![]() |
E30 - "Ursul meu"...by Shoby
in urma cu o luna jumatate am cumparat un "urs" 4500...masina era intr`o stare jalnica.....acum am inceput sa lucrez la ea.....sper sa placa realizarea mea....
|
Re: "Ursul meu"...by Shoby
3 Attachment(s)
asa arata azi......
|
3 Attachment(s)
pana sa lucrez la partea cu vopsitul....am lucrat la motor...(cand am cumparat`o mergea in 4 pistoane si avea undeva la 180-190 de cai).....dar cu ajutorul lui Bobi MOM...si a lui WPP....masina a ajuns undeva la 270-300 de cai...acesta este motorul lucrat de WPP
|
Multmesc tuturor care au fost cu mn sa cumpar aceasta masina....MILU,DRAGOS,BOBY,....sitot lor k au venit la bucuresti si au indurat un frig de ce`l putin 2-3 ore pt a lua masina sa o aducem acasa....aici ii includ si pe dragos (cupra) si lucian TM.....RESPECT LA ALL!!!!!!....si sa nu uit.....MS provenzano pt sfatul care mi la`i dat sa cumpar aceasta masina....
|
Ai facut buna treaba de cand te`ai ``contaminat`` cu ``microbu`` asta..Te`ai miscat repede si bine..Jos palaria stimate coleg de club si in acelasi timp unu` dintre prietenii mei buni..Sunt langa tine in tot ceea ce vei face..Nu uita sa iei filtru de aer de pe masina mea.;)Cand suntem mai mult decat colegi ...frigu` este o nimica toata..Toti pt unu`,unu` pt toti.
|
sobo ma bucur tare mult ca ti-ai luat nebunia asta de masina....si deabia astept sa iasa furia pe strazi,o sa faca ravagii...;)....si apropo de seara in care am mers dupa ea la buc-intr-adevar ca ne-a inghetat c..u!dar de asta suntem un club,sa ne ajutam indiferent de situatie!!!! fortza SHADOWS
|
De acord cu Emil!
|
SoboScartz..... :lol:
Felicitari si la cat mai multe cupe in viitor ! |
Quote:
|
:)))) ce frumos suna:D:D:D:D soboscartz:X
|
Hahaaa, esti gelos?
=)) Ti`am zis=)) Vrei si tu KidVis sau ce?=)) De la VIS se pot deriva multe.... Pai...ca sa iti raspund la intrebare...Sobo- de la Sobolanu iar Scartz de la .....burnout !? |
multa bafta Sobo cu proiectul :D multa sanatate, bani, incredere, nervi de otel !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
ms la toti pt aprecieri....knd va fi gata...am sa anunt..si am sa revin cu poze noi....sper k k maine sa fie vopsita....sper....respect la ALL!!!!
|
Quote:
|
felicitari pt achizitie..........parca ne-am intalnit de dimineata in ziua in care ai cumparat masina sau mi se pare?:P
|
:peace: sobo....o sa fie gata maine cred ca asa a zis baiatu de acolo...:D o sa arate bine bine...:D
|
ce filtru vrei sa pe ea ? recomandat ar fi unul original ca in cele sport intra f mult praf si ca urmare are de suferit motoru
|
7 Attachment(s)
pregatita de vopsit....in noaptea asta "ursul" isi capata "stralucirea'....deci...."operatiunea picasso" incepe in noaptea asta...
|
asta seara pleca spre polul nord nu ?:)
|
respect shoby, jos palaria :oops:
|
Parca ar fi la reanimare :lol: cu usile alea.
|
4 Attachment(s)
ms pt aprecieri...si eu sunt fff curios km va arata echipata....abia astept sa o fotografiez si eu proaspat vopsita...curata....si gata de drum......ms la toti baietii kre m`au sunat si mi`au zis k masina de afla la "spoiala".....
|
8 Attachment(s)
vopsita.....deci...in cateva zile va fi pe strazi....
|
Pffff :| Racheta a iesit de la reanimare :lol:
1. Ce perla are culoarea? 2. De ce e asa la bara din fatza? Acolo vine numarul? 3. La bara spate la spatiile goale, lasi asa sau pui geva plasa sau..altceva? |
Eu nu pot sa zic decat :foarte frumos....
|
ce e in poze...dar ce e in realitate...
|
a iesit super Ok . o asteptam pe strazi acolo unde ii e locul.
|
Am ajuns primu` la urs...culoarea este bestiala...
|
se vede si bara ta fata:) inseamna ca te ocupi de ea bv, frumos ursu sa inceapa echiparea
|
ms baieti....tot ce fac este pt club...k daca era dupa mn...nu mai cumparam eu nimic....dar...microbul asta creaza dependenta....si daca ai mers odata "in forta"...vrei sa mergi mereu...dar....k sa "alergi" singur...fara sa ai pe cineva langa tn...(ma refer la un cub,o organizatie,ceva..)....nu se va vedea niciodata,si nu vei fi incurajat,si ajutat de NIMENI....asa k sa fur si eu sloganul de la PROTV....JOS PALARIA!!!! in fata colegilor de la SHADOWS!!!....respect ALL...si sper k p viitor sa ramanem aceiasi baieti uniti si de gashca.....
|
Quote:
Felicitari!Nu am cuvinte.. |
Felicitari Sobo....iese treaba....
|
Hai cu ursuuu grizzzllyyyyy
Hai cu el pe straaazi haideeee e fortzaaaaa Shadows e putereaaaaaa ~ |
frumos ursu lam vazut into zi la copacelu era prea frumos sa nul vad
|
Bravo Sobo.Ai facut treaba.Felicitari.Azi iti iese bestia pe strazi.O sa dai putina culoarea strazilor de la noi din oras(si nu numai).
|
sobo....mai poti sa pleci cu flacari ?:))
|
da...azi vine aksa...undeii este locul..ms baieti....
|
bravo Sobo, ati reusit amandoi:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning