![]() |
E30 - 320I CABRIO HARDTOP OT 97 KTN
3 Attachment(s)
BMW E30 320I CABRIO HARDTOP
:lol: Catana Andrei... |
Re: E30 - 320I CABRIO HARDTOP OT 97 KTN
Wow, asa da! super frumoasa masina .. sa o stapanesti sanatos .... eu as scapa de emblemele alea cu M, as pune niste jante cu buza si as merge pe burta(jossssss) :suspiciou :lol:
L.E: semnalele alea cu led nu sunt cea mai inspirata alegere, unele smoked oem ar fi mult mai oke, sau pur si simplu smokd, si eventual stopuri cum ai tu, dar cu partea de sus smoked, ar arata mult mai bine.. si scapa de plasa aia din bara.. e pacat |
FRUMOS ursul! no comment, pune si niste poze cu interiorul daca ai te rog....bafta si sa ai parte de drumuri bune fara incidente..8)
|
frumoasa masina , e laguna seca? Semnalele din fata le poti face usor fumurii , or sa dea mult mai bine.
si da , incearca sa schimbi emblemele cu interiorul nu ai poze? |
daca era trantita p burta era grava:D in rest :D e super;) sa o stapanesti sanatos si sa ai grija d ea :D
|
doamne cat de superba poate sa fie,sa o stapanesti sanatos
mai multe detali nu ne dai despre ea? |
frumos ursul.sa ai grija de el.pune daca vrei si niste poze cu interiorul
|
..intr-adevar foarte frumos..cam aceleasi idei de mai sus am si eu,doar mai adaug si ramele negre..in rest,sa ai noroc de el!
|
Foarte frumosa si cu mult gust facuta. :shock:
|
deocamdata nu este terminat...se lucreaza la el de 1 an...mai multe poze pe :
http://www.cardomain.com/ride/3388995 |
|
Frumoasa masina , pacat ca nu ai dus-o la un vopsitor bun ... cel putin din poze se vede vopsita foarte prost !
Nu te supara pe mine dar masina asta merita o vopsea frumoasa ! |
Quote:
|
Foarte frumos ursul,daca era lasat pe burta era superb dar poate pe viitor ii iei si lui o suspensie. ;)
|
Frumos ursul....pacat ca vopseaua nu a iesit asa cum trebuie....pentru ca albastrul asta e deosebit.
|
are suspensie,absolut tot schimbat la el..cum se spune este `tzipla` :) este autocolant pe el deoarece schimb mai mereu culoarea si nu vreau sa il vopsesc...dar mai este de lucrat...merci pt sfaturi ca sa repar greselile...
|
|
Quote:
oricum foarte frumos ursache, zici k este schimbata suspensia. este schimbata cu una noua dar normala? k sport este mai multe dimensiuni dar asa inalta nu stiu sa fie. m-ar tenta si pe mine un hard-top, ar fi frumos sa aflu ca face cineva asa ceva. te salut! |
am cautat luni de zile hardtop ...m am interesat ...sunt 2 modele de hardtop de plastic si aluminiu ...al meu este de aluminiu...m a costat 550 euro... gasesti aici mai multe www.e30.de ,suspensia este Kit suspensii fixe SS SuperSport Billstein de pe un site de unde imi mai cumpar eu piese www.srz.ro..
|
foarte frumos ursul....sa il stapanesti sanatos
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning