credeam si io baiat valabil ...

apropo ..cata ...la ce modele mi`ai aratat de pe net ...care sunt super bine facute ...nush ce te mai zbatzi sa ceri pe aici ...

in sf ...faci cum vrei ...

cata_tm 15-04-06 22:08

nu am obiceiul sa ma cert, dar grigo ma cam calca pe nervi. tu chiar asa poti sa intreci limitele bunului simt??? pai nici nu tre sa dau copy/ paste la ce am vb pe mess, ca se vede din postul tau aroganta, si ironia cu care vorbesti.

si da, eu am intrat " in legatura" cu tine. si acuma, ca sa o zicem pe-a buna... io din cate imi amintesc te-am intrebat daca imi poti da, tu ai zis ca nu, ca ce tare esti, ce greu se fac, bla bla. io am zis, bine, mersi nu mai trebuie... si dupa asta, daca imi amintesc eu bine, tu ai incercat sa vb cu mine... sa ma abordezi cu chestii de genul " ba, mai stii atunci cand am vb noi... etc, etc". hai ca te las, imi pierd timpul... invat eu 3d, si mi le fac cu mana mea, decat sa dau peste specimene de genul tau.

hai, te- am pupat

p.s. ziceai la un moment dat ca eu as fi spus ca te-am fortat... de fapt, nu intelegeam ce treaba mai ai tu pe aici, sa faci misto de mine, sa te bagi asa, ca musca-n lapte, cand noi ne-am rezolvat treburile... era prea greu de inteles

Ju!ceD 15-04-06 23:17

bei oameni buni treburile vi le rezolvati pe mess nu aici ca sunteti off-topic :|

cata_tm 16-04-06 00:20

ce m-ai spart. pai tocmai despre asta era vorba. noi am vb pe mess, si acuma el se umfla in pene.

hai ca oricum nu ajung niciunde, modele 3d... pauza, daca ajunge vreun moderator si pe aici, il rog sa strearga topicul
multzam fain

Ju!ceD 16-04-06 09:43

ce team spart mah? eu doar am zis offtopic ...vezi ca iti iei nasul la purtare

ranek 16-04-06 11:28

cata_m , tu cauti anumite modele 3d , adik masini / motociclete/ sau doar orice e 3d si complet ?! ... da-mi un pm cu idu de messenger si mai vb
Sunt incepator , deci sa nu te astepti de la prea multe ! :|

GRIGO 16-04-06 12:36

Quote:

Originally Posted by LKS
grigo ...deja eshti nesimtzit ...cum iti permiti tu sa ceri bani pe modele facute de tine?! ..cand vei ajunge la nivelul lui topart ...atunci da tata...ceri bani grei ...da in cazu tau ...care ai invatzat 3D modelling acum o luna...2 ...care nu prea ai experienta ...ai curaju/nesimtzirea sa ceri bani...

te credeam si io baiat valabil ...

apropo ..cata ...la ce modele mi`ai aratat de pe net ...care sunt super bine facute ...nush ce te mai zbatzi sa ceri pe aici ...

in sf ...faci cum vrei ...

nu ai tu treaba cu mine daca cer eu bani sau nu ....................fac ce vreau si e dreptu meu..................daca vreau sa cer bani sau daca nu ..........nu te mai baga in seama cu japca .......si nu ma face pe mine nesimtit ...........vad ca deja lumea a luato razna.........eu am zis si mai zic nu am facut misto de nimeni si nu am vb in nume de rau ..............nush ce va facut pe voi sa sariti in sus . .............nu am chef sa ma cert cu nimeni .........cata_tm acum ca ma crezi sau nu e treaba ta ......chiar ma gandeam sa iti dau un model ......si cand am zis contracost a fost o gluma omule .....nu stateam eu sa iti iau tie bani ...............putetzi sa scrieti ce vreti de mine in continuare eu nu mai stau sa ma cert cu nimeni .......REPET nu o luati in nume de rau...................
nu am vrut sa jignesc pe nimeni asa cum zice lumea

cata_tm 16-04-06 20:10

ba, hai ca deja pierd prea mult sa iti explic tie tot felul de chestii. nu era vorba de bani, era vb ca vorbeai cu un aer superior. asta unu la mana.

2 la mana, nu inteleg de ce ai postat aici, cu un limbaj plin de aroganta, dupa ce ne-am rezolvat noi intre noi treburile

3 considera ca de acuma vorbesti singur, daca mai postezi. cred ca lumea si-a dat seama cine esti, de fapt.

hai ceau

cata_tm 16-04-06 20:12

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
bai asta cu cata_tm parca asa era a intrat pe mine pe mess si mi-a cerut modele 3d ........................ nu iam dat evident ............
e careva pe aici care ia dat?

nu sesizezi aere de superioritate, si aroganta, nu?

GRIGO 16-04-06 20:36

Quote:

Originally Posted by cata_tm
nu sesizezi aere de superioritate, si aroganta, nu?

asa ai sesizat tu .......................
oricum nu mai stau sa imi bat capu cu chestia asta...
io iti mai zic o data nu am vb in nume de rau asa ati inteles voi ............

ad1 16-04-06 20:55

offtopic : grigo,taci dreq din gura...
ontopic : cata_tm o sa-ti trimit cateva modele zilele astea pe pm

TazAless 16-04-06 21:17

ad1, poti sa le pui si tu aici? :) ca vreau sa iau si yo

ad1 16-04-06 21:24

ti le trimit si tzie pe pm

ranek 16-04-06 21:25

ce hiena esti ma TazAless ,,,, fa-ti singur modele ca altfel nu mai inveti nici la p*Ul*ivA*rA !!! :peace:

TazAless 16-04-06 21:51

Quote:

Originally Posted by ad1
ti le trimit si tzie pe pm

ok, astept pm
Quote:

Originally Posted by ranek
ce hiena esti ma TazAless ,,,, fa-ti singur modele ca altfel nu mai inveti nici la p*Ul*ivA*rA !!!

:lol: :lol: :lol:

ranek 18-04-06 19:02

dak tot e la moda.. VREAU SI EU .. !!! :))

bobohtml 16-09-06 10:42

am vazut pe la pagina 2 o discutie(cearta) intre cata si grico ... sincer nu dau 2 lei pe 3d urile tale .. astea le gasesti free peste tot odc http etc.. dak tot ti la colectia ta batati-o undeva .. mi-a placut loganu dar ai o fire foarte aroganta.

Kolegosu' 16-09-06 11:12

Quote:

Originally Posted by bobohtml (Post 555450)
am vazut pe la pagina 2 o discutie(cearta) intre cata si grico ... sincer nu dau 2 lei pe 3d urile tale .. astea le gasesti free peste tot odc http etc.. dak tot ti la colectia ta batati-o undeva .. mi-a placut loganu dar ai o fire foarte aroganta.

SUBSCRIU !!!

bobohtml 16-09-06 11:47

Si fisiere 3d stai sa caut prin cd-uri si sa stabilesc un pret pentru ele :D si am sa le post-ez

bobohtml 16-09-06 15:21

1 Attachment(s)
Uite cate-va cu Auto: Dak mai vrei contact me on Y` mess cata_boss1988 Ce vreau de la voi e... un 3d cu un logan dak aveti

MaTzA 02-10-06 22:19

bobohtml...am eu un logan...dar este foarte sarac in poligoane...(e luat din vice city :D ) ...acum...ma folosesc shi eu de topicul lui cata tm (sper sa nu se supere)...dar am nevoie...foarte mare ...de un cielo...mai low poly...nu tre sa fie pretentios rau...fara spoilere...k alea le pot face shi eu...cine vrea si ma poate ajuta...ii sunt tare recunoscator

All times are GMT +2. The time now is 11:57.

- Copyright 2026 4Tuning