Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/154288-gj-04-dva-underconstruction.html)

cristy_dacia 18-11-09 17:08

GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION

3 Attachment(s)
salut urmaresc de pult timp pe acest forum si m-am gandit sa postez si eu pe acest forum. Dacia 1310 LI climatronic an fabricatie 2004 si m-am gandit sa ma apuc si eu de ea.

Alecso 18-11-09 17:14

Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION

multa bafta mestere.. si eu sunt new.. pe maine un tread si pt dacia mea... under construction :) spoor!

cristy_dacia 18-11-09 17:25

mersi mult

andi_cimpean 18-11-09 17:42

Draguta masina...dar nu isi are loc portbagajul ala pe ea...mai ales ca este o masina relativ noua.

Povesteste-ne te rog mai multe despre acest CLIMATRONIC...

cristy_dacia 18-11-09 17:47

poi ce sa va mai povestesc este fabricata la sfarsitul anului 2004 iar legat cu portbagajul il pun doar cand mai car cate un bagaj cu ea ca mai car cu ea cand plec la iarba verde sau pe altundeva

dar momentan trebe sa ma uit sa vad ce are clima la parbriz ca nu imi baga caldura peacolo

a si am uitat sa specific ca e euro2

si v-as ruga sa-mi mai dati si mie sfaturi

andi_cimpean 18-11-09 22:13

Cred ca ai inteles gresit termenul de CLIMA...

Ceea ce ai tu acolo este o simpla aeroterma. Tu din pacate nu ai nici macar A/C, daramite Climatronic.

In ce sens vrei sfaturi?...te referi la fantele de iti baga aer la parbriz?... este plasticul de proasta calitate si ti s-au rupt alea pe acolo.

cristy_dacia 19-11-09 07:34

da plasticul ala de acolo si as vrea si eu pareri si sfaturi

cristy_dacia 19-11-09 07:48

nush daca am inteles gresit sau mosu dela care am luato a fost prea destept caci el asa mi-a zis in fine eu sunt incepator la asa ceva si daca e sa gresesc va rog sa ma corectati

sandor406 19-11-09 07:55

frumuschica masinutza;) ai grija de ea si cat mai curand sa vedem ce o sai mai faci sau ce planuri ai cu ea!:) bafta!

cristy_dacia 19-11-09 07:55

azi osa-i pun stopurile clare si alanteieri am pus si eu un stiker cu 4tuning dar cine imi poate face rost de un alt stiker 4tuning caci acesta este desprins intr-un colt aproape pana la jumate din stiker caci astia depe ici nu au ce face si trag de toate alea:sad:

cristy_dacia 19-11-09 08:48

8 Attachment(s)
am montat azi si stopurile clare si niste poze noi de astazi

Ace MNE 19-11-09 10:33

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 2820415)

La ce bani ai luat stopurile?frumoasa masina dar incearca sa scapi de bandouri,stickerele de pe portbagaj . Si cu masca sa stii ca poti face ceva frumos(o plasa sau ceva de genul).bafta

Sonny™ 19-11-09 10:45

incearca sa o tii cat mai simpla sa nu o umpli de chestii inutile...o sa se abureasca stopurile, o sa intre apa in ele la spalatorie si incearca sa tii cat mai putin portbagajul pe masina...bafta in continuare;)

Buga 19-11-09 13:11

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 2820415)

hai ca ai inceput bine :lol:

Alecso 19-11-09 13:59

mestere de unde ai luat stikeru cu '4tuning'?... dau bine stopurile bvo,poti sa le tragi si o folie neagra pe jumatatea de jos ar arata mai agresiv zic eu :) spoor la modificari...

dog99 19-11-09 14:40

frumoasa masinuta,ai grija cu ia ca si ia o sa aibe grija de tine;).ce planuri ai pe viitor?

sandor406 19-11-09 18:22

cristi? poi mie asa mi-ai zis ca ai luat masina de nou din fabrica!? aici scrii ca de la un mos!? carei adevarul acuma?:))

cristy_dacia 19-11-09 18:26

Ace MNE mersi de sfartri iar stopurile m-au costat 171lei cu tot cu silicon si cu bandourile osa scap eu de ele

andi_cimpean 19-11-09 18:26

Adevarul este undeva la mijloc.

P.S. Crisit, tu cam crezi orice iti zice un vanzator cand incearca sa isi vanda produsul?

Clima pe Dacia...:lol:...

Nici macar la modelele astea noi nu vezi asa ceva, daramite la Berlinele din 2004

Ace MNE 19-11-09 18:27

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 2821513)
Ace MNE mersi de sfartri iar stopurile m-au costat 171lei cu tot cu silicon si cu bandourile osa scap eu de ele

pt ce silicon?:?:

cristy_dacia 19-11-09 18:27

SONY stopurile nici nu se aburesc si nici nu intra apa caci am pus silicon

Ace MNE 19-11-09 18:28

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 2821520)
SONY stopurile nici nu se aburesc si nici nu intra apa caci am pus silicon

ce sincronizare:D:D:D:D:D:D:lol::lol::lol: sry de off

cristy_dacia 19-11-09 18:29

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 2820940)
mestere de unde ai luat stikeru cu '4tuning'?... dau bine stopurile bvo,poti sa le tragi si o folie neagra pe jumatatea de jos ar arata mai agresiv zic eu :) spoor la modificari...

stikeru il am dela un prieten din Petrosani

sandor406 19-11-09 18:30

stickerul, mai exact de la mine!;) (vulcan, jud.hunedoara)

cristy_dacia 19-11-09 18:30

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 2821502)
cristi? poi mie asa mi-ai zis ca ai luat masina de nou din fabrica!? aici scrii ca de la un mos!? carei adevarul acuma?:))

poi da e noua da ala a fost mos si mi-a zis ca e si climatronic

cristy_dacia 19-11-09 18:32

Quote:

Originally Posted by Ace MNE (Post 2821519)
pt ce silicon?:?:

poi am luat silicon pt ca era chederu cam sucit si a trebuit sa dau si cu silicon

cristy_dacia 19-11-09 18:36

si apropo pentru masina mai am un cadou un tun de bass SEMTONI si un sistem de alarma noua caci cea veche s-a stricat

Cristi01 19-11-09 22:51

Arata bine berlina !

cristy_dacia 20-11-09 07:00

Quote:

Originally Posted by Cristi01 (Post 2822253)
Arata bine berlina !

Ma bucur ca iti place azi i voi lua un ornament de toba si zilele astea vreau sa montez tunu de bass si alarma si sa i iau un neon florescent pt in portbagaj

cristy_dacia 20-11-09 08:44

7 Attachment(s)
azi am luat un ornament de toba si niste becuri de poziti albastre. Si vreau sa va intreb si eu pe voi daca am voie sa pun becuri albastre la poziti sau daca se ia garda de mine

cristy_dacia 20-11-09 08:50

Quote:

Originally Posted by dog99 (Post 2821017)
frumoasa masinuta,ai grija cu ia ca si ia o sa aibe grija de tine;).ce planuri ai pe viitor?

pe viitor eu am de gand sa pun niste neoane sa schimb sistemu de evacuare un filtru sport si mai multe alea dar numai bani sa fie.

Sonny™ 20-11-09 08:54

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 2822709)
pe viitor eu am de gand sa pun niste neoane sa schimb sistemu de evacuare un filtru sport si mai multe alea dar numai bani sa fie.

as zice sa renunti la ideea cu neoane...dar acum fiecare cu gustu lui ...;)

cristy_dacia 20-11-09 08:55

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 2822715)
as zice sa renunti la ideea cu neoane...dar acum fiecare cu gustu lui ...;)

da sti cumva daca am voie cu becuri albastre la boziti? as dori si eu sfaturi ce sa i mai fac la masina

Sonny™ 20-11-09 09:23

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 2822717)
da sti cumva daca am voie cu becuri albastre la boziti? as dori si eu sfaturi ce sa i mai fac la masina

nu ai voie cu nici un fel de bec albastru nici la "bozitii", nici pe sub masina "neoane" pe pozitii ai putea sa iti pui leduri albe dar si pentru asta ar putea sa te opreasca politia asa ca depinde de tine daca te risti...mai intai ai face bine sa verifici daca partea mecanica e in stare buna apoi sa aduci modificari la exterior;)

cristy_dacia 20-11-09 14:45

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 2822762)
nu ai voie cu nici un fel de bec albastru nici la "bozitii", nici pe sub masina "neoane" pe pozitii ai putea sa iti pui leduri albe dar si pentru asta ar putea sa te opreasca politia asa ca depinde de tine daca te risti...mai intai ai face bine sa verifici daca partea mecanica e in stare buna apoi sa aduci modificari la exterior;)

partea mecanica e bine numai ca mai trebe sa schimb placutele de frane si atata in rest totu e bun

SASU5 20-11-09 15:23

frumoasa masina, incearca sa.i modifici masca si sa pui plasa neagra, si vopseste spoilerele in culoarea masinii,ar arata mai bine;)

RRedman 20-11-09 15:35

Scuza-ma ca iti poluez threadul cu chestia asta, dar frate, mai intai invata sa te exprimi corect, cum dracului, la 18 ani sa zici "bozitii","trebe"."totu"? e jenant omule!intai dezvolta-ti un vocabular corect si dupa apuca-te de masini, stiu ca vrei sa faci, ai idei, vrei sa ai si tu o masina care sa arate bine, insa revizuieste-ti putin modul de exprimare.Sunt realist, gandeste-te la ce ti-am spus, nu am spus-o cu rautate!
In legatura cu masina...mai ai mult de lucru, dar poate iesi ceva frumos, documenteaza-te, CITESTE, si mai vezi ce au facut baietii pe aici, si dupa poate vin si idei care sa functioneze bine, cu neoane si cu luminite la "bozitii", nu faci mare lucru.Asa ca mobilizeaza-te si sa vedem ceva frumos.

Ace MNE 20-11-09 15:55

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 2822701)
azi am luat un ornament de toba si niste becuri de poziti albastre. Si vreau sa va intreb si eu pe voi daca am voie sa pun becuri albastre la poziti sau daca se ia garda de mine

scoate ornamentul si dai o vopsea neagra si mai taie putin din capatul tobei inainte de al pune (crede-ma ca o sa ai alte rezultate)

cristy_dacia 20-11-09 16:10

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2823369)
Scuza-ma ca iti poluez threadul cu chestia asta, dar frate, mai intai invata sa te exprimi corect, cum dracului, la 18 ani sa zici "bozitii","trebe"."totu"? e jenant omule!intai dezvolta-ti un vocabular corect si dupa apuca-te de masini, stiu ca vrei sa faci, ai idei, vrei sa ai si tu o masina care sa arate bine, insa revizuieste-ti putin modul de exprimare.Sunt realist, gandeste-te la ce ti-am spus, nu am spus-o cu rautate!
In legatura cu masina...mai ai mult de lucru, dar poate iesi ceva frumos, documenteaza-te, CITESTE, si mai vezi ce au facut baietii pe aici, si dupa poate vin si idei care sa functioneze bine, cu neoane si cu luminite la "bozitii", nu faci mare lucru.Asa ca mobilizeaza-te si sa vedem ceva frumos.

drate omul mai greseste deci imi cer scuze pentru greseala

cristy_dacia 20-11-09 16:11

Quote:

Originally Posted by SASU5 (Post 2823346)
frumoasa masina, incearca sa.i modifici masca si sa pui plasa neagra, si vopseste spoilerele in culoarea masinii,ar arata mai bine;)

la grila ori o vopsesc pe asta negru mat ori i pun o plasa tuning neagra mai ma gandesc si iti multumesc pentru sfaturi

All times are GMT +2. The time now is 09:49.

- Copyright 2026 4Tuning