![]() |
Un bucureştean şi-a făcut o super-maşină
3 Attachment(s)
Un bucureştean şi-a făcut o super-maşină
Pasionat de caii putere, dar şi de grafica şi design, un tānăr de 26 de ani din Bucureşti şi-a īndeplinit dorinţa de a avea o maşină unică īn Romania. Valeriu Ibănescu avea un VW Golf, dar voia mai mult. El şi-a imaginat cum va arăta maşina lui de vis şi a trecut la fapte. Kitul de tuning a fost creat special pentru el, la cererea lui şi costat peste 7.000 de euro. Şi motorul a suferit unele modificări, ajungānd să aibă acum peste 180 CP. "Din modelul original a rămas doar şasiul. Cel mai mult mă īncantă faptul că prin acest proiect am reuşit să fac dintr-o maşină normală, un vehicul care are ”atitudine” pe şosele", ne-a declarat fericit posesorul maşinii. Acum, Valeriu e īncāntat pentru că are singurul VW Golf GTI cu patru portiere, modificat, la noi din ţară. Sursa : Libertatea.ro |
Re: Un bucureştean şi-a făcut o super-maşină
=)) Ce articol.... Nu prea cred sa fie singurul GTI in 4 portiere modificat din RO...Stiu eu unul in Timisoara chiar... Si are mai mult de 180 cai....
|
mah...sincer? bravo lui, chiar s-a muncit la masina aceea, dar nu m-a impresionat deloc!:((
|
7000 de euro?? da` ce...kitu asta Seidl avea si masina inclusa in pret? cu 500 de euro o ducea peste 200cp...bani aruncati aiurea...respect totusi pt munca, da` nu constituie subiect de articol
a ramas doar sasiul?? motor,oglinzi,capota,usi,stalpi, probabil interior...wadafac? |
A RAMAS DoAR SASIUL DIN EA!!! :)))) SUPER-MASINA! Si atunci GTR-ul,Ursii Turbo ,Subaru,Evo si celelalte masini> 500 cai cum se cheama?
|
nu prea merge titlul de super masina
|
prietene,articolul asta e un exemplu de articol tipic pt cititorii de libertatea,un ziar care nu necesita prea multa scoala pt a fi citit...asadar ei chiar cred ca e 7000 euro costa kitul ala.si btw,ne-am fi dat seama ca e facuta in romania si fara sa ne spuna
|
Quote:
|
i-a pus si leduri, golanu' :))
|
baiatu asta parca venea pe la parcarea de la pescarus. Bravo lui pt munca, dar rusine ziaristilor ( asa facuseram si noi un reportaj pt nsl targoviste si cei de la televiziune au zis ca s-au investit in masini zeci de mii de euro :| )
|
Astia de la stiri / ziare / whatever le infloresc de mama focului cand vine vorba de costuri, viteze maxime si chestii ca astea, sa para mai "senzational".
In plus nu vad ce e asa special la asta, sunt masini modificate cu miile. In plus mi se pare cam scump 7k euro pentru kit-ul asta. PS: farurile alea cu led se potrivesc ca nuca in perete. |
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
super tare frate ! cum a reusit ?! |
Am eu un vecin şi aşa are şi el VW lui.... Numai că e golf 5!
|
Nu se stia ca media exagereaza?
Cand tu spui masina, ei o numesc BOLID Cand tu spui 1000 de euro, ei zic 10.000 de euro. Cand tu spui: "i-am schimbat usile, jantele si barele", ei spun "Decat sasiul a mai ramas de ea!" Oricum astia de la LIBER TATEA sunt niste mizerii. Interesanta masina, dar nu iti ia mintile. |
Nu e cel mai potrivit kit pentru Golf, farurile cu LED-uri cad ca avionu-n batatura... 7000 euro??? Probabil el a contactat LIBERTATEA pentru reclama. Altfel nu-mi explic. ;)
|
ce gunoi...
|
7000 de euro....toata masina
|
Cu parere de rau pentru banii si munca investita insa masina bate spre tiganie!!!
Desi nu sunt fan VW ,am vazut cateva golfuri la noi dupa care baleam. |
Felicit proprietarul in primul rand ca are un Golf IV si ii doresc satisfatii.
Chiar ca e stire de libertatea 100%. Dubios reporterul acesta de la libertatea. Daca kitul se potriveste sau nu, daca ridica mult sau mai putin aspectul masinii, nu stiu ce sa spun. La prima privire mi s-a parut ca seamana cu un Golf V (asa cum au fost puse pozele), ceea ce nu mi-a placut. Ma refer la ultima poza. Dar e Golf IV si asta conteaza in cele din urma. |
Costurile sunt de īnţeles dacă a transformat un Golf IV 1.6 16V īn GTI aşa cum spun zvonerii şi răspāndacii, pe lāngă transplantul de motor mai erau necesare imbunătăţirea suspensiei şi sistemului de frānare. Era īnsă mai puţin costisitor şi mai eficient să īnceapă transformarea de la un GTI
~Nautilus |
Pun pariu ca daca era prezentata pe 4tuning masina intr o alta forma ar fi placut la multi .Asa sunt ziarele de genu asta .
|
Un mk4 gti tunat la c&C a avut un baiat in constanta acum 5-6 ani de zile cred .
|
ca sa raspund unui coleg de mai sus...cu 500 de euro iti faci remap stage 1 ...la 1.8 turbo ai peste 200cp
cheers |
condoleante...:)))
|
:)) sigur va place masina :P
|
Parerea mea ca 7000 euro o fi costat toata investitia !!!!!
Oricum ziarele exagereaza !!!! |
ce e asa special la ea?
|
Am vazut masini mult mai simple, facute cu bani mai putini, si aratand peste aceasta.
|
:))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))) |
acum 10 min am vazut-o de la balcon si pot sa spun ca merge impecabil masina si chiar arata bine
poate ar merge toata capota neagra da nah... oricum felicitari lui |
Daca ai bani poti face multe.
|
masina arata acceptabil, e de apreciat munca proprietarului.
in schimb ziarele si mass-media in general... VAI SOARTA LOR!!! 7000 euro ar fi cu tot cu kitu ala exterior (care app e naspa,dar gusturile nu se discuta), iar motoru il facea intr-adevar cu 500 euro, asa cum zicea cineva adineauri... "a ramas doar sasiu..." cum puii mei ??!!?? pai asa mai bine il schimba si p-ala :)) |
ok .. super masina ... in afara de jante care imi plac de restu .. pauza :)
daca asta e super masina txa-ul ce e ? ctl -ul ? etc si restul masinilor din romania MODIFICATE CU ADEVARAT |
Quote:
acelasi lucru la-si fi postat si eu |
mizerie
|
Mie nu imi place.
|
Cum iti dai seama de la balcon ca o masina merge IMPECABIL? Revenind...farurile nu dau bine (parerea mea),la banii astia se putea acorda mai multa atentie imbinarii spoiler-aripa dr fata si...sper sa ma insel, dar e ceva suspect cu capota motorulul.
|
Hmmm , sa stii ca ai dreptate , daca te uiti si mai atent se vede un cos pe obrazu stang .Daca te uiti si mai atent ....Publicitate /dupa pauza afli finalu telenovelei . Va place sa comentati intruna a paguba de altii si nu va face pielea 2 cafele cu lapte .
|
io am vazut ca e nebarbierit ! nush ce cosuri ai vazut tu :)
|
Quote:
dexter_20 - dupa fumul lasat.daca e negru e de rau,daca e alb..e si mai rau,daca e albastru iar e rau..daca nu lasa nimic,merge impecabil probabil foloseste Tide. on-topic : arata acceptabil,leduriile alea sunt aiurea si gaura aceea intre aripa si bara,in rest e ok. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:44. |
- Copyright 2026 4Tuning