![]() |
La un gratar in a 2-a zi de Paste (24 apr)
care ar veni la un gratar si sa spuneti si voi locatii misto da' prin apropiere...
|
Re: un gratar in vacantza de pasti?
Ba, eu as merge la Paltinu... daca va tzine rezervoru... 40 km... supe zona, si apa..., trantim niste gratare, jucam o miutza..., dar cand... sambata sau duminica?
|
Quote:
ORICAND DONULE 50.000 DE BENZINAA NU E CINE STIE CE EU PREZENT CA DE OBICEI Q DONUUU |
se pare ca tzia gasit un nou prieten:).....e super frumos la paltinu dar o sa fie si super aglomeratzie in perioada aia......eu unul merg,cand e vb de distractzie nu ma dau deoparte.....;)
|
Si eu prezent poate pana atunci si cu masina cine stie :twisted: ! Donule eko e un fel de vasc ptr. tine un fel de planta parazitara :lol: :lol: :lol:
|
dar la sinaia strica?
|
Quote:
ai dreaq au turnat placa si sus la 1400 |
Quote:
******************************* ce e ma asta? suntem pe un forum , nu la circ, te rog sa te abtii -> tng |
da te a facut cine te a facut in masina?
|
ce-am pierdut? :D
frate eko au sarit "cainii" pe tine :lol: |
Quote:
FRATE EU NU IMI BAT CAPUL CU.......IN PLUS SKAMA NU MA FACE PE MINE QM ESTI U ADIK PLANTA PARAZITA SAU CUM AI ZIS K NU AI NICI UN DREPT |
la sinaia sau zona asta e aglomerat mha , ar fii frumos la paltinu ;) daca isi ia skama masina eu meg cu el :wink:
insomnia vezi cum vb cu skama , ca eu ii dau dreptate :wink: |
Quote:
BAH IN PUII MEI TOPICUL ASTA PT CE E PT STABILIT INTALNIRI SAU PT CEARTA DE LA UN GRATAR AM AJUNS SA NE CERTAM ATAT??? MAH DA CU CE DREPT MA FACE EL PE MINE PLANTA PARAZITA???TIE DAK TI-AR ZICEE ????LASATI-MA IN PUII MEI IN PACE HAI GATA Q CEARTA SUBIECT INCHISSSSSSS |
ia gata mah ce draq va certati...ar fi misto si la paltinu si la sinaia
|
Bha Bhaieti Dak Plecam Toti La Paltinu Din Ploiesti La 8:30 9:00 Cel Tarziu O Sa Ajungem Bine Si Stiu Eu La Locuri La Paltinu O Groaza Pe Bune .dar Ar Mai Fi Misto Si Pe Cheia Mai La Intrare Nu Sa Mergem Mult In Sus Pe Srpentine K Nu Are Rost In Plus Spre Cheia E Asfaltat Si Se Mere Bine.ok?????? Mai Vb. Ceau Bha Si Fara Cearta Dak Vreti Cearta Iesiti Afara La Trante Loool. :)))
YO PREZENT CU DONU (SE STIE);)) |
Quote:
me 2 q DONU Q X_Cite si poate q shantzu bft mai vb |
nu vreau sa pun paie pe foc dar m-a traznit un ras d-ala nesimtit cand am citit scris cu majustcule "... SA MA FACI PE MINE PLANTA PARAZITA?"
am ras cu lacrimi! :D |
Quote:
bey momo termina si tu .intra si tu pe mess sa mai vb k nu am q cine |
gata scuze...
|
Quote:
|
Voi aia care va da-ti mari ca mergeti cu Donu... ia vedeti ce faceti ca sambata nu veti avea loc la mine. :D
Pana una alta... azi e joi! Pana sambata nu mai e mult... o trantim cu gratarul? Cand ne intalnim sa vorbim ce cumparam? Sau fiecare cu poftele lui si acolo ne batem unul pe haleala celuilalt? Eu iau niste ceafa si o tava de mici. Facem gratar fiecare cu masina lui..., dar in aceiasi zona...? Mai bine vorbim ca baietii, fata-n fata! Stie careva cum e vremea sambata? Ciao! |
Aaa, oricum am vazut ca nu merg Stresurile... ca se duc la fotbal la sala... deci... gratarul ramane intre cei mari :D
|
loooooooooooool DONU` asa-i :)))))))))))))))))))))) dar vad ca deja da a ploaie pe afara :|
|
1 Attachment(s)
Pe shantzu l-am pierdut ca el e nocturn :D deci ramane la fotbal :twisted:
|
Shantzu... poate a cazut intr-un canal! :D :D :D
|
Quote:
|
man pay nu merem sambata la un gratarel sau dumninik?????
|
Quote:
eu zic mergem "dimineatza" la gratar stam pana pe la vreo 3-4 jucam ceva si seara la sala dak mai suntem buni de ceva :)) bft maine seara sa dam un raspuns definitiv k sa stim cine mere si cine nu |
ok!! da sa dam maine seara raspunsuri definitive!!ok? yo merg dak mereti si voi . :)
|
Eu voi fi indisponibil :lol: Joc in deplasare :twisted: !Mah ia nu-l mai inghiontiti atata pe eko ca se inerveaza repede :lol:
|
bha....vorbim sambata la sala mha ce drq!dar devreme pe la 17:00!dati-mi si mie un msg plssss k nu mai am cum sa intru pe net!! vorbim sambata de gratar!mai e pana la paste!altii au o mik ....deplasare pe 21!o sa aflati voi...cei ce nu shtiu despre ce e vorba...!!! vorbim sambata de gratar si gata!aduceti minge!!oricum sunt de acord:))
|
Quote:
mah eu tot nu am inteles un lucru noi vorbim sa mergem sambata asta sau viitoare k nu mai inteleg nimica???? lamuriti-maaa plss bft |
ba nesomn tu ai citit titlul topicului ?? scrie clar un gratar in vacanta de pasti nu cred ca sambata e vacanta ;)
o sa vb sambata poimaine despre gratar , sa veniti |
care vine diseara sa vedem meciul la sala inauntru ?
nu am timp sa astept un raspuns , asa ca ne vedem acolo dc. e> |
Da ce ne retine sambata asta... dupa vineri, adica pe 8 aprilie sa facem gratar la Paltinu, ma?
Ca eu nu va mai inteleg... Si oricum... vreau sa mergem draq mai multi asa... cum am fost si la 4TuningDay...a? Ce ziceti? |
Quote:
asa ziceam si eu dak mergem saptamana viitoare sambata nu mai mere nici unu la accelerare duminik k e prea obosit oricum asta o stabilim maine pana atunci HAIDE STEAUAAAAAAA DONU' intra pe mess bft alllll |
eu zic sa mergem duminica asta...9.04...ca tot nu se mai tine cursa;) ce ziceti?;)
|
sa merem sambata acu mha toti asa acu pe 15.04.2006 nu??la gratar
|
Parca ramases pentru vacanta de Pasti... sau voi vineri luati vacanta?
Eu oricum nu stiu cand voi merge fiindca am mari belele pe cap! :( |
off donule ce e ? care te a suparat in principiu da in vacantza si noi vineri luam vacantza
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning