![]() |
My SXY alfa 156
4 Attachment(s)
salutari la toata lumea!
desi mi-am creat contul de multa vreme...abia acum am decis sa ma "laud" si eu cu masina mea...:-P.am o afla romeo 156 1.9 JTD 8v de 116 cp din 2002.masina o am din ianuarie 2008 si pot spune ca sunt super-mega-extra multumit de ea...am facut aproape 50000 km de cand o am, acum avand aproape 160.000 si pot spune ca inafara de consumabile si TALPA :D nu am avut de schimbat nimic la ea.anul acesta i-am inlocuit arcurile cu un set de arcuri de la KW(coborare -40mm)...masina arata beton si se comporta mult mai bine pe drum... pt moment nu am poze cu masina cu arcurile montate...dar o sa fac cateva poze si o sa le postez... planuri de viitor: - folii pe geamuri(in limita bunului simt, nu negre ca noaptea:-P) - jentile vopsite cu o nuanta de negru metalizat cu o dunga rosie pe buza din exterior - stopuri vopsite in culoarea caroseriei - etrierii de frana vopsiti rosii(o nuanta de rosso ferrari) pe parcursul realizarii dorintelor expuse mai sus...am sa postez fotografii |
Re: My SXY alfa 156
Nice car!
|
am mai facut o sedinta foto cu masina...pacat ca a fost vremea ca pixu'...si nu am putut face prea multe poze...doar vreo 3...:((...o sa le pun dar au fiecare cate 10 mb si nu intra...
|
Frumoasa e masina ta! Sa-i pui neaparat folii.
Asteptam mai multe poze... P.S. De unde ai cules tipele? |
poze o sa mai apara cu siguranta...
si in legatura cu tipele:dribble:...eh...le-am gasit si eu pe acolo;)...si le-am pus la treaba sa nu se mai plictiseasca! o sa mai pun cateva...vad ca acum nu pot atasa nimic...:sad: dupa cum ai mai zis si tu...masina intradevat "urla" dupa niste folii...or sa vina si ele...impreuna cu inca cateva "imbunatatiri" optice... dar toate la timpu lor!:D |
6 Attachment(s)
aici niste poze sexy cu...SXY!!! :D
ps: sper sa nu se supere nimeni ca postez asemenea poze!!!:lol::lol::lol: |
3 Attachment(s)
si aici 3 poze facute ieri.din pacate ploua destul de tare si nu am putut face mai multe...
|
supe SXY. cu consumul cum stai?
|
ms ms.
in legatura cu consumul...in oras imi ia cam 8-9L/100km, in functie de cum merg, iar la drum intins...daca o calc pe coada:twisted:(ceea ce cam fac) imi ia vreo 6-7L/100km dar daca merg frumos aproximativ 5,5L/100km...eu unu sunt multumit de consum.... |
misto alfeta .. o poza cu interioru nu ai ?
|
Foarte faina masina!
O parere personala: nici batut nu i-as pune folii. Pe langa faptul ca as arata ca un mafiot din transnistria, sincer nu vad ce avantaje imi aduc. |
ms.;)
in legatura cu foliile...am mai vazut modele ca a mea care aveau folii...si personal imi placeau cum aratau... inca nu am pus folii...si oricum e discutabila chestia asta...:???: |
3 Attachment(s)
aici sunt cateva poze cu stopurile vopsite:twisted:...cam inchise recunosc...dar..."dau bine la public":lol:
din pacate bara din spate si capota portbagajului sunt putin "sifonate" din cauza unui mopedist:cry: |
:shock::shock::shock::shock::shock: MORTALEE !!!
|
de la un timp incoace ma bate un gand:???: sa ii pun un eleron dinacela mic...tip M...sau cum ii zice...
are careva vreo idee cam cum ar arata...de unde pot lua unul...si cam la ce pret... |
frumoasa foc.
|
Salut cocotzu` trebuie sa spun ca iti admir masina iar acele poze facute pe ploaie sunt absolut splendide , superbe si misterioase. O masina per total frumoasa si ingrijita . Mult noroc cu ea si km fara accidente sau alti mopedisti neatenti :))
|
mai...incerc sa am grija de ea cat de mult posibil...pozele alea pe ploaie sunt facute de un prieten...nu sunt eu asa de talentat:lol:...in legatura cu mopedistii...azi a trebuit sa franez fff brusc si sa trag dreapta de volan sa nu iau un mopedist in plin care nu a acordat prioritate...in fine...ce pot spune e ca...i-am redefinit putin notiunea de prioritate si "l-am readus pe calea cea buna";);) :lol::lol::lol:...in fine...totu-i bine cand se termina cu bine!!!;)
|
Sa stii ca si eu vreau sa imi iau motocicleta , nu moped , si apoi o sa vin special la tine in arad si o sa te enervez un pic :)) sa vad cum reactionezi :D e bine ca nu sa intamplat nimci in legatura cu incidentul de azi pe care l-ai avut.
|
mai...sunt o persoana destul de calma...care se enerveaza destul de greu...dar cand il intrebi de ce nu se uita...si t-i se raspunde cu o "trimitere in origini" si t-i se "da de mancare"...sa nu folosesc expresiile respective...iti dai seama ca iti fac ochii in cap ceva de genu...:shock:...si iti sare putin siguranta...
eu unul...cand o sa ai motor iti fac invitatie speciala la arad...;) |
E bine daca esti o pesoana calma , eu sunt calm dar imi place sa stresez o persoana , sunt mai cicalitor , si ai dreptate sunt unii foarte nesimtiti chiar si atunci cand nu au dreptate , si app de ce imi faci o invitatie speciala la arad ??;;) :)
|
eh...vorba vine "invitatie speciala", am vrut sa par si eu de treaba:lol::lol:;)
|
da ma gandeam eu ca e ceva suspect :lol::poke:
|
Salut cocotzu`le nu mai ai nici-o noutate cu masina ? probleme daca ai mai avut sau ce iai mai facut imbunatatiri ceva ?
|
din pacate nu mai am nici o noutate care sa aduca bucurii...acuma in preajma sarbatorilor...dar in schimb din cauza zapezii destul de mari + ajutorul unui taximetrist foarte nesimtit am reusit sa imi rub buza de jos de la spoilerul din fata...se pare ca am noroc la asa ceva...:sad:...dar o sa rasara soarele si pe strada mea.....SPER!
o sa pun si poze cu spoilerul proaspat "lucrat"!:lol: |
Quote:
Foarte urata treaba cu loviturile , lasa ca o sa rasara sigur soarele pe strada ta :) astept poze :D:D:-) |
Stopurile nu trebea sa le vopsesti.Folii poti sa ii pui dar nu de la Verbita, dar daca ii pui folii si vopsesti si jantele negre va fi prea mult negru...parerea mea:)
|
dap...aici ai dreptate...la faza cu jantele negre am renuntat de mult timp...vreau ca masina sa arate cat de cat bine...nu sa o fac car mortuar:-P
|
Mie de fel nu prea-mi plac Alfele.
Dar a ta, e frumoasa :) Imi place, cu gust..succes in continuare! |
la 16 ani nare cum sa itzi placa alfele la 16 ani iti plac bmw-urile
|
Quote:
mai...acuma fiecare cu parerea lui...poate e diferit copilu...:-P @beast...merci ;) |
nice car.
orice piesa ai nevoie gasesti la mine 0761.910.592 |
Mai cocotzule ai o masina frumoasa , foarte laudata , iar despre beast , asta e il inteleg nici mie numi placea alfa prea mult mai acum vreo 2 -3 ani... acuma imi place la nebunie si mias da masina chiar dak e prima si e pe inima mea da pentru o alfa romeo 156 mai ales as dao fara sa ma uit :):D
|
mai sincer nu stiu cat e de laudata...dar e bine sa stiu...;)ms oricum...
oricum a crescut inima in mine de nu mai incape in piept!!!:D...sa o lasam mai moale cu laudele...poate fac dreq vre-un infarct:lol: |
Usurel , usurel ca nu vrem sa scapam de tine . Apropo cocotule o intrebare , in oras la mers normal nu sportiv cat iti "bea " ?
|
mai ... sincer nu stiu cam cat imi consuma la mers normal...ca nu prea merg cu ea normal:twisted:...
dar cred ca in jur de 8%...cu semafoare si aglomeratie... |
e bine :) da ce ai esti asa de grabit de mergi nu mergi cu ea normal ???:> si inca ceva un top speed atins de tine vreau sa stiu :-? si daca tia fost frica sa ii dai mai mult sau nu a vrut ea mai mult :)
|
mai top speedul e de 200 km\h pe ceas...asta ar cam fi 195 km\h viteza reala...nu mi-a fost frica...pt ca stiu ce cauciucuri am pe ea si cum se comporta pe drum(am destul de mare grija de masinutza mea;))...si drumul era drept pe o portiune de vreo 4-5 km...si liber...pana pe la 190 a urcat destul de repede...de la 190 pana la 200 i-a luat ceva timp sa ajunga...dar intr-un final a ajuns...dar nu cred ca trece de 200...atata duce ea...si eram cu inca 2 persoane in masina(:P se pune si aia)
|
da asa e , frumos imi place asa , te intrebam pentru ca ma indeamna si pe mine gandu sa imi cumpar o alfa 156 tot cu motor 1.9 jtd ptr ca ala de 2.4 jtd mi se pare ca , consuma prea mult :) si mai ales ca si eu am boala in a merge mai sportiv cam ca tine asa :)
|
pai daca chiar vrei o alfa 156 cu motor de 1.9 jtd...iti cauti o alfa cu motor de 1.9 jtd multijet(adica cu 16 valve)...eu la motorul meu am doar 8 valve...
eh...motorul ala are 140 cp...si cu vreo 250 E iti faci o resoftare...si te duce pe undeva pe la vreo 175 cp...si creste si cuplul cu vreo 30%...adica de pe la 300 nm la vreo 350 nm... si crede-ma ca am mers cu una dinasta...si merge in draci!!!:twisted::twisted::twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning