![]() |
2006 Noble M15
14 Attachment(s)
2006 Noble M15
|
Re: 2006 Noble M15
Putzin stilul Ferrari....e simpatica cat de cat...da sincer nu mi-as cumpara-o...mai bine un Ferrari adevarat sau un Porsche 911 ;)
|
E belea shi la pretzul asta nu mi se pare kiar scumpa ...adica e scumpa pt mine ca nu mi`o permit dar in comparatzie cu alte mashini .... e bine
|
ar fi stupid sa fie scumpa! e cam scumpa si asa! noble baga motoare de masini 'decente' modificate.
de exemplu alt noble avea motor de ford mondeo cu biturbo. voi cat ati plati pentru o tentativa de supercar cu motor proiectat initial pentru drumuri la supermarket? |
nu e prea frumoasa dar la capitolul performante nu pot reprosa nimic.:-)
si nici nu e prea scumpa... |
Stai linistit, din motor se pastreaza doar blocul, mecanismul motor e cu totul altul, la fel si distributia , racirea, ungerea. Motoarele sunt facute de o alta firma, nu de Noble. Dar parca un V8 nu era rau ca optional, nu? Chiar si aspirat la 5 l si 40 de supape!
|
masina imi aduce aminte de o masina din midnight club 2 :)) stiu ca e amuzant dar asa e !
|
Nu Ford le da motoarele la Noble?
Bestiala masina. Ar trebui sa aiba un handling foarte bun, cantarind doar 1250kg. |
In comparatie cu alte masini la putere chiar mai mare si viteza la fel...mi se pare un pic cam piperat pretul...si nu stiu dak supercar e un termen potrivit pt ea...
|
Interiorul nu prea e reusit si mai are si volanul pe dreapta:x...dar pretul si performantele compenseaza cat decat pt astea...
|
partea spate aduce un pic cu "era countach" mai patratoasa. motoru in schimb e decent pt titulatura de supercar dar e bunicel. poate e mai fiabil :D
portabagaju e cam mic :D :D :D :D :D :D |
Silueta aduce a Ferarri F430. In rest arata fff bine.
|
interesanta dar sincer nu stiu cine ar cumpara o astfel de masina.
Pe care il tine buzunaru sa dea 120.000$$ pt un supercar, cu siguranta mai poate pune ceva bani in plus sa treaca la un F430 sau la gallardo. |
frumusica.. pretul nu mi se pare mare pentru o masina ca asta.. vrei performante.. platesti!
|
Prea mari copieri in ziua de astazi ce sa zic....
Si asta este o masina copiata 80% Singurul lucru care l-au facut sa nu mai arate cu FERRARI Este ca au micsorat-o un pic... altceva nimic... |
Cel putin spatele este identic cu cel al lui Enzo...
Right Hand Drive sucks :( |
Quote:
|
Lucianos se referea probabil la top speed si nu cunoaste handlingul exceptional al masinilor facute de Noble.
|
Performant era si predecesorul,asta sigur rupe asfaltul
|
Haules baules! La cum arata si la ce motor are intra in top 5 al preferintelor mele.
|
misto acceleratia dar viteza ii varza la cum arata si ii prea scumpa.nu se merita.mai bine tunez un subaru de bani aia sau ii iau limitatorul de la un bmw si merge mai tare si am si 5 locuri.
------------ RoSonic: nu mai atasa poze aiurea... ca primesti avertisment!!! |
yuck !
un Ferarri scurt...inalt cu urme de Corvette pe ea shi impresii de japoneza cu motoru shi cutia ciudate....13xx Kg cu tot cu shofer 455 de cai shi face 3.3 secunde 0-60 mph ? cam aiurea |
Quote:
ultimele super-car-uri ... care o aparut ... aproape despre toate pozi sa le indentifici cu alte masini ... numa ca nu se cupiaza de la 1 masina ... ci de la mai multe .. si wow .. ce chestie noua si faina o iesit ... bleah .. lipsa asta de insipartzie e destul de acuta din cate se pare ... si mie mi se pare ca seamana cu mai multe modele ferarri ... is destul de dezamagit |
Daca seamana cu Ferrari (si asa este), s-au inspirat de unde trebuie, pentru ca un supercar trebuie sa aiba caroseria in primul rand aerodinamica, apoi urmeaza estetica. Ce? Enzo arata asa grozav? Nu mi se pare... Mai degraba Porsche 944 ;)
|
mistoo acceleratia dar merge cam incet pt cum arata
|
corcitura intre Ferrari si Saleen S7
|
masina asta isi merita bani pt felul in care se conduce.. nu e masina de fite . nu e nush ce fumusetze dar e ft performanta pe pista.. unde probabil k nu are nevoie de un top speed mai mare... sa nu uitam k modelul mai mic M400 a fost declarat "best driver's car"
|
presupun ca stiti chestie mic dar misto la masina asta: acul turometrului se inroseste (lumina normala fiind albastra) atunci cand e momentul perfect pentru schimbat viteza... e o chestie minora da chiar misto...
|
nu prea boona pt strazile noastre:P:))dar e dragutza:Ppt o femeie:P:)))
|
mie imi place la nebunie....
Stiti ce merge cel mai bine cu masina asta? UN CIRCUIT |
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning