Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Emisiunea filmata de Top Gear in Romania a aparut (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/153836-emisiunea-filmata-top-gear-romania-aparut.html)

shaid-kid 16-11-09 14:03

Emisiunea filmata de Top Gear in Romania a aparut

https://www.youtube.com/watch?v=0U_a-EdkfI0

Enjoy!!

Spark 16-11-09 22:31

Re: Emisiunea filmata de Top Gear in Romania a aparut

e foarte tare, dar parca lipseste inceputul de la ea.

Bobby boss 16-11-09 22:33

Se poate vedea si pe 220 in 3 parti si cam pe majoritatea siteurilor .Draguta dupa parerea mea.https://www.220.ro/58Naaodrnh/Romania...-Pare-Top-Gear

shaid-kid 16-11-09 23:09

da acum a aparut e pe prima pagina varianta completa a emisiunii, asta e doar partea cea mai interesanta de pe transfagarasan.

ficioras 17-11-09 13:52

era si timpu sincer m-am cam saturat de Fifth Gear cu aceleasi episoade le stiu pe de rost

morpheusmaster 17-11-09 14:15

Au ras baietii de noi...pfoaaaaaa!!! Dar mia placut absolut fiecare secunda din emisiune!

e30_eVG3n 20-11-09 21:48

Geniala emisiune! Acum am revazut-o a doua oara si ma gandesc s-o vizionez maine din nou! Ne-au si facut de ras, dar ne-au pus in valoare Transfagarasanul si asta conteaza! E poate cel mai bun drum din lume(complexitate, asezare etc.).

TSC-Us 21-11-09 11:25

este singura emisiune facuta de ei, care mi-a placut.
ce sa mai... ne-au caracterizat bine, cu rele si cu bune, asa cum arata romania!

tare faza cu sandero...:))

Racer_e30 21-11-09 12:05

1. aia sunt niste bulangi : ce cautau ei cu supercarurile alea pe drumurile alea nasoale, nu avem noi drumuri mai misto decat rahatu ala de drum de comuna da in fine
2. montajul de pe transfagarasan e facatura tot ce a arat nu e chiar asa cum pare(nu ca nu e un drum exceptional pt romania si ma refer la priveliste si la cum este connstruit) dar asta e cu bune cu rele il accept dar daca si astia au ajums sa-si bata joc de noi intrun fel atunci ........:(

parerea mea !!

addicted2trance 21-11-09 13:05

ce anume e facatura la montajul de pe transfagarasan? este chiar mai frumos decat cum l-au aratat ei, daca ma intrebi pe mine... per total mi-a placut mult emisiunea, si au promovat tara asa cum este ea, cu bune si rele, mai bine decat ar fi putut orice spot al lui udrea.

morpheusmaster 21-11-09 20:57

Quote:

Originally Posted by Racer_e30 (Post 2825080)
1. aia sunt niste bulangi : ce cautau ei cu supercarurile alea pe drumurile alea nasoale, nu avem noi drumuri mai misto decat rahatu ala de drum de comuna da in fine
2. montajul de pe transfagarasan e facatura tot ce a arat nu e chiar asa cum pare(nu ca nu e un drum exceptional pt romania si ma refer la priveliste si la cum este connstruit) dar asta e cu bune cu rele il accept dar daca si astia au ajums sa-si bata joc de noi intrun fel atunci ........:(

parerea mea !!

Racer si nu e in avantajul nostru ca au facut sa arate mai misto??? Iti dai seama cati oameni or sa vrea sa vina in Romania doar ca sa se dea pe transfagarasan??? Doar pentru ca au spus ei ca e the best road ever! EU, roman, nu am fost in viata mea acolo...si ma jur ca acolo ma duc la vara!!! Deci...eu cred ca siau atins scopul! Si cred ca neau prezentat exact asa cum suntem, suntem ipocritzi sa spunem altcva!

Multumim TopGear ca ajuta turismul din Romania mai mult ca Elena Udrea si a ei campanie ;)

vlad-anka 21-11-09 21:03

imi place faza cu sandero ala cei depaseste :)))
cel mai tare :lol::lol::lol::lol:

FLAME 21-11-09 21:28

fain episodul din romania...imi place cand incearca May sa invete romana:bunaaa siara :)))

Spark 21-11-09 21:33

@Racer_e30. ce cautau cu supercar-urile pe drumurile alea de pamant ? simplu. pentru ca le avem si pe alea. destule. sau partea aia cu drumul pulbere inainte de transfagaasean cand ziceau ca e mai plin cu cratere decat fara unui adolescent cu cosuri. uite ca avem si din alea, pentru ca multi de pe aici ne plangem de starea drumurilor si nu degeaba. si ei au remarcat asa.

partea cu transfaragasean si facatura nu m-am prins ce ai vrut sa zici.

si cu zicea si Morph, nici eu n-am fost pe transfagarasean, si stiam de el de mai demult si voriam sa merg. dar cu timplul mi-a mai trecut. acuma mi-a aprins dorinta aia de a merge acolo. si nu doar mie mi s-a aprins dorinta asta cu siguranta.
si in plus pe langa ca face reclama buna in parte romaniei, promovand transfagaraseanul, schimband umpic si perceptia asupra romaniei (vezi partea cu mamaia si parcarea hotelului plina de super masini), mai fac reclama buna si daciei sandero (the sandero is the essence of a car .... i liked my sandero ... it was an honnest car .... a happy car). crezi ca asta nu-i reclama pozitiva si asupra marcii si astfel poate si daca nu o vor cumpara mai multi, dar vor stii de ea si vor avea o parere mai buna.

si mai sunt destule lucruri de zis. ca ne arata si defectele, naspa, dar le avem si alea. dar in principal au avut o promovare pozitiva.

Stanley 22-11-09 00:18

dupa emisiunea asta vreau si eu neaparat sa merg pe transfagarasean:oops:
mi-a placut emisiunea foarte mult... mai ales partea cand au mers pe sub casa poporului (sunetul era demential):D:D

Champion 22-11-09 08:09

Nu stiu de ce credeti voi ca si-au batut joc de tara noastra, probabil prin faptu ca ne-au asociat minoritatilor (ungurilor si tiganilor), dar au facut o reclama foarte buna mai ales Transfagarasanului, vad ca multi vor sa mearga dupa ce au vazut emisiunea la Top Gear, cred ca vara din 2010 o sa fie destul de aglomerat Transfagarasanul.Eu ma bucur ca am fost prima data pe acolo vara asta si cred ca o sa merg si la vara.Comerciantii de la Balea Lac o sa fie cei mai fericiti ca o sa mearga mai multi straini si o sa aiba pe cine sa pacaleasca cu 1 kg cascaval = 50 lei :)).Mie mi-a placut foarte mult si de sunetul masinilor in tunelurile de sub Casa Poporului.

fuscobal 22-11-09 11:16

Emisiunea a fost foarte realista, cu bune si rele, asa cum e tara in realitate. Dupa cum s-a vazut au mers cu masinile si pe autostrada care din elicopter arata destul de bine, nu numai pe drumuri proste. De asemenea, transfagarasanul nu are nici el un asfalt de vis care sa puna in valoare frumusetea extraordinara a traseului. Per total, umor de cea mai buna calitate si cum zicea un coleg mai sus, emisiunea a facut o reclama transfagarasanului pe care nu va reusi Udrea s-o faca 100 ani de acu incolo !

PS : Am ras cu lacrimi la momentul in care mergeau ei pe drumul ala de tara si pe dreapta a aparut o gloata de tigani ce construia naiba stie ce din lemn iar Clarkson a zis : "Oh my god...it's a public execution ! "

morpheusmaster 23-11-09 01:10

Eu propun sa ne facem rezervarile in ordinea in care am postat...deci nu e corect sa ne ingramadim toti acolo buluc la vara! (Romani si toate natiile care mai vad filmul si is OMG!!! Next Summer: TRANSFAGARASANUL!!!)...vara care vine 4tuning members only!

Lasand gluma pe dreapta si trecand pe langa ea in viteza haideti sa vedem partea buna din chestia asta...facem o gasca de masini ale membrilor 4tuning, stabilim o data si o locatie si mergem toti intrun fel de excursie de vreo 3 zile...ar fi prea belea! Ne organizam frumos, facem un thread special pentru chestia asta de prin primavara, lipim stickere pe masini cu numele userului :) (nu toti ne stim dupa masini), ii dam un nume...o chestie...poate incepem si noi un fel de Gumball :)) (joke)...dar poate facem o chestie misto...mie cel putin miar placea sa merg intro gasca de prieteni care ii am aici si suntem toti pasionati de masini & tuning si nu singur...of course! Destinatia e Balea Lac! Playgroundul e Transfagarasanul...si mergem pe acolo cam peste tot pe unde se poate...e o idee, o propunere si nu cred ca sunt singurul caruia ii surade ideea...wha 2 u say? MERGEM?

bogddanel 23-11-09 07:37

Morph, te sustin !
E mortal sunetul Astonului... mai ales in tunel... se auzea superb
Si faza cu puradeii care au inceput sa scrie pe masini:))

Spark 23-11-09 12:10

Morph ... bravo. ai venit cu o idee bestiala ;)

ionut_cluj 23-11-09 12:24

Singura chestie, Morph, e ca din pacate nu va inchide nimeni TF-ul pentru noi:(, asa ca, cel mai probabil, vom merge bara la bara.

shaid-kid 23-11-09 13:35

Am fost eu vara asta... si totul bine si frumos pana cu 1 km inainte de varf cand am facut 1 ora pana sus totul blocat...strici si masina sa mergi cu 1a in panta atata timp se incinsese ambreiaju grupa mare... Pe urcare poti sa-i mai dai ceva viteza pe curbe....dar pe coborare...te gandesti de 2 ori :)) cand vezi cata haul este in fata....oare te mai opresti? :))

morpheusmaster 23-11-09 23:10

Da nu am zis sa inchida nimeni traseul...ziceam doar ca e un loc frumos pentru o excursie in gasca...sa il parcurgem toti...si cred daca ne organizam cumva sa lasam ceva locusor intre masini fiecare o sa poata sa ia un viraj mai in viteza...mai cu sideways...alea alea...mai o smecherie...ne intelegem noi intre noi, atat timp cat suntem toti "din gasca" iar pe coborare mi se pare si mie umpic deplasat sa o ardem cu figuri :) Mai asteptam pareri si poate facem un thread special pentru asta...poate prinde ceva amploare ideea mea, ii facem o promovare pe masura...:)) si poate facem ceva haos pe Transfagarasan la vara :)...ar fi frumos sa fim toti acolo surprinsi de amploarea care a luato...

...revin

RazvanMRG 24-11-09 00:24

am fost vara asta pe traseu intr-o gasca cu 12 masini si chiar ne-a fost super si a meritat drumul. stilul top gear e sa ia la misto pe toata lumea pentru ca nu-i intereseaza. au exagerat partea cu satele si tiganii dar personal am fost mandru cand niste oameni care au vazut toata lumea au ramas impresionati de transfagarasan, casa poporului si parcarea de la mamaia unde nu le venea sa creada.

wlady 26-11-09 17:41

Mda... Suntem singurul popor pe care nu l-au facut de cacao, dar, bineinteles, nu ne convine... Ca ne-au aratat drumurile proaste, ne-au aratat satele cu tigani... Suntem MULT prea complexati de chestia asta cu tiganii... Portiunile INSUMATE in care se vorbea despre tigani au fost de... 1 minut jumatate ? Desi noua ni se par a fi chiar 10 ... Sa trecem peste partea asta... Parerea lor despre Romania poate fi insumata in fraza : "Thank you Romania for having this and can we stay... forever". Comparati asta cu toate finalurile altor emisiuni din alte tari ( EX USA : "Don't go there." ). In loc sa le multumim pentru reclama facuta, ii blamam... Frumos asa ..

Cartmaneu87 30-11-09 00:07

emisiune foarte tare ! una dintre cele mai bune se vede ca au ramas impresionati de transfagarasan! promovare turistica, mai fac si astia un ban cu rovignetele la vara :lol::lol:

Brian 01-12-09 14:26

@morpheusmaster: asta e cea mai buna idee pe care am auzit-o in ultimul timp.. ar fi prea frumos .. :D

Pentru cei care spuneau ca altii o sa rada de noi si chestii de genul.. chiar ma uitam pe forumuri dedicate top gear si nu prea am vazut cuvinte de rau despre Romania. Ba chiar am vazut multi care planuiau o excursie pe Transfagarasan, spuneau ca trebuie sa ajunga neaparat aici, ca le-a placut ce au vazut, ca e frumos, etc.

@wlady: Bine spus, total de acord ;)

morpheusmaster 01-12-09 16:50

Pai...ne organizam?

Brian 01-12-09 18:54

Da, dar sa vedem intai cam cati ar fi dispusi sa vina :)

vacaroz 04-12-09 11:09

eu unul vin. cu cort, fara cort, printre tigani.de mult vroiam sa fad transafganistanul asta...
sapt trecuta, duminica mai exact am fost in gorj, si am ajuns si pe la ranca.un alt drum care urca pana pe la 2100 parca.... drum nou, asfalt bun.a fost superb. dar tin neaparat sa vad transfagarasanul!

lord_wader 26-04-10 08:57

Quote:

Originally Posted by Cartmaneu87 (Post 2848134)
emisiune foarte tare ! una dintre cele mai bune se vede ca au ramas impresionati de transfagarasan! promovare turistica, mai fac si astia un ban cu rovignetele la vara :lol::lol:

Da, dar stii ce este mai dureros? ca or sa vina turistii straini sa viziteze acest drum impresionant si dupa aceasta experienta nu o sa mai calce in viata lor in Ro, cand o sa vada prostia, manelismul, gropile, praful, hotii, cersetorii, lipsa de respect a autoritatilor, cozile de la vami etc. Exact acelasi lucru se intampla si cu litoralul

morpheusmaster 26-04-10 09:01

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 3311044)
Da, dar stii ce este mai dureros? ca or sa vina turistii straini sa viziteze acest drum impresionant si dupa aceasta experienta nu o sa mai calce in viata lor in Ro, cand o sa vada prostia, manelismul, gropile, praful, hotii, cersetorii, lipsa de respect a autoritatilor, cozile de la vami etc. Exact acelasi lucru se intampla si cu litoralul

parerea ta...

Parad0x 27-04-10 06:48

Stie cineva daca s-a redeschis cumva transfagarasanul?

dreaq 27-04-10 09:39

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3311068)
parerea ta...

Parerea lui ..si inca una foarte buna. Pana la transfaragasan nu poti merge cu vaporul, din pacate.

lord_wader 10-05-10 14:58

http://www.argesmedia.ro/index.php?o...ate&Itemid=105

Marea asfaltare pe Transfagarasan :shock:

o fi adevarat sau tzeapa? ce stiti?

morpheusmaster 10-05-10 15:00

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 3348967)
http://www.argesmedia.ro/index.php?o...ate&Itemid=105

Marea asfaltare pe Transfagarasan :shock:

o fi adevarat sau tzeapa? ce stiti?

Ce vis ar fi...

marian92 29-05-10 20:45

Ce frumos ii depaseste Sandero=)):lol:

shaid-kid 30-05-10 00:22

A-ti luat revista de luna asta aniversara cea cu dvd? Pe acel dvd e un filmulet in care cauta ei iara cel mai bun drum din lume si culmea iar au gasit cel mai bun drum din lume..:))) in italia de data asta...cam penibila faza..

nicholas 30-05-10 09:58

Quote:

Originally Posted by shaid-kid (Post 3400502)
A-ti luat revista de luna asta aniversara cea cu dvd? Pe acel dvd e un filmulet in care cauta ei iara cel mai bun drum din lume si culmea iar au gasit cel mai bun drum din lume..:))) in italia de data asta...cam penibila faza..

Pai se schimba, cand s-au plictisit de unul gasesc alt drum cel mai bun din lume. :-)

Raz6633 30-05-10 12:51

Quote:

Originally Posted by shaid-kid (Post 3400502)

Daca ai fi urmarit epsioadele Top Gear n-ai mai fi comentat... In revista au discutat despre 'cel mai bun drum din lume" Davos - Stelvio pass,

Care a fost prezentat si in emisiune, acum 2-3 sezoane.

Dar Ultimul sezon, Jeremy a spus "forget stelvio" deci in continuare Transfagarasanul nostru ramane cel mai bun drum din lume.

Cauta putin pe interent sa vezi cum arata Davos - Stelvio, si vei constata si tu, acelasi lucru.

All times are GMT +2. The time now is 13:45.

- Copyright 2026 4Tuning