![]() |
Ce sa-mi iau pana in 2200E ?
Salut
Dispun de banii astia si vreau sa-mi iau neaparat ceva. Astept cateva sfaturi. Daca cineva poate sa-mi spuna in cateva cuvinte despre "dacia nova vs. tico" .. per total, as fii foarte recunoscator. multam |
Re: Ce sa-mi iau pana in 2200E ?
Abonament RATB si Metrorex?
|
Ok, daca tot imi vorbesti in atata cunostinta de cauza, te cred. Ia tramvaiu 32 si vezi ca au bagat TrillTM cu aroma de shaworma la Dines.. have some, Polly.
|
eu zic ca la banii astia vei gasii golf 1 sau nu stiu daca e prea putin ptr un audi 80 (butoias)
|
tare, prima sugestie constructiva:D
iau in considerare varianta cu audi80, multam. intrebare : renault 5 / peugeot 205 / golf 2 ? .. voi ce ati alege |
hmm cred ca 205 ! golf 2 as alege doar daca ar fi sa il modific misto !
|
bmw ursuletz stock posibil sa gasesti, jetta, si iti recomand golf 2 daca e sa alegi intre cele amintite de tine.
|
ursuletz, sau un golf gti mai vechi
|
Opel Kaddet
|
Am un BMW 324td din '85 rosu daca te intereseaza, ii stricat ceva la moto si tre sa ii schimbi o planetara pe spate dreapta. eu cer 2500 pe ea, dar o las si la 2200, asta fiind ultimul pretz. daca te intereseaza suna-ma: 0741672123.
|
Din lista ta eu unul as alege Peugeot 205 , imi place cel mai mult designul din acelea
|
Am un BMW 324td din '85 rosu daca te intereseaza, ii stricat ceva la moto si tre sa ii schimbi o planetara pe spate dreapta. eu cer 2500 pe ea, dar o las si la 2200, asta fiind ultimul pretz. daca te intereseaza suna-ma: 0741672123
|
daca folosesti preponderent masina in oras ia in consideratie un tico
e super in oras si e foarte rezistent.e mai bun decat vreo vechitura din cele enumerate mai sus |
mersi mai "300zxtt", am avut si un e36 dar am cam luat o tzeapa cu el
|
Eu zic ca poti gasi ceva de genu aste .
dacia nova 1.6 dacia berlina 1.4 sau 1.6 vw golf II 1.3 , 1.6, 1.8 si daca ai noroc si cauti poti gasi si un GTI 16v opel kadet 1.3 , 1.6, 1.8, sau GSI opel omega 1.8, 2.0. bmw ursulet la alegere ............... renault 5 GT turbo renault 21 audi 80 gogosar ETC. |
da da, am eu un urs 324td daca te intereseaza :)
|
in 2200 de euro gasesti si un matiz , cu ~150.000 km in bord model <2001 , care probabil a facut taxi:) ... Tico ar fi indicat intr-adevar pt uz urban , e o masina placuta in oras , micuta , te poti strecura usor, consum redus....Eu unul nu ti-as recomanda o rabla cu prea multi cai ... Succes
|
E un anunt la bazar pe pagina 4tuning.
Un Golf 2 GTI 2200 euro. Uite aici... https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...cp_xx2391.html E stoc si arata si super bine ;) |
smiley, a trecut 1 aprilie :)).. bine ca m-am uitat inainte de a da telefon ca era anunt din 2004!
si tico ar fi fost optiune daca n-ar avea cel mai mic coeficient de siguranta la impact ..de la carutza incoace. Am vazut poze cand tico in stare "armonica" masura din faruri pana in stopuri ceva mai putin de 1 metru. Sinistru stiu, da se spune ca de ti-e scris nu scapi.. Masina e tentanta, avand in vedere ca pe distante scurte face masini mai puternice..da cum ma stiu n-as rezista mult cu ea, sau ea cu mine:cry: |
strange banii la ciorap si cu 4k euro gasesti altceva..oricum se prefigureaza in 2007 noi accize si taxe pt masini vechi si poluante...dupa ce cade euro3 la importuri, se vor impune reguli grele pe cele cu euro2 si mai mic...asta ca masura antiimporturi de jafuri...inca un an de zile nu cred ca mori, de fapt 8 luni...sau cumpara ceva ce merge rpd la revanzare
|
T.rac3Er- cam ce masini merg repede la vanzare? Ursulutzul 324td ar merge usor?
|
Quote:
|
Tico merge repede la revanzare,asta v-o spun sigur
|
am un uuuuursss... 324td de vanzaaaareeee......
|
poate gasesti vreun Talbot solara. e rezistent si se cam potrivesc piesele de dacie.
|
depinde oameniilor ce masina vrea omu....daca vrea o masina. cu care sa se dea...si sa o faca calumea...isi a un golf 1-2..dar ai dezavantaje la astea vechi..piese scumpe...rugina...mai multe...sau daca ai nevoie de o masina ptr transport..doar..si sa fie cat mai noua..ia-ti o dacia nova....sau berlina...printre ultimiile..sau ceva romanesc si cat mai nou..
parerea mea...:) |
ma ti-ai luat masina daca nu cautama pe yahoo sa iti dau eu un pont cu ceva bun un nissan la 1800 eu cu telescoape noi planetare noi radiator nou in garantie si consum mixt 6 % mp3 player in el 4 usi
|
la banii astia iti recomand vw golf 2
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
io recomnd un bmw
|
Quote:
Ai sunat macar sa te lamuresti?? :-) |
Quote:
|
Imposible is nothing!
:D |
fratilor un golf 2 e intre 2700 de euro si 3500 de euro...dar mai bine itzi iei un golf 2 neinmatriculabil adus de afara...germania,italia,austria..etc..care il iei la un pretz cuprins intre 750-1000 euro..si apoi itzi iei acte cu numere de romania..shi o recarosezi..iesi in avantaj dar tre sa ai oameni sa te ajute si cunoshtintze la politzie...
|
Quote:
Gresesti.Un golf II este la un pret modic 2-300 euro sau gratis chiar. Cu o luna in urma un prieten si-a dat un Golf III la dezmembrat si a primit pe el 100 euro si era IM-PE-CA-BIL.Cu 3000 euro ,imi cumpar in Italia masina de 5-6 ani. |
Quote:
|
daca te intereseaza are un prieten un BMW 320i din 1985 ... arata foarte bine. cere 2800 euro. are jante de aliaj, toba sport. e frumos. daca te intereseaza pun poze.
|
Quote:
Nu merita. cred k e prea mare deranjul. si in + ai putea sa-ti iei una gata de drum de aici si tot acolo ajungi:) |
Quote:
Punto 2000-2001 = 1500-2000 euro Rover '99-'00 maxim 3000 Corsa si Fiesta la fel pina in 3000 |
daca cauti gasesti! chiar acum cateva zile s-a postat pe bazar un anunt cu un Golf 2 GTI!!!! pretul nu il mai stiu sigur dar cam la banii pe care ii ai tu batea!! bafta!!! si pentru baietii care considera Golful 2 o vechitura:: poate nu v-ati urcat niciodata intr-un golf 2 sau poate nu stiti ce inseamna sa ai golf 2!!! Cine stie si are cunoaste!! bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning