![]() |
sfarsit cu cercuri si burn-uri
spre sfarsit la iesire langa mac au fost cercuri si burn-uri
am ratat asta:evil: ......era multa lume pe acolo..dar era un gabor si nu am mai reusit sa ne oprim....poze,filme...cine a fsot?ce a facut?:D |
Re: sfarsit cu cercuri si burn-uri
2 Attachment(s)
Cand am fost eu azi , tipu` cu masina asta facea niste cerculetze in parcare de s-a terminat smecheria ... in gandu meu ziceam ca daca ma apucam sa fac eu niste cerculetze acolo lovesc toate masinile din parcare ( asta s-a intamplat langa MC , in fatza la Prisma 1 [ unde era full de masini ] ) :shock: :shock: :shock:
P.S : as vrea sa stiu si eu ce masina era pentru ca ma contraziceam cu niste prieteni :?: |
nu are legatura cu ceea ce am postat eu...anyway....masina e un 300zx (nu e tt-a se intelege twinturbo).....are motor v6.....masina era de vanzare...pe la pretul de 15.500 E....
|
A filmat cineva din gresala masina mea, cand am trecut prin fata la Mac "drifting"? :) Dacia aia alba,cu garda mica la sol, SGM
|
drifting sgm-ule?:D :twisted: era inertial drift sau erai ajutat un pic de batul dintre scaune?:lol:
|
fiecare se descurca cum poate, cand nu ai tractiune spate :)
|
nu am mai putut sa ajung si azi la show....vreau sa stiu ce am pierdut :( filmulezte va rog :D
|
madskilz vb de NSL power ;) la sfarsit... a mai fost un mic.... show... poze si filme.. in curand..... dupa ce dorm si eu.... vro 2 zile
|
doar 2 zile ? .... ok :D
|
Daca a filmat cineva Supra va rog mult sa imi dati si mie filmul.
|
a fost si o supra?!...unde.................
|
Felicitari GSI, KNS, baiatul cu RX8-ul si cine s-a mai invartit la sfasit. Nu am putut sa vad concursul de sambata dimineata, asa ca cerculetele de duminica seara au fost consolarea mea.
|
a fost p supra MKIII in tuning show...cum draq sa nu o vezi...
|
12 Attachment(s)
Poze de la "sedinta foto ;) " de duminica seara ;)
s`a lasat cu cercuri |
eu n`am vazut nici unele nici altele ... acu dau jos sesiuena de cerculetze d la inceput ;)
|
Spuneti-mi ca exista si filmul cu Supra:cry2:
|
3 Attachment(s)
Si pozele pe care le am eu.
|
2 Attachment(s)
Uitati un film cu masina galbena facut de mine..se pare ca eram singurul prin zona care a surprins momentul :) Facut sambata pe la 16.00 parca!
Si o poza cu masina ca sa stiti despre ce masina e vorba! Calitate film buna..marimea cam mare ... |
Quote:
de cate ori mergeam la mac de atatea ori se auzeau doar motare si cauciucuri in parcare:twisted: |
sall
Daca are cineva filmuletele cu mine de la Mc Donalds de duminica dupaamiaza va rog sa le urcati si voi aici sa vada si ochiul meu cum se vede din exterior ca din masina slava domnului.... cu respekt GSI-U BY BMW 325 / 24 VALVE / |
Quote:
Daca v-au placut o sa vedeti mai multe la urmatoarele curse. |
eu d`abea astept galeria oficiala de poze si filmuletze :) k duminica nu am mai ajuns la show :(
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
puneti si voi cit mai multe filme va rog
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
si duminica dupa-amiaza a fost show in parcare la MC
puneti si voi filmulete ceva...care ati fost... ne-am burn-uit mai multi .. |
bai golftuning ce tentativa ai pus acolo
|
mai baga o fisa :)
nu am inteles ce vrei sa zici mai zi odata ! |
Salutare natiune
mai are cineva filme sau poze cu GSI-u (CL 81 TAZ) care si-a aruncat segmentii pe evacuare ca sa ofere un spectacol celor din parcarea de la Mac? Daca da astept cu nerabdare pt ca din interioe se vede altfel. |
Quote:
Mai ai poze cu GSI-u care facea fum in parcare in ziua aia. Este foarte greu sa pozezi si sa tii volanul in acelasi timp. Ca sa nu mai vb de protectia celor care stateau pe margine si de multe ori se apropiau prea mult. |
Quote:
Mai ai ? Ultimele au fost delicioase. Eventual si filme! 10x |
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
- Copyright 2026 4Tuning