![]() |
Navigatie BMW e46
3 Attachment(s)
salut ,
am si eu o intrebare .... am pe acest e46 navigatia mica care se vede in poza....am cumparat un monitor 16:9. pot sa il pun fara prea multe modificari ? Am fost la un service si au zis baietii ca trebuie demontat tot interiorul si trebuiesc mai multe piese...... pe mine ma intereseaza sa mearga pe ea decat CD si sa-mi arate Range-ul si restul am pus o poza si cu mufa din bord care vin in navigatia mica |
Re: Navigatie BMW e46
din cate stiu panoul de clima trebuie mutat unde ai torpedoul ala mic(deasupra scrumierei),iti mai trebuie un adaptor unde sa pui navi`ul mare.
|
da stiu despre clima...ce fel de adaptor? ai o poza ?
|
uite un link pas cu pas.....ce trebuie facut.
http://e46.mit.edu/BMW_OEM_Widescreen_NAV_Retrofit.htm asa de curiozitate.......ce pret ti`au cerut la serivce? Mie mi s`a cerut pt asa ceva intre 300 euro si 600.:rolleyes2 |
clar nu desfac masina asa :))
|
Quote:
|
am eu instalatia electrica de la navi 16/9 daca te intereseaza la 50 euro. e de pe un e46 din 2005. 0748057950
|
poti pune niste poze te rog ?
|
o sa fac maine poze, este instalatia originala nu are nici un fir taiat.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Intr-adevar...ca sa poti monta navigatia 16:9 trebuie sa schimbi si instalatia aferenta....mufe si tot tacamul.Insa te sfatuiesc sa faci asta la un service bmw pentru ca trebuie sa umble cineva care stie si care a mai facut asta.
Merita efortul pentru ca navigatia mare schimba interiorul la un e46....stiu asta pentru ca eu il am de fabrica si a fost una din optiunile obligatorii atunci cand am luat coupe-ul. |
o sa incerc singur sa o montez....ca ma mai pricep :)
Teoretic ar trebuii sa mearga daca am navigatia mica , nu ? Gabi : crezi ca merge sa montez cum vreau eu navigatia, doar cu mufele de la tine fara sa mai umblu prin spate si sa dezmembrez masina cum arata pe site-ul de mai sus ?...... sa nu ti le cumpar degeaba :???: mufele din poze vin din bord pana in spate ? :???: |
1 Attachment(s)
I-ti dau un sfat prietenesc, daca tot ai cumparat monitorul fa treaba pana la capat.O sa incerc sa-ti pun cateva instructiuni,sunt in spaniola.Sper sa le intelegi.Ai poze...cabluri,mufe....etc.
|
Quote:
|
Gabi, ma gandesc ce sa fac si te anunt daca e sa-mi trimiti instalatia !.... ca nu prea as vrea sa demontez masina ... :(
Multumesc mult vio9000 |
gabi sa-mi lasi id-ul tau de messenger sau numarul de telefon sa vorbim sa-mi trimiti maine cablurile prin Cargus/Fan Curier
|
0748057950
|
2 Attachment(s)
Gabi am primit acum coletul ...
vad ca lipseste o mufa alba ...in poza pusa de tine era... si vad ca este un fir taiat , are vreo importanta ? am studiat mai bine site-ul pus de baieti mai sus ... vad ca difera putin . instalatia de mi-ai trimiso tu , sigur e de e46 ? si nu alta masina ? |
am inteles de la cineva ca mai am nevoie de un modul ... ? are cineva idee/poza despre ce e vorba
Gabi_BMW_3: ai asa ceva ? |
nu lipseste nici o mufa , pe firele alea taiate vine instalatia electrica de la telefon . da ai nevoie de modul radio bm54. am la 350 euro.
|
poze ai ?
|
daca e cineva interesat de monitor si instalatia electrica le dau cu 400 euro ! :-)
|
daca are cineva de vanzare Modulul BM54 pot oferii maxim 250 euro ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:35. |
- Copyright 2026 4Tuning