![]() |
Oltcit Power (Club 11R)
Stimati prieteni...
a sosit momentul sa aleg culoarea masinutei mele. Am de ales intre: rosu perlat rosu ferrari negru perlat alta culoare... CE CULOARE SA O FAC?Va rog sa motivati raspunsul... |
Re: Oltcit Power (Club 11R)
eu am votat negru perlat ar da bine .........succes la vopsit
|
eu...nu stiu:)
initial vroiam rosu perlat... dar am gasit acum si negru perlat...si...hmmm! m-a cam pus pe ganduri merci...doar timp sa am...:) |
si eu tot negru perlat am votat ;) bafta
|
vreau sa aud si pareri....nu doar voturi:)
|
Pune si niste poze, sa vada lumea cam despre ce e vorba. Poate alegem si o culoare mai potrivita asa:))
|
masina arata asa, acum e demontata toata, si se pregateste de antifonat+vopsit.
https://img208.imageshack.us/my.php?image=oltcit17wc.jpg https://img49.imageshack.us/my.php?image=oltcit21rx.jpg https://img103.imageshack.us/my.php?i...ltcit313jg.jpg pentru inceput va fi stock, pentru ca vreau sa ii pun turbo prima data. dupa aia spoilere, jenti, interior nou, etc. |
4 Attachment(s)
si va arata ceva in genul aceste masini, doar ca alta culoare...
spoilerele vor fi discret modificate dupa gustul meu, jentile vor fi altfel, interior si mai altfel:) Attachment 82958 Attachment 82959 Attachment 82960 Attachment 82961 |
bafta valib la modificat fa-l o bomba!
|
nimeni nu mai vrea sa voteze?:(
|
cei care ati votat alta culoare...ce culoare sugerati?
|
Quote:
|
nu e prea tarziu.pana in 20si ceva nu o vopsesc, ca am mult de finisat la ea.
mai astept si alte pareri:) merci gajule de sugestie, o sa o iau in considerare...si vedem ce iese:) |
iese beton,crede-ma!
|
hai votati oameni buni....
|
frate da io nui inteleg pe astia ca tine care nu stiu cum sasi vopseasca masinile sau cum sa si le modifice,mie mi se pare cea mai mare prostie sa intrebi pe toata lumea cum sati vopsesti masina,tu nai imaginatie?
vopseste o tabla in fiecare din culorile alea si care iti place mai mult aia alege-o.pt ca fiecare spune o culoare care ii place lui si poate tie nuti place.Sau tu o faci sa io placa la ceilalti sau tie? ca doar tu o vei conduce nu? ca doar ai personalitate. sau nu? |
am personalitate...
dar nu ma pot decide intre cele 3culori:) si o parere nu strica...:) daca nu doresti...nu trebuie sa postezi |
Din cate stiu oltcitul tipic a fost bej, asa cum la ferrari e rosu si la lamborghini galben.
|
5 Attachment(s)
and....she's red....damn red!
Attachment 189311 Attachment 189312 Attachment 189313 Attachment 189314 Attachment 189315 in primavara, dupa modificarile de rigoare...va primi ceva special pe exterior...;) |
Quote:
|
eu as zice o culoare
MOV-VIOLET-CAMELEON-PERLAT:lol: |
HAi ca iti arat eu o culoare daca treci langa el incepe din auriu perlat si se termina intr-un rosu aprins, hai sa-l vezi pe paleta de culori !
|
bre...e rosu deja
:lol: :lol: in primavara va primi ceva special... :rolleyes2 |
ii rosu ferari???ii faina culoarea.....spor la modificat si sa ai noroc la ea....sa umbli si pe la motor ca ala original din ele ii naspa si nu faci nimik asa,degeaba o sa arate bine....
|
Quote:
|
nu e rosu ferrari, e rosu imperial...dar oricum va primi alte ajustari.
hai zi si mie...de ce e naspa motorul din ele? ieri cu un coleg de camera: ba...e fain asa, dar motorul ala...nu e racit bine. Nu primeste aer, se strica repede. Eu: pai cum nu e racit? Pe masura ce creste turatia motorului, creste si turatia ventilatorului (de fapt i-am zis turbina de racire, caci asa se numeste) El: da, dar fara turbo...nu se raceste... M-am lamurit, si e student la Ing. Mecanica anul 4 P.s: e motor boxer, racit cu aer, motor de turatie, nu are nici o problema de racire. Totul depinde de intretinere si de uleiul folosit. Hai lume...chiar asa stam la capitolul asta? Stiu ca nu toti sunteti pasionati de oltcit, dar nici sa vorbesti din auzite... |
am la firma piese multe de olcit,printre care si o cutie de viteze frantuzeasca,etc.
e a lui un angazat de-al meu si le vinde. |
pai fa'ti un oltcit:)
|
ptr ce sa tund iarba?:))
|
vad ca lumea tinde la negru perlat atunci iti recomand negru ce-l am eu pe BMW se numeste Phoenix black de la Mipa ,daca vrei iti pot da reteta la ea dar vopsea nu poti avea inainte de sfarsitul lui ianuarie
|
Laci bacsi...vom avea noi niste 'afaceri'....numa sa ma vad gata cu partea mecanica.
:) |
Quote:
|
cum adica nu trage cum trebuie?
comparativ cu ce? Nu are 2 carburatoare, ci carburator dublucorp, ca si la daciile papuc. Chiar, carburatoarele de pe daciile papuc sunt IDENTICE cu cele de OLTCIT. De ce s-a preluat un carburator din `82...la masini `95 de ex? Pentru ca ar fi rau? pai cand primeste de 2ori mai multa benzina...nu ti se pare ca ar trebui sa o si consume? Nimeni nu te pune sa tii pedala mereu apasata la fund(sau mai mult de 3/4). Consumul e justificat in demaraj. De fapt...da...daca ii bagi benzina cu jumatate apa, daca ai carburatorul infundat, daca ai filtrele de benzina imbacsite........e normal sa mearga naspa. si ce ai cu racirea pe aer? Exista un ventilator care e legat la ambielajul motorului, si cu cate ture se invarte motorul, cu atatea ture se invarte si acel ventilator. Ce vrei mai bun? Racirea e mai buna ca la motoarele cu apa. NU SE ARDE GARNITURA DE CHIULASA, pentru ca NU ARE asa ceva. uite...ma crezi ca te pot face sa iti schimbi parerea despre oltcit? Vrei sa iesi la un mic test cu un oltcit stock din orasul tau? Cred ca se poate rezolva! |
la faza cu racirea da is de aceeasi parere cu tine,ii mai buna ca ce-a pe apa....mai poate mi-as schimba parerea daca as testa un oltcit stock sa vad cum trage....oltcit stock din orasul meu???care ar fi ala ca nu il stiu....nu am auzit de nici unul...dar daca ar fi de ce nu,is curios....imi cer scuze daca te-am luat peste picior,nu ii stilul meu....oricum sa ai noroc la ea....
|
nu m-ai luat peste picior, deloc! dar imi place sa aflu si eu ce spune lumea despre rabla mea:)
noroc inca nu am la ea...dar tot nu ma las:) intra pe mine... id: shadow_vali sa vad pe cine gasesc de prin orasul tau...si rezolvam rapid treaba:) have fun! |
domnu` raul...ti-am dat PM de ceva vreme, dar nu am primit nici un raspuns de la tine.
am gasit omu` cu oltcitu...e disponibil oricand sa iti arate cum merge un oltcit in stare OK desigur daca te tzine:) |
am vazut ca pm-ul numa nu prea am avut timp sa-ti raspund ca am lucrat.....ti-am luat id de mess si vb acolo...
|
....ce naiba mah ..o culoare calumea nu gasesti ...iti dau un exemplu cum cineva sia gasit culoare misto ....a aamestec cateva culori ...si plm ia iesit o culoare unicata ....asa poti face si tu te joci putin cu cateva nuante si gata
|
bre...
daca citeai topicul... aflai ca: AM VOPSIT-O ROSIEEEEEE :) domnu` Raul e astept la drive-test:):):) |
:):).....cu a ta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning