![]() |
Machetele mele - radu_rs
6 Attachment(s)
Salut!
Astazi voi prezenta doua machete: Ferrari 456 Gt rosu - 1/18 Bburago Italy , pe care o detin de 15 ani sau mai bine de atat. VW GOLF V GTI - 1/24 MondoMotors prestige |
Re: Machetele mele - radu_rs
Bine ai venit !
Frumoasa macheta , asteptam sa ne prezinti cat mai multe , succes ! |
456 GT este destul de rare in varianta rosu,la scara 1/18.Ai stiut?
|
bine v-am gasit baieti!
Da, stiu ca este rara la scara aceasta, eu o am de mai bine de 15 ani si s-a pastrat exact cum se vede in poza. Nici macar un defect. Doar in spate la portbagaj foarte foarte putin i-a sarit vopseaua cum s-a tot deschis/inchis unde am retusat-o cu putina oja de la iubita :) |
456gt e absolut superb...pune niste poze cu motorul si interiorul sa satisfaci poporul chinez:D
|
da-da! cum ajung acasa i-am tras o sedinta foto cu motorul si interiorul pt. popor :D
|
Frumoasa macheta Ferrari
|
Buna venit! :)
|
Bine ai venit ! Foarte frumoase amandoua. Asteptam si restul.:D
LE. Pune o poza de grup.;) |
Frumos ferrari,nici nu eram nascut cand l-ai luat :) .
|
Machetele mele - radu_rs
3 Attachment(s)
am revenit cu pozele la motor and interior.
Dupa mai bine de 15 ani de cand am Ferrari-ul (cred ca-s 17 ani de fapt) doresc sa va arat calutii putere :> P.S colectia mea nu este spectaculoasa, sa aveti asteptari prea mari de la mine... este mica si dragalasa :D O sa vin cu o poza de grup |
Quote:
Conteaza calitatea! |
perfect de acord! :P
|
Machetele mele - radu_rs
5 Attachment(s)
Lamborghini Gallardo Superllegera - metal grey
Scara 1/24 - Bburago Am bagat 2 poze langa minunatul Golf GTI |
fain superllegera,arata mai bine decat pe galben
|
Golfu e criminal :D m-am indragostit pe loc :)) sa-l stapanesti sanatos :D
|
frumos lambo , sunt curios nu sti fata de modelul de la maisto sau welly cum sta bburago? nu ai vrea sa-l prezinti mai bine :) adica as fi curios , o parere din partea ta cum sta la imbinari , linii ....
|
Or fi misto Golful si Lambo, dar tot 456GT e baza! ;) Felicitari
|
Multumesc baieti! EU sunt mic cu pasiunea aceasta, nu ma compar cu unii din voi. :)
Quote:
Din punctul meu de vedere (al meu deci) Bburago este superior Welly la imbinari si vopsea. Maisto vin tare din urma ca sa zic asa, au machete reusite din ceea ce am vazut :) In ceea ce priveste Lamborghini acesta, este bine executat, la imbinari si vopsea... oricum NU se compara cu machetele de peste 200 RON. numai bine, revin maine cu un BMW rosu (ca cocosu :)) ) |
5 Attachment(s)
BMW Z3 - 1/24
Interesanta istoria Z3-ului. Am strans cam 3 alocatii sa mi-o cumpar prin clasa a 6-a. Cu multi multi ani in urma. :-P |
Quote:
|
am spus asta deoarece m-am uitat la cativa super-useri care au kyosho, Norev, AUTOart si no, in comparatie cu ei sunt mititel... m-am simtit :D
Oricum, maine voi alege intre 2 Ferrari si un Renault RS (megane sau clio). ma gandesc, oscilez :) |
Quote:
Astept cu nerabdare prezentarile viitoare, mai ales cele 2 Ferrari:-) |
4 Attachment(s)
Fiind un fan 100% Renault megane rs si clio rs, today is the day!
megane rs - 1/18 Bburago Thailand p.s l-am mai vazut la cineva pe forum, dar al meu e unic, ca e al meu... hihihihiii |
fain megane-ul.:D nu e el realizat extraordinar,dar e misto;)
vreau sa-mi iau si eu unu,dar probabil la urmatoarea comanda de pe MCW:-P |
mi se pare extraordinara macheta asta, mi-as lua un Norev - megane Rs dar nu cred ca se merita investitia... pt. mine e perfect megane-ul din poza, mi se pare la fel ca si Ferrari 456 GT de reusit, cel care l-am prezentat pe prima pagina. (vopsea, imbinari, detalii exterior)
Ma rog, parerile sunt impartite :P mwuhaha |
Frumos Meganul:D, la mine l-ai vazut hihihii:D
|
da-da! oricum, in general n-am vazut la prea multe persoane.
|
7 Attachment(s)
Ferrari classic - 330 P4 , scara 1/38
Ferrari classic - 750 Monza , scara 1/36 |
frumos meganul , eu zic ca arata f bine
|
Foarte fain Megane-ul, se vede ca e BBurago din erele Thailand/Italy, cand faceau machete foarte frumoase.:-)
si ultimele Ferrari prezentate imi plac mult (doar sunt Ferrari..) |
5 Attachment(s)
diferenta 1/24
VW Golf V GTI vs. VW GOLF V 1.6 FSI |
7 Attachment(s)
hey, pt. azi o macheta destul de reusita din pct. meu de vedere
Fiat 500 - 1/24 Bburago I love this car :dance: |
wow .tu esti tipul caruia i-am vandut 550-ul maranello ? da te-ai apucat serios de colectionat felicitarile mele ,ai niste machete foarte frumoase .Spor la machetutze
|
Quote:
|
Quote:
Ma refeream ca machetele BBurago facute in Italia si Thailanda erau cu mult peste astea chinezesti |
Racer 21, toti stiu, dupa cum spui, insa tie ti-au scapat unele amanunte. Bburago a fost infiintat de italieni, a dat faliment undeva prin 2000. Actiunile firmei au fost cumparate de chinezii care au si Maisto, cu un nume complicat si lipsit de importanta. Licenta Ferrari au pierdut-o cu cativa ani inainte de a da faliment parca prin 98,totusi ei continuand sa faca modele Made in Italy. Si acum ca parere personala, am detinut 98% din colectia Bburago Italy si inca mai am cateva modele de la ei, nu vad diferente la scara 1:18 remarcabile intre acelea si cele actuale facute in Thailanda. Sunt aceleasi, cu mai multe rele decat bune. Stocurile de piese isi da seama oricine ca au fost folosite la modelele noi fabricate in China, ca doar nu le aruncau(asta cred eu). In concluzie povestile cu calitatea dubioasa a noilor chinezisme BBurago, la scara 1:18 mi se par a fi doar subiecte de insirat. Am si cateva Made in Thailand sau de pe unde or fi care sunt foarte ok si la fel ca cele din Italia. Repet la scara 1:18 la celelalte scari se pare ca lucrurile se precipita.
|
Quote:
model collector: din punctul meu de vedere Bburago faceau machete frumoase pe vremea cand scria pe spate "Made in Italy" si de ce nu "Made in Thailand" , acum, de cand sunt produse de chinezi, machetele nu mai sunt asa frumoase. Tocmai de aceea nu mi-am mai achizitionat Bburago scara 1/18 , prefer Solido, MondoMotors si, daca imi permite bugetul, AUTOart si/sau Kyosho. Cred ca la asta se referea racer21, a fost bine intentionat RESPEKT :wave: |
Am auzit si eu pe undeva ca BBurago a dat faliment prin 2000, dar tot ma miram ca de ce inca erau Made in Italy. Si da, chinezii aia de la May Cheong Group, ii aveau si pe Maisto.
Si sunt de acord cu ce ai zis la faza Italy vs Thailand: da, nu sunt foarte mari diferente, si nu cred ca multa lume s-ar plange de machetele facute in Italia, cat timp ar mai exista cele facute in Thailanda. Problema e ca acum nici cele thailandeze nu mai exista. Sunt astea chinezesti 100% (nu cum zice BBurago acum "Italian Design") care nici nu se compara cu cele thailandeze, d'apoi cu cele italienesti EDIT: Da, Radu, de acord, la asta ma refeream si eu, Thainalda vs China (mult mai bune Thailanda), Italy vs China (nici nu se compara) |
8 Attachment(s)
Honda CBR 600 - 1/18 Bburago
KTM 525 SX - 1/18 Maisto |
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning