![]() |
CLUBURI - cel mai frumos stand
fiecare club si-a aranjat standul cum a stiut mai bine
felicitari tuturor cluburilor care au participat personal, mie mi-a placut standul celor de la ANONYMOUS au avut o prezentare chiar misto si sa nu uitam de MR si fetele de acolo :yikes: |
Re: CLUBURI - cel mai frumos stand
m-a impresionat MRu prin masinile prezentate...
femeile... ce sa zic.. la asa masini... asa femei... :) :) :) oricum clar Mru a facut tot showul ... oricum felicitari tuturor :)) |
si felicitari tuturor ce au venit din tara si de peste hotare :)
|
1 Attachment(s)
:) mersi DRG`ule
bannere, lasere ,lumini , dj , fum ... dansatoare, dansatori de breakdance , videoproiector, filme , scurte prezentari , bla bla bla :) sa dormim si noi un pic, sa se odihneasca un pic anonimii, si ... revenim cu multe multe poze/filme si detalii :P nb |
nu zic decat: A....N....O....N....I....M....!:twisted:
bravo ! |
Anonymous, clar. Cea mai tare prezentare, s-a vazut ca s-a muncit mult pentru asta.
|
Corect - Anonimii au fost cei mai tari la capitolul prezentare, jos palaria !!!
Felicitari !!!!!!!!!! |
in stand la anonimi s-a si lucrat la modificari, pe viu... :D bravo baieti, impresionant...
|
Anonymous rulzz felicitari
|
santos stii ce am vb noi...ce sa zic...ati fost jos palaria...bravo voua!
|
da, stiu ...
multumim mult .. urmeaza sa mai facem cateva anunturi , unul dintre ele o sa contina o chestie gen .. a.c.s :) |
Felicitari ! Si sa vina anunturile cat mai repede.
|
Quote:
ati aparut asa dintr-o data...ce se intampla...acum si legalizare...doamne ce se intampla.... ce sa se intample domne...sunt ANONIMII :lol: |
cel mai frumos... cel mai urat... NU...
eu zic doar atat: de la cei mici pana la cei mari, de la dreapta la stanga, in orice ordine... sunt convins ca fiecare a facut tot ce i-a stat in putere/imaginatie/finante pentru a se prezenta cat mai frumos! deci -> FELICITARI TUTUROR cluburilor/gruparilor! parerea mea... :) |
aham... bine zis.... sonic..... anonymous.... s`a facut remarcat.. mai mult decat celelalte... si bv lor ;)
|
sunt cluburi puternice ( cum e mr sau de ce nu anonymus ) care au avut cum sa-si faca prezentari frumoase ( desi strict organizatoric vorbind anonimii au avut showul cel mai frumos si asezarea cea mai inteligent gandita )
dar sunt si cluburi mici care merita felicitari pentru ca au fost prezente acolo kiar daca nu au avut masini scumpe si logistica desteapta... |
anonymous....de la cap la coada.....
|
1 Attachment(s)
Salut , am fost si eu ieri la Prisma 2 , la 4tuning Day , am ramas impresionat de ce am vazut acolo , la capitolul stand,m-am plimbat prin tot salonul si am vazut cam tot ce era de vazut , insa la prea putine standuri se intampla ceva,adica vezi masina te uiti la ea cateva minute si pleci , baietii de la Anonymous Motorsport , au stiut cum sa tina lumea la ei la stand , am stat cca. 45 de minute numai la standul lor , tot timpul era ceva nou , o tipa dansand , breakdancerii , filmele pe videoproiector , si tot asa , la un moment devenise chiar enervant ca te tot impingea lumea din spate , si am plecat , oricum a fost superb tuning show-ul , felicitari organizatorilor si tuturor cluburilor care au facut ca acest eveniment sa arate cum a aratat.
|
Si in coltul din dreapta se vede o parte dintr-un adevarat monstru.....In alta ordine de idei Anonymous a avut cea mai buna prezenta si prezentare de la acest salon......tot timpul aveai ce sa vezi si puteai sa intrebi despre orice in materie de tuning al unei masini la baietii de la scc
|
Quote:
P.S: vreau sa felicit toate cluburile prezente la 4tuningday, chiar daca nu aveau cine stie ce masini ;) !!! Iar anonymus - super tare frate ;) |
O fii fost bine o fii fost rau ? va zic eu cel mai bine AAAAAAAAAAAA FOST DEMENTIAL! se stie ANONYMOUS MOTOR SPORT sunt sefii pe salon!numai bine
|
Quote:
|
multumim pt aprecieri stiiti f bine ce munca se depune la o organizare ca aceasta , vreu sa multumesc in primul rand prietenului si partenerului meu RUSU fara el nu reuseam vreu sa i multumesc lui santos , toba , ceres,sadu, moxu bisshop , razvan, dj caesar, dani , lui vali lowrider,fetelor, d-lui adrian rusea si numai stiu acum dar nu va suparati pe mine, sper ca va placut tuturor ce am reusit impreuna, iar pt voi restul celor care ne ati apreciat 2 lucruri in plus legalizare si petrecerea vantage-anonymous cred ca in aces weeckend ca sa aratam si best drink club, acolo unde avem un cuvant greu de spus :)))
sa nu uitam anonymous nu sete un club este o miscare un mod de a gandi dsi a vedea viata suntem prieteni in primul rand si avem acelasi idealuri asta cred ca a facut diferenta, bv santos bv rusu, bv la totii cred ca eforturile noastre au fost recunoscute, bv tuturor participantiilor ati fost la super inaltime,fara sa se super nimeni vreau sa i multumesc si lui florica , micutzu , ono, celor de la insomnia si prieteniilor mei din ardeal ca de obicei promti si la inaltime ..... a sa nu uitt de partenerii nostrii 4tuning cu tot stafful si celor de la pro.... si lui sxc- ul ca tot abia ma sunat :)) |
Quote:
Clubul este deja legal, toate actele au fost ridicate de la tribunal vineri 31.03.2006. De acum inainte ramanem aceasi anonimi dar sub numele de Asociatia Club Sportiv Anonymous Motorsport! |
ce sa zic decat ca fiecare club s-a facut evident prin ce il reprezinta mai bine
chiar nu pot sa zic care a fost mai tare al midnight-ului al nostru (nospeedlimit), sau: anonymous, legal racing, insane,insomnia ................si restul mie unu mi-a placut al nostru (nospeedlimit) deoarece acolo am stat majoritatea timpului inconjurat de prieteni toti ati fost la inaltime FELICITARI TUTUROR CEI CARE AU PARTICIPAT SI AU VENIT SA FACA SENZATIE |
a n o n i m ... anonimi :) .. pe departe :))
|
mai are un pic si moare topicul , sa nu-l lasam sa se duca la fund, haideti ... fiecare club .. sa puna 2-3 poze de la stand .. sa vedem , de fapt sa vada si cei ce n-au fost cam ce au pierdut ....
va riscati ? :) |
@bodyspeed Insane Racers Club iti multumeste pentru aprecieri! Si eu am stat pe la voi, ca era marfa rau pe acolo...Apropo cele 2 oltcituri(dani si sasha) sau intalnit cu noi pe drum, noi deja faceam show pe drum. Bafta si ne vedem la urmatorul eveniment sa stam la o cola. ;)
P.S: toate cluburile au fost la inaltime!!! |
asa stand?! asa stil?! asa masini?! asa membri?! asa fete!? asa efecte speciale?! asa filme?! asa stil!? asa anonimi?! :D :D :D :D
|
santos .. filmashi cand dansam ?! vreau si eu filmu` :)
|
Adica.. vrei sa mori? :lol: :lol:
|
nu mah ... dar vreau sa vad si eu ce am pierdut k prin masca aia nu vedeam nimik :) ...
ps .. ptr santos dupa ce le dau jos poti sa le shtergi :D |
Pai da mah... sa mori de ciuda ca nu ai vazut live.. :D
|
ti`am zis ce am vazut o pereche de (O O) ... .. d la tipa aia bruneta .. atat ;) ...
|
1 Attachment(s)
La astea te referi ? :D Le-am studiat eu :D :)
|
14 Attachment(s)
Santosica, nu ne comparam noi cu voi... dar iete si neste poze de la 4SS ;)
O sa bag ceva mai profi mai tarziu... dar cam astea ar fi pozele pe care le-am gasit pana acum pe forum de la 4SS. |
In completare la ce a pus Hondaru, poze de la standuletul 4SpeedSquad, sunt puse si aici https://forum.4tuning.ro/57-4-speed-squad/15359-poze-4tuningday.html
|
Felicitari pentru Anonymous Motorsport. Ati avut cel mai tare stand, nu doar din cluburi, dar din tot salon. Bravo!
|
AM UITAT SA MULTUMIM INSOMNIA PENTRU SUCURI !!!!!!!!!!!!!!!!!
SAR'NA, NE-A PRINS TARE BINE... SI LA SFARSIT DE TOT CAND SALA ERA GOALA... NA CA AM GASIT LANGA "PLAJA" VREO 3 CUTII. CARE NE-AU PRINS TARE BINE LA SETEA PE CARE O AVEAM CU TOTII... :lol: :lol: :lol: |
Multumim pentru aprecieri :icon_kiss
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:11. |
- Copyright 2026 4Tuning