![]() |
Pontiac G6 GXP Show Car
7 Attachment(s)
"ShowCarul" G6 GXP, va fi prezentat in cadrul New York International Auto Show. |
Re: Pontiac G6 GXP Show Car
Spatele e de la Nissan 350z(sau aproximativ...da ideea e aceeasi)...astia stiu decat sa faca masini "copiate"....sa puna "copyright" si pe ele :)
|
bate cam mult in 350z....:( in rest....NO COMMENT arata BINE :)
|
Cam mare asemanare cu 350Z`u mai ales la spate! Oricum la ce motor are mai scotzi ceva cai din el lejer
|
e frumoasa dar chiar k spatele e copiat de la 350Z.si dintr-un motor de aproape 4 litri se poate scoate mai mult decat 270 CP.poate n-am dreptate:-)
|
deci e super ! :) imi place mult de tot :shock:
|
frumoasa ... dar vad ca scrie SHOW CAR .. asta cred ca inseamna ca ori va fi produsa limitat ori nu va fi produsa in serie .. e frumoasa !
|
spatele da si spre Ford Cougar parca...
|
Da, e vorba de un show car realizat pe baza modelului G6.
Daca va fi sau nu produs in serie... ramane de vazut. |
Cand va fi produs in serie atunci ne vom putea da cu parerea mai bine - raport calitate/pret!Pana atunci nu pot sa spun decat ca arata bine de tot!
|
Spatele se stie deja 350Z...
Dar fata au reusit prin lovirea a 2(doua) masini Mitshubishi LANCER si BUGATI Eu am ajuns la concluzia asta dupa ce m-am uitat la poza asta de vre-o 50mii X(ori) |
dap..spatele imi aduce aminte de 350Z iar daca va uitati putin..din profil seamana cu noua generatie de mitsubishi eclipse..cel putin mie asa mi se pare
|
putin trage spre 350z dar nu exagerat
|
Faina masina,pacat de spate,seamana mult cu 350z.Cam cat ziceti ca,,, costa???
|
arata bine masina...am o nedumerire...nu vad pedala de ambreiaj :D...se vad frana si acceleratia...si e cutie manuala...:D
|
Quote:
|
Prea 350z este.Pacat de masina ca arata super.Traiasca lipsa de imaginatie
|
Quote:
Poate este decat conceptu'(ala facut pe computer si artistu' a uitat sa puna ambreiaju) :) |
Quote:
|
Quote:
Ti s-o parea tie dar eu am impresia ca este poza aia facuta pe computer(cea cu interioru') Si atunci explica tu unde sunt toate pedalele alea si ce e cu schimbatorul ala de viteze? O fi ambreiaju pus undeva pe volan si nu VAD eu? Nu vreau sa ne certam dar totusi... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Pontiac G6 GXP Show Car
seamana cu nissan 350 z la spate! in rest.. nu`i cine stie.. mai scot si ei o masina ca sa nu stea degeaba! iar motorul ala e subnutrit .. cum sai dai 270 de cai din 3.9 litri! e panarama!
|
Quote:
Stiam eu ca am dreptate...:) Deci in concluzie se pare ca am dreptate. :) Va multumesc..Va multumesc..chiar sunt onorat :) |
Quote:
|
|
Lumea zice ca la ce motoare au americanii scot cai putini dar stiti ca sunt si cele mai fiabile?
Duc o gramada de km fata de unul care la aceeasi cilindree scoate cu 100 de hp mai mult |
Quote:
|
Quote:
Eee si cu tine...cu ciocanul? Deaia am masina? :) Si apropo masina asta am impresia ca este facuta numai pe computer... |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Alte fotografii :arrow:
|
Quote:
|
Quote:
Si uite pozele de la un salon auto cu masina.... de cand le-am asteptat! Acum putem sa vedem si noi mai bine masina aia! Si sa zic ca arata super mijto cu botul ala periculos :) Si spatele de avion/./././ |
deci .. aceeasi parere ca si restu ..
spate de 350Z ... sau foarte aproape fatza nu imi tare place de nici o culaore ... ce sa ii fac .. nu imi palce ... |
arat misto din fata si spatele ii ca la 350Z
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning